Mmelisa 05.02.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ja po jednej cc . no widzisz.. to znasz ta sytuacje na wlasnej skorze jak to jest z brzuszkiem po cc ale ja i tak sie tym nie przejmuje.... w koncu bmi wyszlo na moja korzysc (chociaz nie wierze w te rzeczy, wyliczania itp) jestem osoba ktora na prawde, nie przejmuje sie tym co zje, ile zje, ile wazy... czy odstaje mi wiecej tu a tam mniej wiecej luzu i zrozumienia dla samej siebie i bedzie oki modelka i tak nie zostane....za stara na to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 fajne posladki to znaczy jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 fajne posladki to znaczy jakie? kragle, umiesnione, duze zadnych plaskich, obwislych i utluszczonych hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 fajne posladki to znaczy jakie? wiesz, jakie maja siatkarki? zobacz w google - to takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) a czemu on kurwa sie wyłączył, jak węgiel ma, prądu nie wyłączyli, no tak po prostu:mad::mad::mad: a to mi się nie zdażyło tzn raz po kąpaniu jak coś "popstrkałam" haha fajne posladki to znaczy jakie? chcesz fotę? fajne takie "na sportowo są" Edytowane 5 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 melcia siebie można zaakceptowac (raczej nie mogę narzekać na niska samoocenę, a już szczególnie dot. wyglądu), ale jest jeszcze jedna osoba przy Tobie, która... w pewnym wieku może tego nie zaakceptować (oby nie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 wiesz, jakie maja siatkarki? zobacz w google - to takie :lol2: az sama sobie zerknelam prawie jak moje :lol2: dobra zmykam do centrum... jakos mnie nosi na maly shopping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 kragle, umiesnione, duze zadnych plaskich, obwislych i utluszczonych hihi to jak z cyckami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Reni jak Twój fitness? chodzisz? czy orbitrek jednak w sypialni? on działa na d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 melcia siebie można zaakceptowac (raczej nie mogę narzekać na niska samoocenę, a już szczególnie dot. wyglądu), ale jest jeszcze jedna osoba przy Tobie, która... w pewnym wieku może tego nie zaakceptować (oby nie) . luzik...tutaj nie ma mowy o nie akceptacji mnie przez ta druga osobe wrecz jest zadowolony ze mnie... ciagle mi to powtarza.. i licze na to, ze nigdy nie przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Melcia a jak inny Ci się spodoba? co woli umięśnione:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Melcia a jak inny Ci się spodoba? co woli umięśnione:lol2: to mu postawi ultimatum - albo bierzesz to, co jest, albo wypad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 to jak z cyckami:D daj zdjecie na wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.02.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 to jak z cyckami:D nie wiem, nie znam sie, facetem nie jestem ja nie mam ani jednego ani drugiego ale nad pupa popracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 no podczas ferii miałam wolne, jak byłam chora ale we czwartek idę, ale nie chce mi się, słomiany zapał jak zwykle mówi do mnie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 no to moje pośladki chyba obwisłe:sick::sick: ale na cycki nie narzekam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Melcia a jak inny Ci się spodoba? co woli umięśnione:lol2: kurna..musialam zerknac i odp... aleee jak to mi sie inny spodoba? ja nie szukam innego...hellooo Czasy bycia panienka juz dawno sie skonczyly umiesniona to ja tez bylam przed slubem byla silka, byl fitnesik, byly biegi 2 razy dziennie teraz tego nie ma...czasami mi brakuje biegania... ale nie mam czasu... biegam, ale nie sportowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 to mu postawi ultimatum - albo bierzesz to, co jest, albo wypad! oooooooooo tez dobre dzieki ... bede sie tego trzymac... jednak bratnia dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 fajne posladki to znaczy jakie? Twarde, umięśnione, wypukle - jak na mnie, bo natury nie zmienię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 no podczas ferii miałam wolne, jak byłam chora ale we czwartek idę, ale nie chce mi się, słomiany zapał jak zwykle mówi do mnie:lol2::lol2: znam to - ale mówię Ci wstaw orbitreka na nim szybciej - przed prysznicem 40 min... mam taki zamiar o ile mi ktoś nie utrudni! no to moje pośladki chyba obwisłe:sick::sick: ale na cycki nie narzekam:no: j.w RENI aleee jak to mi sie inny spodoba? . no jak to jak? NORMALNIE idziesz ulica i nagle BOOM love story - motyle w brzuchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts