Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Melcia :hug:jak tam sprawy - rozwojowo-rodzinne? będzie 3cia?

3ciej nie ma i nie bedzie :lol2:

ja padam po odwiedzinach gosci...wczoraj wyjechali...

dlatego nie nadaje sie teraz na pisanie itp...

za duzo i stresu ze wzgl na indukcje, i pozniej rodzenie dziecka przez moja pierwsza nianie (biedna 8lat sie starala...i 16dni po terminie urodzila, gdzie przez tydzien w szpitalu porod wywolywali jej..jak juz otrzymalam smsa ze Filipek sie urodzil, to rozryczalam sie jak bobr ze szczesciea:cry:) i teraz niewiadome bole glowy u corki...

wygladam jak nie ja..

potrzebuje 3 dni luzu i wskocze na obroty ;)

gorączki już nie ale dostał ibuprom - jakiś wirus wymioty i b.

jezeli sa wymioty i b. to moze to byc rotawirus.

podawaj duuuuzo picia... szczegolnie herbate z dzikiej rozy dobrze zaparzona i oslodzona, bo gorzka powoduje wymioty... do tego doskonale sprawdza sie herbatniki :) nie zmuszaj do jedzenia..z pelnym zoladkiem bedzie jemu ciezej... szczegolnie przy wymiotach...

takim sposobem wyleczylam moje dwie rotawiruski za jednym zamachem...ojjj mialam sie z nimi ojjj mialam ;)

a ja właśnie czytałam , ze posiłki tłuste nie powinny być podawane w czasie choroby, tak jak rosół, bo organizm potrzebuje siły aby walczyć z chorobą a nie trawić ciężkie rzeczy

to tez o tym mowie...ale goracy rosol przy goraczce nie jest polecany tak samo...

rosol przy odczuwaniu choroby .tak, ale nie tlusty i nie w trakcie choroby...