lolek7825 31.01.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ktora była na Wilku z Wall Street?? Warto? Moze bym sie wybrał dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 dziewczyny dzis na onecie są zdjecia rozenkowej i majdana, gdzie znajdę takie ponczo, to szare jak ma ona? nie podoba mi sie ona na tych fotkach... heh (mam na mysli Rozenkowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ktora była na Wilku z Wall Street?? Warto? Moze bym sie wybrał dzisiaj. podobno bardzo fajny, dużo rżnięcia i długi film - 3 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ktora była na Wilku z Wall Street?? Warto? Moze bym sie wybrał dzisiaj. Ja byłam! Warto . Trochę przerysowany, ale dzięki temu nie będziesz się nudził ani minuty . DiCaprio tym razem naprawdę genialny. Świetne dialogi. Obejrzyj trailer, świetnie oddaje klimat całego filmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.01.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ktora była na Wilku z Wall Street?? Warto? Moze bym sie wybrał dzisiaj. Byłam i polecam. Świetna fabuła, do tego świetna gra Di Caprio, sporo śmiechu mimo, że w gruncie rzeczy temat filmu poważny. Byłam też na Sierpniu w hrabstwie Osage - tego z kolei nie polecam Gra Roberts i Streep oskarowa, tematyka ważna i refleksyjna, ale dla mnie film mroczny, ciężki, dłużący się bardzo, smętny i nie mogłam się doczekać kiedy się skończy. Drugi raz nie chciałabym go obejrzeć. Mi do gustu nie przypadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 mój KA jest w Mysłowicach, czyli rzut beretem, ale pani mi nie powie , kiedy dojedzie do mnie bo czeka jeszcze na inną paczkę:sick::sick: szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Aaaa, Rozenek - fajnie wygląda, tylko czapka nie do końca. Poza tym lubię taki luźny styl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 31.01.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 podobno bardzo fajny, dużo rżnięcia i długi film - 3 godz O to to chodziło. Dzieki dziewczyny. Chyba sie wybiorę ze znajomymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Aaaa, Rozenek - fajnie wygląda, tylko czapka nie do końca. Poza tym lubię taki luźny styl . czapka mi się widzi ale te poszarpane dżinsy i eleganckie buty:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 reni - do Mysłowic rzut beretem - jedź sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 właśnie zadzwoniłam jeszcze raz i dogadałam sie z babą, jadę sama dzis albo jutro, ale jedno jest pewne, nie została oclona:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 czapka mi się widzi ale te poszarpane dżinsy i eleganckie buty:no: Hahaha, w poszarpanych dżinsach też chodzę, ale do adidasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Hahaha, w poszarpanych dżinsach też chodzę, ale do adidasów. otóż to, ja tez chodzę ale do trampek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Hahaha, w poszarpanych dżinsach też chodzę, ale do adidasów. ale ona nawet tylka nie ma w tych dzinach..a feee...nie podoba mi sie w nich...chociaz osobiscie lubie dziny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.01.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 otóż to, ja tez chodzę ale do trampek:yes: Bój się Boga! A tak poważnie, to jej buty mi się podobają, lubię takie . Ostatnie porwane jeansy tak się porwały, ze poszły na szmaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ale ona nawet tylka nie ma w tych dzinach..a feee...nie podoba mi sie w nich...chociaz osobiscie lubie dziny, Ja też nie mam tyłka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja też nie mam tyłka . eeee nie gadaj... ja lubie jak widac kobiece kraglosci.... , albo chociaz delikatnie w tych luznych spodniach widac, ze tam cos jest, a nie plaskosc, jak deska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 a ja nie lubię dziurawych jeansów. To taki emało ... z klasą Nie, serio kiedyś chodziłam, ale teraz uważam nie przystoi. W trampkach smigam za to . JEnsy musza być obciłe i nie zwisac na tyłku i w kolanach ni e mogą być wypchane. Do tego obcisły t-shirt . Najbardziej lubię waskie, obcisłe do szpilek. Nogi wtedy sięgają nieba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Najbardziej lubię waskie, obcisłe do szpilek. Nogi wtedy sięgają nieba . wysokiemu tak:lol2::lol2: zaraz jadę po Ka ale jeszcze sama nie wierzę, ze dziś go dotknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts