Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirka, ja też dzisiaj gradowa chmura.

Wszystkich na swoje drodze taranuję. Właśnie się pokłóciłam z obcą laską. Do męża i dziecka wolę się nie zbliżać.

Chyba jakieś złe prądy w powietrzu krążą.

U nas też deszcz i 6 stopni:) .Wiosna ,wiosna .......

Edytowane przez mirkamis

Lolek, jakość jest trochę obniżona. Mam porównanie, bo zmieniłam mojego starego iPhona 3 na 5 i nowy szybciej się niszczy :yes:. Tamtego miałam ponad 5 lat i nic nie mogło go ruszyć :no:

Powiem tak. Ja ogólnie należę do grupy raczej mało niszczacych.....

Mojego pierwszego iphona (3G nie 3GS) miałem 4 lata !! Bez awarii jedynie kabel zmasakrował się ale działał. 4s miałem rok i tez wszystko ok. I od 3 mcy 5s. I dla mnie spasowanie wszystkich części ze sobą od zawsze bylo wzorowe nawet wzorcowe i to sie nie zmieniło. Moje tel. nigdy w żadnych pokrowcach, bumperach i innych takich nie były....

reni - KA WYPAS. SUPER !!!

Ja miarki też nie mam :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:.Mnie ostatnio też kulinarnie naszło ze zwykłym zelmerem - ma nowoczesny design :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: kolor:rotfl::rotfl: ja na niego patrzę to dumna jestem ,że go mam:rotfl::rotfl:.No i powoli na forum mój zelmer będzie unikatem:rotfl::rotfl:

mirka - mojego chyba nie przebijesz :). Muszę go w dodatku w rece trzymać bo jest bez misy - takie "ręczny". Ostatnio rozwaliłam mieszadła i kupiłam za 16 pln nowe dwie sztuki. Pan powiedział, że mam szczęście, bo ciężko dorwać mieszadła do tak satego zelmera :). Ale go uwielbiam, ile ja ciast na nim zrobiłam....

chyba skasował konto.......

Skasował i z tego co wiem, nie wróci. Daje sobie nieco na luz z FM.

Lolek, jakość jest trochę obniżona. Mam porównanie, bo zmieniłam mojego starego iPhona 3 na 5 i nowy szybciej się niszczy :yes:. Tamtego miałam ponad 5 lat i nic nie mogło go ruszyć :no: - nie do zdarcia, mocny metal po bokach. Podobnie iPod - stary niejedno przeżył, podejrzewam, że i nowego przeżyje, niestety ma mało GB, więc musiałam zmienić. No i ładowarki, słuchawki - u mnie po dwóch/trzech miesiącach do reklamacji, a po roku do wyrzucenia. Ile ja miałam ładowarek/słuchawek Appla w swoim życiu :bash:. Wszystkie się niszczą, wystarczy wrzucić do torebki, przygnieść portfelem i już po nich - a do najtańszych nie należą :mad:.

Hmm.... ja gadżeciara żadna, ale bez mp3 się nie ruszam. I mam słuchawki sony, jakieś z telefonu - 8 rok się w torebce poniewierają. Nie składam ich tylko wrzucam. Nie dzieje się z nimi nic... to z czego te Twoje sa zrobione ??

lolek - wosk, olej czy olejowosk ? Dlaczego chcesz akurat wosk ??

Witam z rana. Kolejny semestr szkolny się rozpoczął - zaczyna się u mnie znowu cięzki czas :(.

Ale kupiłam sobie za to wczoraj bluzkę na otarcie łez ;):

http://eshop.tatuum.com/23771-9689-large/kadiba.jpg

Edytowane przez mirela99