Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

serio 219 zł to drogo, mi się wydaje, że cena atrakcyjna

a ja dalej mysle czy to drogo czy tanio..

ooo daleko nie siegam...wczoraj mandat moj na parkingu...275zl... niby nie duzy jak dla mnie :D ale dla kogos innego to :o

widzisz i tez bym miala piekna lampe :lol2:

Reni jedno i drugie to 1 wizyta w ikea.

Dlatego wszystko ikeowe raz jedziesz i wracasz z wszystkim:lol2:

cholera racja :lol2:

ja zawsze niby tylko tak sobie zerknac co nowego a z pelna torba wychodzilam :lol2:

ale wiecie co... u mnie byly wklady poduszkowe (pomaranczowe 50x50) w promocji po 2,50gr, a w pl po ponad 9zl... takie same....

zakupilam 2 szt...ale chyba wybede jutro autem i dokupie z 10szt....bedzie na nowy domek dla kazdego :lol2::lol2::lol2:

ilona, nie iwem jak teraz... ale ja pamiętam, że jak się wprowadza nowe pordukty, szczególnie te bardzo uczulające to powinno się wprowadzać pojedynczo i przez kilka dni (najlepiej codziennie). Obserwować w tym czasie dziecko. Jak nic się nie dzieje, to można wprowadzić do diety i za jakiś czas kolejny produkt. Ja przynajmniej tak robiłam :sick: choć So alergii na razie nie ma i nie miała na nic.

reni - lampa ładna. Ja jednak jakoś lampy stołowe zaliczam do durnostojek :D i ni ekupuję. Z jakościa róznie - tam są różne rzeczy, różnych firm. Kupiłam kiedyś poduszkę, śliczna, ale wykonanie :mad:. A tania nie była (przeszło 50 pln).

Witam coraz mniej piszecie całe szczęście i do nadrabiania potem mniej :D:D:D

Reni lampa bardzo fajna :yes:

Ilona mój mały dostał takiej wysypki jak miał 8 miesięcy tez myślałam że to pokarmowa i wszystko mu odstawiłam co nowe i po 2 tygodniach zero poprawy i okazało się że to proszek do prania chociaż był ten sam co zawsze tylko nowe opakowanie