Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czytam, ja wszystko czytam ;).

Ok, o chrzcie nie czytałam :no:. Mam to za sobą, to nie czytam :no:.

Wiek niesamowity, od rana do wieczora mamy głośny śmiech w domu.

I muszę się pochwalić - tata przywiózł mu Chudego z Toy Story, rozpakowałam, pokazałam mu, a on: "La-la".

Nie wiem, czy to był przypadek, czy taki geniusz? :o Ale szybko zacznie mówić, bo lubi za nami powtarzać dźwięki, śpiewa, jak radio jest włączone. Ostatnio wołał dziadka i się denerwował, że nie umie :lol2:.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lolek haha wiem :D sama na to czekam :D. No wiesz, pierwsza, druga, trzecia randka. Na którejś w koncu będzie seks :p.

Nasz też dużo gada, różne słowa chociaż jeszcze niezrozumiałe. Mimo wszystko uważam, że gaworzenie przekłada się na mowę (bo np. moja mama twierdzi, że to nie ma znaczenia). Wczoraj A. do jednej babki, która do nas przyjechała powiedział cześć i była w szoku. Też nie wiemy czy przypadek :lol:.

Lolek haha wiem :D sama na to czekam :D. No wiesz, pierwsza, druga, trzecia randka. Na którejś w koncu będzie seks :p.

Nasz też dużo gada, różne słowa chociaż jeszcze niezrozumiałe. Mimo wszystko uważam, że gaworzenie przekłada się na mowę (bo np. moja mama twierdzi, że to nie ma znaczenia). Wczoraj A. do jednej babki, która do nas przyjechała powiedział cześć i była w szoku. Też nie wiemy czy przypadek :lol:.

No co Ty, geniusz jak nic.

A ile będzie części? Bo już się domyślam, że zwrot akcji przynajmniej jeden ;).

:) Nie więcej niż 5, bo i tak rozwlekam ile mogę jedno krótkie opowiadanie z szuflady ;) na siłę nie chcę ciągnąć. W książkach wkurza mnie, że autor ciągnie akcję na 300 stron a potem rozwiązanie (zazwyczaj banalne) zajmuje ledwie 5 + 5 zakończenia :). I sobie piątków zajmować hehe.

Geniusz, no jaha i leń bo raczkuje z dwa razy dziennie :lol:.

Też zmykam spać, dobranoc :hug:. Kiedy wyniki z BR?

:) Nie więcej niż 5, bo i tak rozwlekam ile mogę jedno krótkie opowiadanie z szuflady ;) na siłę nie chcę ciągnąć. W książkach wkurza mnie, że autor ciągnie akcję na 300 stron a potem rozwiązanie (zazwyczaj banalne) zajmuje ledwie 5 + 5 zakończenia :). I sobie piątków zajmować hehe.

Geniusz, no jaha i leń bo raczkuje z dwa razy dziennie :lol:.

Też zmykam spać, dobranoc :hug:. Kiedy wyniki z BR?

O jezu, nawet nie wiem.

Zgłosiłam na szybko, bez czytania regulaminu. Przeczytałam dopiero, jak tata do mnie zadzwonił, że nie może wysłać drugiego sms-a :lol2:. Najpierw sms-y do czwartku, a co dalej - nie wiem.