Mmelisa 05.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Dużo seksu . glodnemu chleb na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.02.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 reni - jak nie mozesz wyjsc na fitnes to chodakowska pomoze ba - nawet teraz mozesz cwiczyc jesli pod reka (albo pod pupa) masz kszeslo ja wlasnie zmordowalam 5x6min (staram sie codziennie, gorzej w weekend;) ale ja slabiutka jestem no i mala mi sie pod nogami ciagle placze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 kolacje nie raz i nie dwa potrafie zjesc po godz 23... i to nie jakas salate itp... ide po calosci fryty gyros, albo pizza no nareszcie bratnia dusza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 reni - jak nie mozesz wyjsc na fitnes to chodakowska pomoze ba - nawet teraz mozesz cwiczyc jesli pod reka (albo pod pupa) masz kszeslo ja wlasnie zmordowalam 5x6min (staram sie codziennie, gorzej w weekend;) ale ja slabiutka jestem no i mala mi sie pod nogami ciagle placze A jak kolana Ann - nie masz problemów? Ja też ćwiczę z Chodakowską, bo nie zawsze mam czas na siłownię, ale kolana oberwały . Biodro mnie pobolewa po dłuższym spacerze (do godziny jest ok, potem kuśtykam). Biegać nie mogę - do teraz się zastanawiam czy to ciąża zrobiła ze mnie taką kalekę (podobno po ciąży zdrowie się sypie) czy jednak Chodakowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A jak kolana Ann - nie masz problemów? Ja też ćwiczę z Chodakowską, bo nie zawsze mam czas na siłownię, ale kolana oberwały . Biodro mnie pobolewa po dłuższym spacerze (do godziny jest ok, potem kuśtykam). Biegać nie mogę - do teraz się zastanawiam czy to ciąża zrobiła ze mnie taką kalekę (podobno po ciąży zdrowie się sypie) czy jednak Chodakowska. pewnie jesteś pasywna podczas seksu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 no nareszcie bratnia dusza! o cholera ja to chyba jakaś naprawdę inna... odstaje od dziewczyn... jeszcze troche i zrobia mi zakaz udzielania sie tutaj :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ja mojemu od razu powiedziałam, ze piec ma być bezobsługowy (zresztą on jest leń i tez taki chciał). A przynajmniej na chwilę obecną sezon mnie kosztuje średnio tyle co groszek. No chyba, ze ruski gaz przykręcą . mmel - chyba faktycznie ten sex. Ale Ty kobieto jeszcze młoda jesteś . Mnie się oponka po 35r.ż. zaczeła odkładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 o cholera ja to chyba jakaś naprawdę inna... odstaje od dziewczyn... jeszcze troche i zrobia mi zakaz udzielania sie tutaj :lol2: dlaczego? po co sie ograniczać? to chore: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ale ja slabiutka jestem no i mala mi sie pod nogami ciagle placze Ann bez urazy....alee... takie glupie skojarzenie mi sie same wywiodlo od czytania :lol2::lol2: placze ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ilona, masz priv od ciemnogrodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ann bez urazy....alee... takie glupie skojarzenie mi sie same wywiodlo od czytania :lol2::lol2: placze ze smiechu mozna skorygować u dr Szczyta, jak rzeczywiście przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A jak kolana Ann - nie masz problemów? Ja też ćwiczę z Chodakowską, bo nie zawsze mam czas na siłownię, ale kolana oberwały . Biodro mnie pobolewa po dłuższym spacerze (do godziny jest ok, potem kuśtykam). Biegać nie mogę - do teraz się zastanawiam czy to ciąża zrobiła ze mnie taką kalekę (podobno po ciąży zdrowie się sypie) czy jednak Chodakowska. Ilonka, jestes nie pierwsza osoba ktora czytam, co narzeka po cwiczeniach z ta jakas Chodakowska (nie znam, nie wiem kto to jest, ale to nazwisko non stop widnieje jak cos czytam ) dziewczyny maja wiecznie jakies kontuzje... jednak dla mnie lepszy jest ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 mmel - chyba faktycznie ten sex. Ale Ty kobieto jeszcze młoda jesteś . Mnie się oponka po 35r.ż. zaczeła odkładać. mloda nie mloda, ale po 2 cesarkach... a to tez ma duzy wplyw na brzuszek...wiekszy niz porod naturalny Kochanego ciala nigdy nie za wiele dlaczego? po co sie ograniczać? to chore: ) nigdy nie mialam takiego czegos zebym sie ograniczala... no chyba ze podczas ciazy chcac cos zjesc czego akurat w tym stanie nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ja po jednej cc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 pewnie jesteś pasywna podczas seksu.. typowo szowinistyczna wypowiedź myślałam, że hippek to męski odpowiednik hipki - ale teraz wiem na 100% że z samecem mamy do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ann bez urazy....alee... takie glupie skojarzenie mi sie same wywiodlo od czytania :lol2::lol2: placze ze smiechu goooopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A jak kolana Ann - nie masz problemów? Ja też ćwiczę z Chodakowską, bo nie zawsze mam czas na siłownię, ale kolana oberwały . Biodro mnie pobolewa po dłuższym spacerze (do godziny jest ok, potem kuśtykam). Biegać nie mogę - do teraz się zastanawiam czy to ciąża zrobiła ze mnie taką kalekę (podobno po ciąży zdrowie się sypie) czy jednak Chodakowska. ja w ogole nie mam czasu na silownie kolana mam troche slabe (zawsze mi strzelaly, tak samo jak nadgarstki) i dlatego 'na poczatek' tak sobie te treningi ustawilam zeby troche je mniej obciazac wole wiecej brzuszkow zrobic albo popracowac nad 'brazylijskimi posladkami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 goooopia no napialam ze bez urazy nooooo Ann ktos musi byc goopi zeby ktos byl madrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 typowo szowinistyczna wypowiedź myślałam, że hippek to męski odpowiednik hipki - ale teraz wiem na 100% że z samecem mamy do czynienia. pisałem, ze jest takie zapotrzebowanie, więc jestem jako samiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ja w ogole nie mam czasu na silownie kolana mam troche slabe (zawsze mi strzelaly, tak samo jak nadgarstki) i dlatego 'na poczatek' tak sobie te treningi ustawilam zeby troche je mniej obciazac wole wiecej brzuszkow zrobic albo popracowac nad 'brazylijskimi posladkami' Na pośladki jest świetna - nigdy nie miałam takich fajnych pośladków jak po ćwiczeniach z nią. A na brzuch polecam pilates - Chodakowska nie pomaga, kiepskie ma te ćwiczenia. Ja nie mowię, żeby z nią nie ćwiczyć, czasami nie ma innej opcji (to sa krótkie, ale bardzo wydajne programy), tylko trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts