Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hehe Ilona nie zawsze poznasz, że swędzi :) czasem dzieci nie potrafią się drapać więc nie widać (patrz: synek siostry :D).

Mój nutelli nie może, ale czekoladę dałam polizać. I ciasto drożdżowe. No i co tam mam w palcach to daję spróbować :D.

Bastki, a ja to co, patyk? :rotfl: fajne bodziaki :D

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja myślę :p żartuję oczywiście :).

Mmelisa, współczuję nerwów. Jak miałam 4 czy 5 lat rzez dwa miesiące codziennie w nocy bolał mnie brzuch tak ok. północy, szłam do rodziców, robili mi miętę ;) itd. (niezłe że na luzie i np. do szpitala nie pojechali po którymś razie) aż w koncu poszłam do przychodni. Pani doktor powiedziała, że jeśli dalej będzie bolał brzuszek to trzeba do szpitala i...przestał boleć :o. Mam nadzieję, że to nic poważnego :hug:.

Hehe Ilona nie zawsze poznasz, że swędzi :) czasem dzieci nie potrafią się drapać więc nie widać (patrz: synek siostry :D).

Mój wszystko potrafi :p.

A ta całkiem serio - zapomniałam o tych orzechach, myślałam, że to tylko czekolada :bash:. Mentalność blondynki :bash:.

Bastki, nie, nie znam, nie kupowałam :no:, dzięki :hug:.

chyba nie bo ja od 5.30 nie śpię no chyba, że Ty też:lol2::lol2::lol2:

spoko...cala noc prawie nie spalam...

jakies koty tuz za naszym oknem ujadaly o 4!!!! kuzwa takie ujadanie..myslalam ze to moje dzieci placza w pokoju!

moj sie wkurzyl i wyszedl w ten ziab na dwor je pogonic:lol2:

A ja rano pojechalam do szkoly, pogadalam... (zrozumiano mnie) , zawiozlam mlodsza corke do przedszkola, wrocilam do domu, kawe zrobilam a tu tel o 9:20 zeby przyjechac po corke bo brzuszek boli... pytam jej czy powaznie ja tak bardzo boli ze musze przyjechac, czy tez boli bo nie chce sie jej siedziec..

Powaznie..

tak wiec siedzimy w domu :bash:

no i teraz powiedzcie mi... jak ja moge isc do pracy, skoro ciagle cos sie dzieje u nas... tylko 2 lata przepracowalam tutaj, a mieszkam 6 :(

No właśnie to nie jest wysypka, tylko taki liszaj - szorstkie nóżki i dwie małe plamki na plecach. Całe szczęście nie swędzi go.

Rano znowu chciał wysępić ode mnie jogurt :bash:.

no to to to wlasnie moja młodzinka ma ;) z tego co pamietam to pierzesz ubranka w 'normalnych' proszkach...? ;) jak ze swoja bylam u dermatologa to pierwsze co powiedziala ze trzeba wszystkie rzeczy z ktorymi dziecko ma kontakt (lacznie z naszymi ubraniami, nasza posciela, zabawkami ect..) prac w dzieciecych plynach i nie uzywac plynow do plukania i czekac na poprawe ;)

Nie przesadzajmy ;) proszki dla dzieci normalnie piorą, przynajmniej u nas ale skoro do tej pory go nie wysypywało od proszku to w tym wieku mało prawdopodobne :no: więc spokojnie. Na 90% coś do jedzenia :) przecież pisałaś, że Robert wszystko wcina :D. Antosia już w zasadzie sypie tylko po rybie albo selerze :).

Mmelcia ja mam nianię dlatego..bo inaczej bym musiała też w domu.... inaczej się nie da w PL

nianie mialam przez rok...ale teraz mija mi sie z celem placenie niani za caly mc a raz na jakis czas zeby byla... a i tak jak do lekarza to ja bym musiala jezdzic...

i malo ktora niania tutaj mowi po norwesku... chyba ze norweszke...ale te sie cenia... albo duzo dzieci maja i nie dadza rady jezdzic ..