jjana 30.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Magda, jeśli wymioty, to broń Boże rosół. Może wymiotować jeszcze bardziej. Nie dajemy nic tłustego (nawet chudy rosół się zalicza do tłustych). Najlepsza woda - letnia i kisiel - tez już nie za ciepły. W ogóle nie podajemy ciepłych potraw. Do tego Dicoflor (odbudowuje florę) i Hydronea (uzupełnia mikroelementy) Przerabiałam to niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ilona, ten blog o którym rozmawiałyśmy prowadzi siostr fashionelki (chyba, że źle przeczytałam) dlatego ma takie wzięcie chociaż jest o dupie Maryni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 jakie oko? nie macie regulacji mocy w swoich kuchenkach? no chyba, ze gotujecie na piecu, jak moja babcia Każda ma inną moc, trzeba się jej nauczyć, wyczuć. U mnie na jedynce się praktycznie wyłącza, na trójce pyrka, u mojej mamy na trójce buzuje, a pyrka na jedynce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 H. sugerujesz, że ja nie mam cierpliwości czy nie umiem? nie speszył - ale ja się śpieszyłam! sugeruję, ze jak juz pyka sobie, to jest bezobsługowy a hipnoza w postacie stania nad garem bynajmniej mu nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 dajcie linka do blogabo ja ostatnio Szwedkę maltretuję fydzień. Jjana nie zjadł nic - tylko herbata i woda i suchary. H. - ja wiem, Ty byś mnie nie przy garze widziała - ja wiem.. ale ja się nauczę tak,że nawet nie trzeba będzie go włączać - sam się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nie! Wróć! Szwagierka zareklamowała u siebie i stąd taki ruch w interesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Każda ma inną moc, trzeba się jej nauczyć, wyczuć. U mnie na jedynce się praktycznie wyłącza, na trójce pyrka, u mojej mamy na trójce buzuje, a pyrka na jedynce . powiedz mamie, ze jej zle zamontowali - niech odwróca ją o 180stopni - bedzie na jedync epraktycznie sie wylaczac a na trojce buzowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nie! Wróć! Szwagierka zareklamowała u siebie i stąd taki ruch w interesie. dlaczego nie msz adresu w stopce? tajny ten blog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.01.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 dacie tego linka czy nie? o seksie to Tajny - my z Reni takiego mamy tajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 H. - ja wiem, Ty byś mnie nie przy garze widziała - ja wiem.. ale ja się nauczę tak,że nawet nie trzeba będzie go włączać - sam się zrobi Goracy Kubek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 dlaczego nie msz adresu w stopce? tajny ten blog? A dlaczego mam reklamować cudzy blog w swojej pięknej stopce? wysylam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A dlaczego mam reklamować cudzy blog w swojej pięknej stopce? wysylam na priv Twój chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 30.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Magda i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nie! Wróć! Szwagierka zareklamowała u siebie i stąd taki ruch w interesie. Widziałam nazwisko i domyślałam się, że rodzina . A po co go reklamować? Słaby jest, że aż śmieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.01.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 a ta fashionela czy jak jej to ta od złotego łańcuszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Hipka, mój przecież jest w stopce . Magda, tak. Ilona, no właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.01.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 zdjęcia fajne na blogu i nic więcej - treści nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.01.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 O czym gadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.01.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Mój małż dziś we wrocku yoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Widziałam nazwisko i domyślałam się, że rodzina . A po co go reklamować? Słaby jest, że aż śmieszny. nie przesadzaj, przynajmniej laska nie lansuje się w kaloszach. trzyma temat a nie mydło i powidło - to moje subiektywne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts