annNS2 04.02.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ann, piorę w proszkach Sensitive. Nowego - prosto ze sklepu - już nie piorę. Mówisz, że to może być proszek? Płynów do płukania nie używam . Nie wyobrażam sobie prać w tych dzidziusiowych proszkach - wszystko będzie szare, przybrudzone . wlasnie te plyny sensitive uczulaja i jak to nowych ubranek prosto ze sklepu nie pierzesz...?!?!?? nawet nie wiesz czym moga byc nasaczane...pewnie szczury po tym biegaja i inne paskudztwa tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Ilona, Ty to mnie jednak zaskakujesz czasami na ubrankach nawet jest napisane, żeby wyprać przed pierwszym użyciem (na swoich legginsach ostatnio miałam taką informację). Raz chyba nie wyprałam bo miałam nowe bodziaki a inne brudne (nie wiem jak to się stało ). Za to swoich nie piorę jakoś mi szkoda od razu do pralki ładować. Edytowane 4 Lutego 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 yokasta, na początku prałam w Yelpie i moim zdaniem nie było doprane . Na pewno po dwóch-trzech praniach robiło się szare. Obawiam się, że marchwi czy chrupek nie spierze. Nowe prałam pół roku. Teraz już nie. Może to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 persil sensitive - po nim białe sa białea szare robią się po płatkach mydlanych.... ja piorę wszystko przed noszeniem - nie wiem kto w Chinach je szył, czym napuszczone żeby nie zgniły...a fujj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ilona, Ty to mnie jednak zaskakujesz czasami na ubrankach nawet jest napisane, żeby wyprać przed pierwszym użyciem (nawet na swoich legginsach ostatnio miałam taką informację). Raz chyba nie wyprałam bo miałam nowe bodziaki a inne brudne (nie wiem jak to się stało ). A swoje też pierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A swoje też pierzecie? zawsze zwlaszcza jak cos ma bezposrednio stycznosc ze skora poza tym nie wiem kto przede mna co mierzyl jedyne czego nie piore zaraz po kupnie to kurtki, plaszcze i marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Matko, jak ja przeżyłam 30 lat mimo takiego zaniedbania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Swoje rzadko, przyznaję ale dziecka zawsze. A ja w yelpie nie prałam, nie wiem. Piorę w Bobini, a do marchewki mam ubrania do brudzenia, nie musi się spierać . Taka wygodna jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ale nikt nie mowi ze to zagraza zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Swoje rzadko, przyznaję ale dziecka zawsze. A ja w yelpie nie prałam, nie wiem. Piorę w Bobini, a do marchewki mam ubrania do brudzenia, nie musi się spierać . Taka wygodna jestem . ja w jelpie tez nie piore, lovella wychodzi nawet taniej niz persil sensitive (choc tego uzywam do naszych;) a na plamy z marchewki mam magiczne mydelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Swoje rzadko, przyznaję ale dziecka zawsze. A ja w yelpie nie prałam, nie wiem. Piorę w Bobini, a do marchewki mam ubrania do brudzenia, nie musi się spierać . Taka wygodna jestem . Przebierasz przed jedzeniem, a potem z powrotem w coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ale nikt nie mowi ze to zagraza zyciu Ok, jak ja przeżyłam 30 lat bez alergii, liszajów, wysypek mimo takiego zaniedbania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Przebierasz przed jedzeniem, a potem z powrotem w coś innego? Rano ubieram w to co do jedzenia jesli jestesmy w domu a po jedzeniu w czyste . Ilona, 30 la temu nie nosilas ubran z Chin i nie uzywano takiej chemii jak teraz. Tu nie chodzi o alergię przynajmniej mi, bo mojemu proszki, kurz itp. nie szkodzą . Swoich nie piorę, bo czasem mi szkoda nowe jeansy od razu do pralki wrzucić ale zdaję sobie sprawę, co na siebie zakładam. To samo jakieś sweterki. Ale już dla dziecia mam jakiś opór. A tak na marginesie to ostatnio się śmiałam, że wybierałam zdrowy materacyk, bezpieczne łóżeczko a i tak śpi z nami na naszym badziewnym materacu . Edytowane 4 Lutego 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
architekt_dls 04.02.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Bardzo podoba mi się tatajuba, ten rodzaj elewacji stał się ostatnimi czasy modny. Możesz oszacować, jaki był jej koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Mój nie lubi przebieranek . Ograniczam do minimum, bo zawsze się kończy płaczem. Zakładanie kombinezonu, żeby wyjść na zewnątrz to katorga i półgodzinne zanoszenie się szlochem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 zawsze zwlaszcza jak cos ma bezposrednio stycznosc ze skora poza tym nie wiem kto przede mna co mierzyl jedyne czego nie piore zaraz po kupnie to kurtki, plaszcze i marynarki dokładnie! A swoje też pierzecie? swoje zawsze - wyobrażasz sobie ubrać majtki które w chinach dotykało 10 osób, w sklepie 15 bo ja nie:) to samo np z tshirtami na ciało... ja wszystko piorę oprócz tego co Ann wymieniła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Majtki zawsze piorę, ble! Ilona, mój też nienawidzi się przebierać. I zmiany pieluchy nie cierpi, ale po jedzeniu tak czy siak muszę bo jest cały mokry i oblepiony jedzeniem . Zwłaszcza jak robimy BLW widziałaś, że samym sucharem (!) potrafi się umazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.02.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Czy sa tutaj jakieś "krawcowe" ? Wczoraj wynalzałam taką kieckę : http://img0012.popscreencdn.com/125035391_dolce-gabbana-black-lace-dress-with-bra-size-46-ebay.jpg Jest mi nieco za szeroka w biodrach (jakieś 2-3 cm) i w pasie (conajmniej 5 cm). Sukienka jest baaardzo elastyczna, mam bardzo dużo lycry. Czy da się ją nieco zwęzić ? Czy nie straci fasonu ?Wynalazłam ją na naszym "ekskluzywnym szmateksie". To Dolce & Gabbana. Marzyłaby mi się taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ok, jak ja przeżyłam 30 lat bez alergii, liszajów, wysypek mimo takiego zaniedbania . zapytaj sie mamy w czym prala twoje ubranka ja swojemu dziecku wole takich nieprzyjemnych dolegliwosci oszczedzic ja tez mam 'nadwrazliwa' skore (i powonienie) dlatego omijam szerokim lukiem wszelka agresywna chemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Yoka ale ja "opóźniona" widzę biznesy - gratulacje! *zaraz usunę cz ochraniacz to nie biznes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts