lolek7825 03.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ilona coś Ty mu dała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Widziałam Reni, podesłałam mężowi, miał zakupić , dzięki . Lolek, wszystko? On je to, co ja, czasami maleńko, ale nie przepuści okazji, będzie płakać i tupać nogami, a mi się nie uśmiecha jedzenie marchewki przez cały dzień, więc je wszystko. Teraz zaleczyć i wprowadzać od nowa . Póki co - wracamy do papek i kleików, bo nie wiem co to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ilona coś Ty mu dała?? A tak serio, to polizał Nutelli z mojej łyżeczki . Wiem, głupia jestem, zapomniałam, że tam są orzechy - to chyba to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 i nikt mnie nie pocieszy i nie powie, ze bedzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.02.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ilonka ale dałaś czadu. Mojego kuzyna mała (5lat) zawsze miała jakieś wysypki, w końcu zrobili testy i wszłi że nie jest uczulona na zadne pokarmy.... prawdopodobnie pyłki..... więc teraz czekoladę nadrabia.... je na morgi :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 i nikt mnie nie pocieszy i nie powie, ze bedzie dobrze.... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.02.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 tjaaaa..ja trenowalam dzisiaj wieczornie z corka na pogotowiu przy ekg:( . a co na ekg wyszło?? wszystko OK.?? a co te panie nauczycielki wymyśliły?? przybliż tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.02.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mmelisa, opisz o co chodzi? I nikt na mnie krzyczy o tą Nutellę? Boscy jesteście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.02.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mmelisa, opisz o co chodzi? I nikt na mnie krzyczy o tą Nutellę? Boscy jesteście . za nutelę to na dupę powinnaś dostać!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.02.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ech, ech, Lolek. Ja mam małego żarłoka w domu. Muszę zmienić mój sposób jedzenia i będzie ok. Dzisiaj się poświęciłam i jadłam kalafior, suche ziemniaki, chleb orkiszowy. Ciekawe jak długo wytrzymam? Zero soli, sosów, ketchupów, majonezów zero czekolady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) ...bylo sobie zycie... Edytowane 3 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ilona zawsze możesz jeść po kryjomu albo jak spi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.02.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mmelisa, a ile córka ma lat? Ja widzę dwie możliwości - albo to są jakieś bóle od brzucha albo stres (zaobserwuj, kiedy boli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Meliska, może to problemy natury szybkiego wzrostu (rośnięcia) dziceka..... apanie nauczycieli to czsem powinny się zastanowić co mówią (jakby własnych dzieci nie miały----- chyba że stare panny) ja miałem często nerwobóle i mnie klatka piersiowa bolała w wieku 6-7 lat ale potem trafiliśmy do takiego super pediatry, który powiedziałże to związane było z nagłym szybkim wzrostem (mam teraz prawie 190cm) i był czas że szybko rosłem i organizm musiał się dostosować do tych zmian..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ilona, ona ma 6lat... brzuch codziennie o roznych porach...serce dzisiaj o 19 non stop przez godz...a pozniej z przerwami..mysle ze nerwy... nawet moj rodzinny podejrzewa mobbing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.02.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ilona zawsze możesz jeść po kryjomu albo jak spi:lol2: No właśnie po kryjomu nie mogę, bo mnie znajdzie . Ma jakiś radar w dupce. Tylko jak śpi, ale akurat wtedy wolę w spokoju wypić kawę, bo jak nie śpi, to wiadomo, że w spokoju nie wypiję . Ale czekolada do kawy - super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.02.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ilona, ona ma 6lat... brzuch codziennie o roznych porach...serce dzisiaj o 19 non stop przez godz...a pozniej z przerwami.. mysle ze nerwy... nawet moj rodzinny podejrzewa mobbing... Brzuch + serce to może być na tle nerwowym . Skoro ekg nie wykazało żadnych nieprawidłowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Lolek... juz ja sobie porozmawiam z nauczycielka.. nawet dyrektorka jak bedzie potrzeba,...bo nie chce zeby mnie oni wyprzedzili z kontrolami niepotrzebnymi (wiadomo o co chodzi w NO ) aaa i na zakonczenie dnia... dostalam mandat za brak biletu parkingowego..inoooo 275zl by to piorun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Lolek... juz ja sobie porozmawiam z nauczycielka.. nawet dyrektorka jak bedzie potrzeba,...bo nie chce zeby mnie oni wyprzedzili z kontrolami niepotrzebnymi (wiadomo o co chodzi w NO ) aaa i na zakonczenie dnia... dostalam mandat za brak biletu parkingowego..inoooo 275zl by to piorun... Meliska :hug: trzymam kciuki żeby sie wszystko pozytywnie zakończyło..... ja miałem też taki okres w szkole, pamiętam że mama mi jakis "syropek ziołowy" dawała i i po mim sie uspokajałem i było ok.. Trzymam kciuki.... Szkoda małej strasznie. Taki stres.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 czasami mam ochote isc i tam ich do pionu poustawiac...szczegolnie te podle dzieciaki.. no coz zrobic... dokuczaja a corka nie powie mi do konca prawdy-bo ona nie jest skarżypytą (tak mi mowi ona) raz dociekalam dlaczego ma mokra kurtke skoro nie padalo...po moim naleganiu powiedziala... bo 3dzieci brala wode z butelek do buzi i plula na nia no nic.. nie bede wam smecic dalej w tym temacie... Teraz pora sie wziac za pranie duspka Ilonki za to ze dziecko wysypki na nogach dostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts