Magda_lena85 05.02.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 piec Reni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Magda zgadnij co muszę dziś kurwa po pracy zrobić, mała podpowiedź - męża nie ma do piątku w domu:mad::mad::mad::mad: jeszcze się musisz SAMA zaspokoić biedaku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ta te BMI ma tyle współnego co nie powiem - przecież każdemu się układa inaczej...ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 piec Reni? tak, w nocy wygasł nie wiedzieć czemu:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 jeszcze się musisz SAMA zaspokoić biedaku :lol2: bez tego przeżyję, gorzej bez ciepłej wody:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 masakra z tymi piecami.... współczuję Ci reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 i rozpaliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Melcia - to jest dla Ciebie problem - licznik ? ). Nie Mirelka... to nie jest moj problem... no co ty... tak sie tylko z tego nabijam... przeciez widac po napisanym poscie ze sie smieje z tego... Melcia czemu po wakacjach? co planujesz? Ja juz mialam konto swoje z dz,b usunac w ubiegle wakacje... ale jakos jeszcze widnieje Stwierdzilam, ze dom wybudowany, to co chcialam pokazac pokazalam... i wystarczy.. nie wiem jak to jest jeść i nie tyć ja wiem kolacje nie raz i nie dwa potrafie zjesc po godz 23... i to nie jakas salate itp... ide po calosci fryty gyros, albo pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ta te BMI ma tyle współnego co nie powiem - przecież każdemu się układa inaczej...ehhhh :yes: Ja ogólnie wychodzę z założenia, że każdy ma swoją wagę idealną gdzie indziej. Np. moja znajoma (ten sam wzrost), gdy ważyła tyle co ja, wyglądała jak śmierć (serio - zaawansowana anoreksja, tzn. nie miała anoreksji, tylko karmiła piersią i trochę ją to "wysuszyło"), a gdybym ja ważyła tyle, co ona na co dzień (jest szczupła) - byłabym przy kości. Dlatego BMI jest takie "pojemne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 melcia - i nie tyjesz ? A jak Twoje BMI wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 i rozpaliłaś? no rano przed pracą, no proszę cię dopiero jak wrócę:mad: w domu ciepło, tak szybko się nie wychładza, poza tym na dworze ciepło, gorzej bo wody ciepłej juz nie będzie, gdyby nie woda, poczekałabym do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 mogłaś rano... zanim nagrzejesz będzie 19:P jak Ci się uda to powesz - że tylko facet mógł wymyśleć tak debilny tryb rozpalania pieca!!!!umiesz włączyć tryb ręczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Masakrę macie z tymi piecami . Już wiem, że nigdy, przenigdy nie zgodzę się na piec węglowy i będę szukać wyłącznie działki z gazem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Magda nic nie umiem jeszcze, będę z mężem na telefonie, do czasu aż mnie nie wkurwi jak o 16 rozpale to za godzinę mam ciepłą wodę a w domu i tak ciepło jest, tu nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Masakrę macie z tymi piecami . Już wiem, że nigdy, przenigdy nie zgodzę się na piec węglowy i będę szukać wyłącznie działki z gazem . dokładnie , juz pomijając ten cały syf z tego palenia, a feee:sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 melcia - i nie tyjesz ? A jak Twoje BMI wygląda ? juz podaje,.,.weszlam na ta wasza stronke iiii Twój wskaźnik BMI wynosi 19.5. Brawo! Masz idealną masę ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 a czemu on kurwa sie wyłączył, jak węgiel ma, prądu nie wyłączyli, no tak po prostu:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 dokładnie , juz pomijając ten cały syf z tego palenia, a feee:sick::sick: No widzisz, jak fajnie czytać Muratora . Pożytecznych rzeczy można się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 juz podaje,.,.weszlam na ta wasza stronke iiii Twój wskaźnik BMI wynosi 19.5. Brawo! Masz idealną masę ciała. Dużo seksu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 dokładnie , juz pomijając ten cały syf z tego palenia, a feee:sick::sick: jak to dobrze, ze moj mysli o mnie i wsio chce na prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts