Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mirella ale oddzielmy dziwkę na którą każdy spogląda jako samiec, bo inaczej nie da sie tego przekazać, a popatrzmy na kobietę z klasą za którą bardziej świadomy facet sie ogląda bo wie co to za sztuka idzie a cała reszta sie ogląda bo wie, że idzie fajna ale nie wie dlaczego sie podoba, nie rozumie zwiazku

to tak jak jest imprezka i 10 facetów, jedna laska która daje każdemu, na imprezie jest fajna i wogóle, mozna by o niej pofantazjować ale który nastepnego dnia weźmie taką za żonę????????

ten który nie wytrzeźwieje :lol2:

powiem inaczej :

sobota popołudniu CH - pełno dziewczyn - same laski. gimnazjum, liceum - sexy studentki itd itp.ubrane pstrokato, cekiny, okropne buty itp. włosy....

Mam jeansy, adidasy, bluzę - ale reszta już przemyślana.

Zwrócę uwagę czy nie?

Edytowane przez Magda_lena85

zaraz zaraz... mowa była o większości facetów oglądających się za laską w CH. Nie mówcie mi, że oni (mówimy o większości, nie o pojedynczych sztukach) się znają na szmatach i cenach ....... bo chyba nie do tych samych CH chodzimy.

Ja tę laskę widziałam w Starym Browarze. W nowej części. Tam są lansiarze, biznesmeni, itp. Oni na pewno się znają, dlatego się za nią oglądali :rotfl:.

Może w innym CH nikt by się nie obejrzał :rotfl: - ale wątpię.

Wiecie, kasa nie da wszystkiego, jak widzę czasami przemykającą do biura Kulczykową - no średnio wygląda, tzn. śliczna buzia (sztuczna ;)), bardzo zadbana babka bez wieku, ale te futra, biżuteria, mini - na siłę chce być młodsza + lekki kicz mimo kasy.

Kurcze... nie rozumiemy się.

reni nie tłumacz mi czym się róznią droższe szmaty od tańszych JA to wiem. Ale nie 90 % facetów. O to chodzi. Kiedy FACECI ogladaja się za kobietami. Bo przynajmniej ja o tym mówię. I nie zgodzę się, że sweterek z lekko przekrzywionym szwem może wpłynąć na to, że kobieta ładna, elegancko ubrana zostanie zdyskwalifikowana w oczach mężczyzn.

Ilona - raczej to drugie :). Lubię z facetami na te tematy rozmawiać i czesto się jednak przyznają do tego drugiego :).

A że to kicz to ja wiem. Ale mówię, że się podoba facetom.

Weźmy Tuskową... co z tego, ze się ładnie (to pojęcie względne, bo jej nie trawię) ubierze, jak cała jest... raczej mało atrakcyjna. Nie wierzę, że większość facetów się za nią oglada.

Wydaje mi się, że patrzycie na to bardzo subiektywnie, WASZYMI oczami.

Zresztą widze po sobie. Wystarczy, ze założę obcisłą sukienkę, szpilki, umaluje się - to widać po facetach. I uwierzcie mi, że w YSL nie biegam. A jak się ubiorę w szmaty szerokie, nie podkreślające figury - to chocby były z gornej półki - klapa....

Zresztą widze po sobie. Wystarczy, ze założę obcisłą sukienkę, szpilki, umaluje się - to widać po facetach. I uwierzcie mi, że w YSL nie biegam. A jak się ubiorę w szmaty szerokie, nie podkreślające figury - to chocby były z gornej półki - klapa....

wiesz mirela nigdy cie nie widziałam ale na swoim przykładzie jak juz ubiorę te kieckę i się zrobę to wyglądam poprawie, czyli ok, do pełnej klasy mi nadal brakuje, i nie chodzi o to , ze kiecka droga= klasa, tylko droga kiecka i odpowiednia kobieta= klasa

Dla mnie najgorsze co może być - to starsza kobieta przesadzająca z dodatkami, kiczem. Wiele złota, krzykliwa fryzura, krzykliwe futro - MASAKRA.

Im starsza kobieta tym powinna skromniej wygladać. Weźmy Jaskowską, Pavlović czy Węgorzewska - tragedia. A jak wexmiemy Kwasniewską (starą), Szapołowską itd - jest róznica.

Ilona odnośnie kulczykowej nie ma nic gorszego niż kobieta , która nie ubiera się odpowiednio do swojego wieku, bynajmniej dla mnie

Dokładnie :yes:. Też tego nie lubię.

Moim zdaniem 100x ładniej wyglądałaby w garsonkach, dżinsach i koszuli, itp. A ona z uporem mini albo skórzane spodnie.

mirela wiem do czego zmierzasz, facet spojrzy na babkę w obcisłej mini ale w podtekście seksualnym a na taką z klasą choćby miała garsonkę też spojrzy ale nie wie dokładnie dlaczego mu sie podoba, nie każdy facet zrozumie , że tu ta własnie klasa jest na pierwszym miejscu, nie zgrabny tyłek czy cycek

reni - no własnie :)

Ale faceci to samce - patrza z powodu jednego słusznego (niestety).

Wcinam jarzynówkę :). Mniam :).

Magda - powiedz - jak robiłaś rosół - co dawałas, że taki biały wyszedł ? Jakie mięso i jaki jarzyny ?

Edytowane przez mirela99

ostatnio byłam z mężem w silesi , zobaczył jakąś znajomą z dawnych lat, babka dobrze po 40, początkowo sie zachwycił:D, długie blond włosy, obcisła mini, czarny żakiet, długi naszyjnik no i skórzane kozaki za kolana:mad:, pyta fajna co ? a ja mówię mi sie nie podoba, dlaczego mówi, przecież wyglada ok, no właśnie ok, ale brak jej klasy, tego co powoduje, ze kobieta mając te 40 parę lat nadal wygląda atrakcyjnie i nie koniecznie jak z ulicy, zaczyna kumać...

mówię do niego (kiedyś byliśmy na wczasach , widzieliśmy laskę około 40, baleriny , dobre dzinsy, świetna kurtka, boskie okulary, ciemne włosy spięte w kucyk, przypominam mu ją i mówię, widzisz różnicę? myśli i mówi no tak widzę, i o to mi laski chodzi