Ilona Agata 02.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Mirka, ja też dzisiaj gradowa chmura.Wszystkich na swoje drodze taranuję. Właśnie się pokłóciłam z obcą laską. Do męża i dziecka wolę się nie zbliżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.02.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 U mnie pogoda wróciła do normy tej zimy-deszcz pada:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.02.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Mirka, ja też dzisiaj gradowa chmura. Wszystkich na swoje drodze taranuję. Właśnie się pokłóciłam z obcą laską. Do męża i dziecka wolę się nie zbliżać. Z kim sie poklocilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Mirka, ja też dzisiaj gradowa chmura. Wszystkich na swoje drodze taranuję. Właśnie się pokłóciłam z obcą laską. Do męża i dziecka wolę się nie zbliżać. Chyba jakieś złe prądy w powietrzu krążą. U nas też deszcz i 6 stopni:) .Wiosna ,wiosna ....... Edytowane 2 Lutego 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.02.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Ja siedzę w jadalni , po jednej stronie córce tłumacze ułamki a po drugiej syn czyta, chce sie ktoras zamienić Edytowane 2 Lutego 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.02.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam sie!Dopijam i zmykam - mój młody zarzadal nowego łóżka lecę zrobić rekonesans po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.02.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Z kim sie poklocilas A nie, z nikim - nic ważnego . Czasami mam takie dni, że lepiej do mnie nie podchodzić. A potem się dziwię, że syn ma "charakterek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 02.02.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Lolek, jakość jest trochę obniżona. Mam porównanie, bo zmieniłam mojego starego iPhona 3 na 5 i nowy szybciej się niszczy . Tamtego miałam ponad 5 lat i nic nie mogło go ruszyć Powiem tak. Ja ogólnie należę do grupy raczej mało niszczacych..... Mojego pierwszego iphona (3G nie 3GS) miałem 4 lata !! Bez awarii jedynie kabel zmasakrował się ale działał. 4s miałem rok i tez wszystko ok. I od 3 mcy 5s. I dla mnie spasowanie wszystkich części ze sobą od zawsze bylo wzorowe nawet wzorcowe i to sie nie zmieniło. Moje tel. nigdy w żadnych pokrowcach, bumperach i innych takich nie były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.02.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Lolek a jak tam u ciebie remont, dzieje sie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 02.02.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Lolek a jak tam u ciebie remont, dzieje sie cos Tak. Nic..... Czekam na kase i mam nadzieje ze od marca ruszam z konserwacja belek, gładziami i malowaniem. Wczoraj zamówiłem tapetę na jedna ścianę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.02.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A czyli kasa, No ok, myślałam ze ktoś nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 02.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A tak przy okazji..... Czy macie jakiś sprawdzony wosk do drewna?? Chodzi o to, że wyszlifowanym bekom chcę nadać kolor i odpowiednio zakonserwować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) reni - KA WYPAS. SUPER !!! Ja miarki też nie mam :lol2::lol2::lol2::lol2:.Mnie ostatnio też kulinarnie naszło ze zwykłym zelmerem - ma nowoczesny design :rotfl::rotfl: kolor:rotfl: ja na niego patrzę to dumna jestem ,że go mam:rotfl:.No i powoli na forum mój zelmer będzie unikatem:rotfl: mirka - mojego chyba nie przebijesz . Muszę go w dodatku w rece trzymać bo jest bez misy - takie "ręczny". Ostatnio rozwaliłam mieszadła i kupiłam za 16 pln nowe dwie sztuki. Pan powiedział, że mam szczęście, bo ciężko dorwać mieszadła do tak satego zelmera . Ale go uwielbiam, ile ja ciast na nim zrobiłam.... chyba skasował konto....... Skasował i z tego co wiem, nie wróci. Daje sobie nieco na luz z FM. Lolek, jakość jest trochę obniżona. Mam porównanie, bo zmieniłam mojego starego iPhona 3 na 5 i nowy szybciej się niszczy . Tamtego miałam ponad 5 lat i nic nie mogło go ruszyć - nie do zdarcia, mocny metal po bokach. Podobnie iPod - stary niejedno przeżył, podejrzewam, że i nowego przeżyje, niestety ma mało GB, więc musiałam zmienić. No i ładowarki, słuchawki - u mnie po dwóch/trzech miesiącach do reklamacji, a po roku do wyrzucenia. Ile ja miałam ładowarek/słuchawek Appla w swoim życiu . Wszystkie się niszczą, wystarczy wrzucić do torebki, przygnieść portfelem i już po nich - a do najtańszych nie należą . Hmm.... ja gadżeciara żadna, ale bez mp3 się nie ruszam. I mam słuchawki sony, jakieś z telefonu - 8 rok się w torebce poniewierają. Nie składam ich tylko wrzucam. Nie dzieje się z nimi nic... to z czego te Twoje sa zrobione ?? lolek - wosk, olej czy olejowosk ? Dlaczego chcesz akurat wosk ?? Witam z rana. Kolejny semestr szkolny się rozpoczął - zaczyna się u mnie znowu cięzki czas . Ale kupiłam sobie za to wczoraj bluzkę na otarcie łez : http://eshop.tatuum.com/23771-9689-large/kadiba.jpg Edytowane 3 Lutego 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2014 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Witam, Mirela u mnie też ciężki czas- nowy semestr, czy wobec tego ja też mogę sobie coś kupic:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 kochana - Ty zawsze sobie możesz coś kupić . I jak ? Wyszła jakas babka ? ja na niedzielę 4 - wartstwowy tort z bitą smietaną i owocami piekę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 zrobiłam dwie babki, jedna do kosza , druga ok czy dzis tylko my dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ja od dziś zero, nic nie kupuję cały luty:lol2::lol2::lol2: A Magda z racji tego , ze od dziś ma wspólne konto to też zakaz FM:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ja od dziś zero, nic nie kupuję cały luty:lol2::lol2::lol2: A Magda z racji tego , ze od dziś ma wspólne konto to też zakaz FM:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: no co TY - jakie współne? wspólny to mamy ale kredyt! Cześć LASKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 no miało być wspólne konto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.02.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 co Ty nie będzie!jestem w domu dziś dlatego się nie "zgłosiłam" o 7:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts