Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Niesamowity uśmiech :).

Ale ma duże górne jedynki :o. U nas jeszcze ledwo-ledwo widoczne. A zęby zagryza wokół wszystkiego: metalowego garnka, barierki od schodów, szafki.

Sucharki pomagają, ale nie zawsze chce. Czasami je wyrzuca, tak samo gryzaki - woli się wgryzać w meble.

Też myślałam, że to nogi :rotfl:.

Lolek, właśnie u nas ok oprócz budzenia w nocy (w czasie wyżynania nawet 10-11 razy i cyc do buzi) ale w dzień jest ok. Gdybym nie spała z dzieckiem to bym zwariowała, weszłabym do jego łóżeczka i szukała kącika dla siebie :lol2:.

Ilona, spore już :) i wychodzą dwójki na górze, wszystkie idą parami.

Ciekawe kto na stole miałby leżeć :rotfl: trup chyba biorąc pod uwagę moje zapędy do kryminałów!

Kurcze, Lolek, widziałeś nowy tableto/laptop Sony :o?

A już spisałam firmę na straty (w pewnym momencie przestali nadążać i dali się wyprzedzić Samsungowi), ale to, co teraz robią :jawdrop:.

Apple zostaje w tyle :lol2:.

a podaj linka, wiesz ja jestem tylko na jabło sfixowany..... ale nie powiem experia Z1 jest niezła.......

Tylko wszędzie ten zasrany android....

Sony Vaio FIT

http://www.laptopthaiha.vn/media/product/593_0_sony_vaio_svf13n12sgs_mau_bac.jpg

http://photos.pcpro.co.uk/images/front_picture_library_PC_Pro/dir_403/it_photo_201853_52.jpg

http://www.nguyenkim.com/images/companies/1/Tin%20Hoc/VAIO%20Fit%20A/SVF-13A14A15A-06.jpg

http://img.gawkerassets.com/img/18z45le6g2f7ljpg/ku-xlarge.jpg

Tylko w Sony wiatrak strasznie głośny :mad:.

Edytowane przez Ilona Agata

no niezły

edit:

Obejrzałem na You To Be, i niestety dla mnie dyskwalifikujące jest to że nie można odpiąć ekranu od reszty i działac jak ze zwykłym tabletem.... a po złożeniu musi byc strasznie gruby..

No i pewnie daleko im z jakością do jabłka.

ja choruję na ipada air ale.... szkoda kasy a po to zeby w korku czy trasie neta przeglądać to iphone mi w zupełności wystarczy......

Edytowane przez lolek7825

Haha, dlatego ja nie daję mojemu komputera i telefonu.

Dostaje taty ;).

Lolek, nie widziałam na żywo, ale po złożeniu jest cienki na zdjęciach. Mógłby się jednak odczepiać od klawiatury, to fakt (choć pewnie ma wydajność laptopa, nie tabletu, więc wszystko siedzi pod klawiaturą).

Z jakością nie jest daleko do Appla :no:. Sony to nie Samsung :no:. Z obudową nic się nie dzieje, itp. Ceny bardziej realne. Umówmy się, ale Apple też nie jest idealny (choć osobiście cenię najbardziej).

Ja ogólnie jestem przywiązana do Sony, przykro mi było, że gdzieś się pogubili przez ostatnie lata i trzymam kciuki, bo Apple obniża loty i to mi się nie podoba :mad: (nic nowego tylko nieznaczne modyfikacje za grubą kasę).

Ja ogólnie jestem przywiązana do Sony, przykro mi było, że gdzieś się pogubili przez ostatnie lata i trzymam kciuki, bo Apple obniża loty i to mi się nie podoba :mad: (nic nowego tylko nieznaczne modyfikacje za grubą kasę).

To z obnniżaniem lotów jabłka to niestety prawda, może jakość wykonania jest bez zmian ale i innowacji coś brak. Steve Jobs był świetnym strategiem i chyba nie będą mieli szybko dobrego następcy......

A za grubą kase to chyba głównie w PL bo u nas traktuje się produkty appla jak cos luksusowego dla wąskiego grona odbiorców. Na zachodzie mozna mieć appla już w abonamencie od 15 eur a u nas?? 150 zł plus cena zakupu telefonu min 1000 porażka....

Daleko jeszcze nam do standardów europejskich, zaczynając od naszych wypłat do obsługi klienta, kultury..... można wymieniać........

Lolek, jakość jest trochę obniżona. Mam porównanie, bo zmieniłam mojego starego iPhona 3 na 5 i nowy szybciej się niszczy :yes:. Tamtego miałam ponad 5 lat i nic nie mogło go ruszyć :no: - nie do zdarcia, mocny metal po bokach. Podobnie iPod - stary niejedno przeżył, podejrzewam, że i nowego przeżyje, niestety ma mało GB, więc musiałam zmienić. No i ładowarki, słuchawki - u mnie po dwóch/trzech miesiącach do reklamacji, a po roku do wyrzucenia. Ile ja miałam ładowarek/słuchawek Appla w swoim życiu :bash:. Wszystkie się niszczą, wystarczy wrzucić do torebki, przygnieść portfelem i już po nich - a do najtańszych nie należą :mad:.

Ikonka ty faktycznie gadzeciara pełną cena, ja to tak po lepkach, wiem gdzie jest on i off:D:D:D:D

Jezu, jestem gorsza od męża :o.

A on - z racji zawodu - powinien się tym pasjonować, więc skoro go przebijam, to znaczy, że jest źle :bash:.

Ale nie kupuję tego wszystkiego :no:. Lubię tylko wiedzieć, że coś jest i jakie ma możliwości (wiecie, że pracują nad tabletami, które będzie można zwinąć w rulonik i schować do torebki :o i nad takim samym telewizorem, który będzie można wokół siebie zagiąć i oglądać?).