Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sumie to nie gra (tzn mało, tylko w niedziele i w sobotę rano - od 6-7 do 9). Ale tez jej nie ciągnie. Woli rysować, ostatnio jakies ciuchy projektuje (takie odrysowanki były w biedrze kiedyś) robi makijaże, paznokcie, urzadza domy. Ostatnio w tych rysowankach cięgle siedzi. Gramy razem w planszówki.

Na obozie mogła grać na gameboxach (w domu nie mamy) ale nie za bardzo chciała, nie ciagnie jej jakoś. No, jeszcze bajek sporo oglada (to na kompie, ale przewaznie rano w weekendy w tych godzinach od 7-9 mniej więcej, zależy jak my wstaniemy). I klocki lego(tez ja ostatnio "wzięło").

Najbardziej lubi spotykac się z koleżankami - bawią się w sklep. graja wplanszówki. To w ciągu tygodnia jak jest u teściowej, po odrobionych zadaniach i jak nie ma zajęc dodatkowych.

Ona uwielbia sporty. W basenie to by całymi dniami przesiadywała. Rower to samo - zawsze jest chętna. Przed rolkami się nieco bronię, bo jak ja wyglebię to połamana jestem. Ona może się wywalac i nic jej nie jest...

Latem wieczorami chodzimy na spacery za naszą działkę, po lesie z psem spacerujemy. Bawimy się na słomie zwiniętej w rolki. Ale tego lata chyba nowego psa będziemy musieli kupić. Te zwierzeta bardzo mobilizują do spacerów :).

Witam Reni :bye:

doczytałam ,ze masz już Kitchenaid, masz wersję classic czy artisan? i jak z cłem , tzn. ty nie płaciłaś ale gdyby się nie poszczesiło to jakie wysokie jest cło?

zasanawiam się już jakiś czas nad kupnem , aż w końcu padł mi stary mikser i się zastanawiam , tylko to czekanie 2 msce :sick:

ja jestem mamą 10 letniej dziewczynki która chodzi do 2 szkoł -podstawowej w miejscu zamieszkania i szkoły muzycznej w mieście oddalonym o 15 km. do szkoły m, jeździ 3 razy w tyg. popołudniami do tego angielski i codziennie powinna grac ok. 1 godziny , do tego lekcje a w weekendy siedzi po 4-5 godzin w stajni , i na komputer ZAWSZE znajdzie czas , choć na chwileczkę - pyknie 1 grę :yes: