Ilona Agata 01.02.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja też mam słabą . Chociaż kiedyś miałam mocną - piłam jak facet . Po ciąży wszystko się zmieniło. Jednak praktyka czyni mistrza, haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja też mam słabą . Chociaż kiedyś miałam mocną - piłam jak facet . Po ciąży wszystko się zmieniło. Jednak praktyka czyni mistrza, haha. Dokładnie mam ten sam problem i zastanawiam się czy kondycja kiedyś wróci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.02.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 jak to??? eee to musimy pisac aby przywrocili konto Adiqq. kiedyś było ,że to Tosia ,ale ona wyjaśniła ,że owszem ona i ,że skończyła w sobotę a w poniedziałek ktoś dalej czyścił i robił to i tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dokładnie mam ten sam problem i zastanawiam się czy kondycja kiedyś wróci:D Chyba nie, bo okazji do trenowania zdecydowanie mniej . U mnie w sumie tylko na Sylwestra (zmogło mnie pół kieliszka szampana ) i dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 o cholerka.... w takim razie ktos na zlosc dal cynk do moderacji... pod postami sa takie trojkaciki i pewnie w te trojkaciki nacisnieto i hejaaa po postach... tylko dlaczego Adiqq? Pamietam ze bylo cos z postami Tosi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.02.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja mam tak samo:) no i w głowie zawsze rodzicielska odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.02.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 teraz te trójkąciki widzę :D:D no i co jak nacisnę to kasują ?????posta czy konto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 teraz te trójkąciki widzę :D:D no i co jak nacisnę to kasują ?????posta czy konto?? bylo ze posta... i czasami pisali na watku o tym... a teraz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.02.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dzięki:) Muszę się jeszcze dużo nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dzięki:) Muszę się jeszcze dużo nauczyć ale to sie zglasza czyjegos posta... np nie podoba cie sie moj..ze np spamuje temat...i klikasz w trojkat, piszesz tam wiadomosc i czekasz na reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.02.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Oooo ja bym się whiskey napiła. Albo gin z tonikiem. Żadnych wymyślnych bo nie lubię (chociaż swojego czasu blue curacao do wszystkiego lałam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Oooo ja bym się whiskey napiła. Albo gin z tonikiem. Żadnych wymyślnych bo nie lubię (chociaż swojego czasu blue curacao do wszystkiego lałam ). Ja jeszcze zawsze lubiłam wódkę na skałach - szklanka pełna lodu, na to wódka, dużo cytryny i brązowego cukru . Boże, gdzie te czasy . Już skończyłam pić whiskey, teraz siedzę przy wodzie i się nawadniam, żeby z samego rana mieć siłę i energię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 01.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Oooo ja bym się whiskey napiła. Albo gin z tonikiem. Żadnych wymyślnych bo nie lubię (chociaż swojego czasu blue curacao do wszystkiego lałam ). To ja weekendowo witam z browarkiem, Miałem iść dziś na Wilka z Wallstreet ale się ekipa sianem wykręciła...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 A ja mam mega męczący i stresujący dzień za sobą. Jak dożyję końca roku to będę szczęśliwa. Wiem, że mamy dopiero luty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 A ja mam mega męczący i stresujący dzień za sobą. Jak dożyję końca roku to będę szczęśliwa. Wiem, że mamy dopiero luty.... Ja też mam kiepski dzień. Kłębek nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.02.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Może to ciśnienie? Ostatnio lubię sobie wszystko ciśnieniem tłumaczyć. A u małego ząbkowaniem (dwójki górne wychodzą). Zawsze to jakieś pocieszenie, bo ciśnienie - wiadomo - zmienne, a ząbkowanie kiedyś (ponoć) się kończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 01.02.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja też mam kiepski dzień. Kłębek nerwów. CO Wy takie znerwicowane...... Ilonka a jak ząbkowanie?? Kuku już lepiej?? Yoka będzie się działo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Co się będzie działo? Mały, odpukać, przechodzi ząbkowanie delikatnie. Najgorsze przebijanie przez dziąsło. Częściej się budzi w nocy ale śpi z nami więc nie jest źle . Ja się boję trzonowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) Ja w sumie nie wiem, dlaczego taka znerwicowana jestem. Powód nie jest poważny . Ząbki - ni widu, ni słychu. Za to mały gryzie wszystko i wszędzie. To tragedia jakaś jest . Yoka będzie się działo......... ??? Edytowane 2 Lutego 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) Ilona hahah fantastyczne . U nas jednak suchary działają . Na stole nikt nie leży, to nie nogi tylko wypełnienie do ochraniaczy na łóżeczka (piszę bo 3 osoby już mnie pytały ). Edytowane 1 Lutego 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts