Ilona Agata 04.02.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 dlatego pisze, ze czarna ładniejsza - co dziś z Wami? Ja mam naprawdę złe dni ostatnio. Chyba znowu muszę whiskey łyknąć wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 a co Ci hormony czy hormon męski w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 a moze to osłabienie przez to whiskey?:D:D Magda też by ci w salonie pasowała taka lampa, była po 219 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 pasowałaby - dobrze, że -BY:lol2: gabinet muszę zrobić i te półki nad kanapą.Ale coś mi wiz ktoś za długo robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ach gabinet , za salon też się zabrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Gdzie, w sobotę wypiłam tyle co nic. Zaczęło się kilka dni wcześniej. Chyba hormony. Może jestem w ciąży?Dobra, spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 dziewczyny, ja to nie wiem co jest drogie a co tanie w PL:lol2: np za ta lampe co Renia kupilas bym powiedziala ze droga... ale powaznie... nie znam sie na cenach... za dlugo jestem obcykana cenowo tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 wam też się dziś dzień tak dłuzy:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 dziewczyny, ja to nie wiem co jest drogie a co tanie w PL:lol2: np za ta lampe co Renia kupilas bym powiedziala ze droga... ale powaznie... nie znam sie na cenach... za dlugo jestem obcykana cenowo tutaj... serio 219 zł to drogo, mi się wydaje, że cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Reni jedno i drugie to 1 wizyta w ikea.Dlatego wszystko ikeowe raz jedziesz i wracasz z wszystkim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 serio 219 zł to drogo, mi się wydaje, że cena atrakcyjna a ja dalej mysle czy to drogo czy tanio.. ooo daleko nie siegam...wczoraj mandat moj na parkingu...275zl... niby nie duzy jak dla mnie ale dla kogos innego to widzisz i tez bym miala piekna lampe Reni jedno i drugie to 1 wizyta w ikea. Dlatego wszystko ikeowe raz jedziesz i wracasz z wszystkim:lol2: cholera racja ja zawsze niby tylko tak sobie zerknac co nowego a z pelna torba wychodzilam ale wiecie co... u mnie byly wklady poduszkowe (pomaranczowe 50x50) w promocji po 2,50gr, a w pl po ponad 9zl... takie same.... zakupilam 2 szt...ale chyba wybede jutro autem i dokupie z 10szt....bedzie na nowy domek dla kazdego :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.02.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ilona, nie iwem jak teraz... ale ja pamiętam, że jak się wprowadza nowe pordukty, szczególnie te bardzo uczulające to powinno się wprowadzać pojedynczo i przez kilka dni (najlepiej codziennie). Obserwować w tym czasie dziecko. Jak nic się nie dzieje, to można wprowadzić do diety i za jakiś czas kolejny produkt. Ja przynajmniej tak robiłam choć So alergii na razie nie ma i nie miała na nic. reni - lampa ładna. Ja jednak jakoś lampy stołowe zaliczam do durnostojek i ni ekupuję. Z jakościa róznie - tam są różne rzeczy, różnych firm. Kupiłam kiedyś poduszkę, śliczna, ale wykonanie . A tania nie była (przeszło 50 pln). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Kupiłam kiedyś poduszkę, śliczna, ale wykonanie . A tania nie była (przeszło 50 pln). no to jednak lepiej do Ikellaaa sie wybrac.. za poszewke sie zabuli wiecej jak za poduszke ale z jakoscia nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ja jednak jakoś lampy stołowe zaliczam do durnostojek tez tak myślałam ale uparłam sie aby sporóbować, pamiętacie jak kiedyś wklejałam podobną lampę z ikei, juz od tamtego czasu wiem, ze taką potrzebuję:lol2::lol2: są tam zwroty, oddałas poduchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.02.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) nie, bo ładna bardzo. Z wkładem nic sie nie dzieje. Ale ot, kawałek szmatki, jedynie że ślicznie zafarbowanej wg projektu Aleksandry Teodorczyk. Edytowane 4 Lutego 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Tak, Ilona. Jak jesteś w ciąży to sobie chlapnij . Mnie ostatnio jedna baba wkurza . Fenistil? Nie działa może trochę przeciwświądowo, przynajmniej na mojego młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Tak, Ilona. Jak jesteś w ciąży to sobie chlapnij . :rotfl: Podobno w pierwszych dwóch tygodniach nie szkodzi (jajeczko dopiero się zagnieżdża i nie je tego co mama przez pępowinę). A tak całkiem serio - nie jestem, ale czuję się mega, mega źle (pod względem psychicznym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jakbyś się chciała wygadać to maila znasz do mnie . Sama jestem podminowana ostatnio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 laski co z wami, kubeł zimnej wody dla każdej z was (Ilona i Yokasta) Jak mi jest źle to sobie powtarzam....... a kto powiedział, że będzie łatwo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.02.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam coraz mniej piszecie całe szczęście i do nadrabiania potem mniej :D:D Reni lampa bardzo fajna Ilona mój mały dostał takiej wysypki jak miał 8 miesięcy tez myślałam że to pokarmowa i wszystko mu odstawiłam co nowe i po 2 tygodniach zero poprawy i okazało się że to proszek do prania chociaż był ten sam co zawsze tylko nowe opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts