mirkamis 31.01.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Hello!!!!!! Widzę przepisy :D:D,chyba będę musiała czytać wątek po raz drugi i wszystkie sobie pozapisywać .Sernik z rosą to specjalność mojej siostry:). Magda sensacje żołądkowe minęły??? Mirela zawsze zapomnę zapytać jak po rozmowie o pracę??? Musze iść dokończyć sprzątanie bo mam dziś koleżankę na porannej kawie i będziemy się tuczyć goframi:D:D:D ,no smutki czasami trzeba zajeść czymś słodkim:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Doberek Naklepane jak za starych dobrych czasów . Hmmm.... jak rozmawiam z facetami o tym co im się w kobietach podoba, to jakoś rzadko zwracają uwagę na ciuchy (a już na pewno nie na markę czy rodzaj materiału). Jak ma laska super figurę, to jak ubierze obcisłe ciuszki, jak do tego ma ładną buzię (lekkim makijazem podkreśloną urodę) i ładne włosny, do tego idzie pewnym krokiem - to się faceci ogladają. Szmatki, marki, dobre materiały - to dla nas, kobiet ważna sprawa, ale nie dla 90% mężczyzn. Tak i się wydaje.... I tak obserwuję. No i jednak faceci widze wolą eleganckie kobiety tzn. własnie szpilki itd. Trampki i dresowe spodnie - raczej na facecie nie zrobią wrażenia (chyba, że buzia super). Dzisiaj dziecko wraca - ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Mirela zawsze zapomnę zapytać jak po rozmowie o pracę??? jakiej rozmowie? której ? Tej sprzed prawie miesiąca ? Dostałam dziś maila z tatuum - wysyłka została nadana . A w środę dopiero płaciłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.01.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 No wiem ,mam spóźniony zapłon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.01.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 W pracy jesteś??Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.01.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 tak - ale jak się nie zmieni to jadę do domu bo to bez sensu siedzenie daj na priv na moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Magda -zdrówka życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 31.01.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 obawiam się, że każdy wysłałam tu na fm nie - nie działa, z tego, co widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 helloł laski o fajny temat kobieta z klasą, powiem wam zdarza mi się takie widzieć, rzadko ale jednak, i pozwolę sobie nie zgodzic się z mirelą, dobre ciuchy są bardzo ważne, to połowa sukcesu, oczywiście sama kobieta też no ale z tanimi ciuchami wygląda się po prostu poprawie, do takich i siebie zaliczam , choć próbuję ale taka z klasą to inna liga niestety, a i faceci zwracają uwagę na ubiór, i na jego jakość i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 helloł laski o fajny temat kobieta z klasą, powiem wam zdarza mi się takie widzieć, rzadko ale jednak, i pozwolę sobie nie zgodzic się z mirelą, dobre ciuchy są bardzo ważne, to połowa sukcesu, oczywiście sama kobieta też no ale z tanimi ciuchami wygląda się po prostu poprawie, do takich i siebie zaliczam , choć próbuję ale taka z klasą to inna liga niestety, a i faceci zwracają uwagę na ubiór, i na jego jakość i cenę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam przepraszam ze przerywam dyskusje stalym bywalcom tego watku ale mam pytanie do reni 1980:)P Czy z perspektywy kilku sezonow jestes zadowolona w drzwi wejsciowych CAL? Przeczytalam juz sporo opinii o tych drzwiach m.in. na muratorze i jak zawsze zdania podzielone :)P Chetnie poznalabym Twoja opinie Pozdrawiam. ja polecam i nie mam krytycznych uwag, ale chętnie posłucham tych złych opinii, bo one czasem mają niewiele wspólnego z samym produuktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 uwagi nie zwraca ten facet który sam nie nosi drogich ubrań, nie zna się, nie potrzeba mu, nie zależy mu na takich, ogólnie nie przywiązuje do tego wagi , ale taki który wie o co biega doskonale potrafi określić co kobieta ma na sobie i ile mogło to kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Wiecie, tu nawet nie chodzi o cenę, ale wiadomo, że sweterek w cenie moich wszystkich ciuchów leży tak, że...To samo dżinsy - podkreślą co trzeba, szew się nie przesuwa, nie są rozciągnięte i smętnie zwisające na tyłku, tylko tyłek ładnie zaokrąglają.O szpilkach chyba nie muszę pisać? No i wiadomo, że taka laska ma zadbaną cerę, włosy, delikatny, ale profesjonalny makijaż (nie raz, nie dwa była malowana przez kosmetyczkę i na pewno podejrzała wszystkie triki), itp. Chodzi też o to, że w skromnych ciuchach wygląda się dobrze, jak są dobre jakościowo. Nie potrzeba wymyślnych stylizacji, żeby zwrócić na siebie uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 reni - ja pisałam o facetach . Dlaczego i kiedy faceci się oglądają z akobietami. A nie jak mu lubimy i jakie nam się kobiety podobają - bo wydaje mi się, że to zupełnie inna bajka. Podam kontrowersyjny przykład, ale może lepiej zilustruje. Doda.....no sorki, ale w tych swoich masakrycznych szmatach (ani to ladne, ani materiało super) wyglada DLA WIĘKSZOŚCI FACETÓ jak bogini. Dla mnie to plastikowy, bez gustu lachon - gdzie u niej klasa ? I jeszcze jedno - bierzmy statystycznego faceta - czy on zna się na cenach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 I jak Magda? Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 zgadzam się Reni !!!! nie chodzi już o cenę czy metki albo, ze się coś rwie. Jakość ...design itp. Jak z meblami. Ja jak patrzę na kobietę to umiem określić co i jak i raczej nigdy mnie nie zaskoczy sweter z HM czy z TH? widać, że z Hm.... o butach nie wspomnę! zaraz zaraz... mowa była o większości facetów oglądających się za laską w CH. Nie mówcie mi, że oni (mówimy o większości, nie o pojedynczych sztukach) się znają na szmatach i cenach ....... bo chyba nie do tych samych CH chodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.01.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 nie Ilona - na 10 notariusza mam i jadę do domu Mirela - ale Doda lata '90 to kicz.Ta aktualna to górna półka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 słuchajcie gdyby tani sweterek z hm był taki sam jak z tomiego, to było by super, ale niestety jakość idzie z ceną i tanie buty wyglądają na tanie, i koniec kropka, oczywiście też można kupić drogi sajs ale to są wyjątki, raczej coś droższe jest lepsze i to we wszystkim, kobieta która buduje dom ma tego doskonały przegląd, od cegły po wykończenie, zawsze można kupić tanie ale jak się dołoży często jeszcze raz tyle to ma się zupełnie inny produkt, ja z takiego załozenia wychodziłam dlatego dziś oprócz kredytu, wpakowałam jeszcze całe mieszkanie w dom, bo za każdym razem było, lepsza dachówka, lepsze okna, lepszy styropian, kibel i bóg wie co jeszcze:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Mirela, nie znam faceta, któremu by się Doda podobała. Serio. Chyba, że się głośno nie przyznają . Ona ma mentalność tandeciary - nawet drogie wybierze kiczowate (czyli Versace, Guess na pierwszym miejscu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.01.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 zaraz zaraz... mowa była o większości facetów oglądających się za laską w CH. Nie mówcie mi, że oni (mówimy o większości, nie o pojedynczych sztukach) się znają na szmatach i cenach ....... bo chyba nie do tych samych CH chodzimy. mój się nie zna - nawet nie wie co to LV albo TH. Cen nie zna tym bardziej. ale wydaje mi się, ze coraz wiecej facetów jest świadoma że za jakość trzeba zapłacić, I widzą, że później kurtka z sieciówki i kurta jakaś inna to dwa światy. Najbardziej widać bo butach i torebkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts