Ilona Agata 31.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Czytam, ja wszystko czytam . Ok, o chrzcie nie czytałam . Mam to za sobą, to nie czytam . Wiek niesamowity, od rana do wieczora mamy głośny śmiech w domu. I muszę się pochwalić - tata przywiózł mu Chudego z Toy Story, rozpakowałam, pokazałam mu, a on: "La-la". Nie wiem, czy to był przypadek, czy taki geniusz? Ale szybko zacznie mówić, bo lubi za nami powtarzać dźwięki, śpiewa, jak radio jest włączone. Ostatnio wołał dziadka i się denerwował, że nie umie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 31.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Dobranoc wszystkim Pa Reni Yokasta..... no ja mam niedosyt gliny...... czekam aż coś się dalej zadzieje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.01.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Lolek haha wiem sama na to czekam . No wiesz, pierwsza, druga, trzecia randka. Na którejś w koncu będzie seks . Nasz też dużo gada, różne słowa chociaż jeszcze niezrozumiałe. Mimo wszystko uważam, że gaworzenie przekłada się na mowę (bo np. moja mama twierdzi, że to nie ma znaczenia). Wczoraj A. do jednej babki, która do nas przyjechała powiedział cześć i była w szoku. Też nie wiemy czy przypadek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Lolek haha wiem sama na to czekam . No wiesz, pierwsza, druga, trzecia randka. Na którejś w koncu będzie seks . Nasz też dużo gada, różne słowa chociaż jeszcze niezrozumiałe. Mimo wszystko uważam, że gaworzenie przekłada się na mowę (bo np. moja mama twierdzi, że to nie ma znaczenia). Wczoraj A. do jednej babki, która do nas przyjechała powiedział cześć i była w szoku. Też nie wiemy czy przypadek . No co Ty, geniusz jak nic. A ile będzie części? Bo już się domyślam, że zwrot akcji przynajmniej jeden . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nie więcej niż 5, bo i tak rozwlekam ile mogę jedno krótkie opowiadanie z szuflady na siłę nie chcę ciągnąć. W książkach wkurza mnie, że autor ciągnie akcję na 300 stron a potem rozwiązanie (zazwyczaj banalne) zajmuje ledwie 5 + 5 zakończenia . I sobie piątków zajmować hehe. Geniusz, no jaha i leń bo raczkuje z dwa razy dziennie . Też zmykam spać, dobranoc . Kiedy wyniki z BR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nie więcej niż 5, bo i tak rozwlekam ile mogę jedno krótkie opowiadanie z szuflady na siłę nie chcę ciągnąć. W książkach wkurza mnie, że autor ciągnie akcję na 300 stron a potem rozwiązanie (zazwyczaj banalne) zajmuje ledwie 5 + 5 zakończenia . I sobie piątków zajmować hehe. Geniusz, no jaha i leń bo raczkuje z dwa razy dziennie . Też zmykam spać, dobranoc . Kiedy wyniki z BR? O jezu, nawet nie wiem. Zgłosiłam na szybko, bez czytania regulaminu. Przeczytałam dopiero, jak tata do mnie zadzwonił, że nie może wysłać drugiego sms-a . Najpierw sms-y do czwartku, a co dalej - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.01.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 To dawaj znać na bieżąco, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 31.01.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) To dawaj znać na bieżąco, trzymam kciuki! Ja też trzymam, Edytowane 1 Lutego 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Witam sie w sobotni poranek, w ostatniej chwili trafił mi sie wolny weekend, kawka w ręce i już znaleziony przepis na babke:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.02.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) Cześc:bye: Reni no nareszcie jest:wave: ślicznie się wpasował to czekam na ciacho:D Ilonka mojego smsa też masz z każdego tel.w domu:yes: trzymam kciuki za spotkanie:hug: Edytowane 1 Lutego 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Hellol londonka a twoje krzesła to już na amen niedojada:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.02.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Hello w weekend:) Ja zawsze ta piekę i wychodzi ,ale dodaję jedno jajko więcej http://www.ewa-gotuje.pl/babka-na-oleju-id46.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dzięki mirka bardzo podobny przepis mam z książki mojej ale dodaje sie budyń jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.02.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja wybieram przepisy gzie na szklanki dzielą bo nie mam wagi :lol2::lol2::lol2: Dzisiaj mam w planie http://smaker.pl/przepis-cynamonowe-zawijaski,102458.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 A miarka nie wystarczy, bo ja wagi tez nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.02.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Hellol londonka a twoje krzesła to już na amen niedojada:no: Napewno nie :(zgłosiłam sprawę na policję i dostałam zwrot kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 londonka, dziękuję . Spać przez to nie mogę . Nie spodziewałam się, że to taki stres, haha. 24 miejsce, ale do pierwszej dziesiątki dużo brakuje . Dzisiaj rodzina męża sms-uje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja też zawsze miarki używam.Reni, dzisiaj nie w szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.02.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Postaram się Ilonka o jeszcze parę głosów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Postaram się Ilonka o jeszcze parę głosów:yes: Wiecie, co, a my nadal bez transformatora . KA stoi i wystarczy, poważnie zaczynam wątpić, czy faktycznie będę go używać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts