reni1980 05.02.2014 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 coraz częściej o tym myślę, pod schody go dam bo kredens szybko tam się nie pojawi:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 no jak to jak? NORMALNIE idziesz ulica i nagle BOOM love story - motyle w brzuchu... tak to w filmach - tanich amerykanskich i tych, ktore finansuje TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 daj tam gdzie pranie suszysz wtedy będziesz miała wybór albo orbi albo prasowanie... wybór jest jasny:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 coraz częściej o tym myślę, pod schody go dam bo kredens szybko tam się nie pojawi:mad::mad::mad: moze zamiast lodówki - coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 tak to w filmach - tanich amerykanskich i tych, ktore finansuje TVN to się CHEMIA nazywa a nie głupota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Chodakowska ma super pośladki. Mam zdjęcie w kalendarzu. Jak mi się nie chce ćwiczyć, otwieram rozdział "Ćwiczenia na pośladki", patrzę i zabieram się do roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 daj tam gdzie pranie suszysz wtedy będziesz miała wybór albo orbi albo prasowanie... wybór jest jasny:lol2::lol2: szowinistycznie zapytam: dlaczego nie seks zamiast tej kupy zelastwa? przeciez to nielogiczne... a tak i maz zrzuci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 to się CHEMIA nazywa a nie głupota kto pisal, ze glupota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Chodakowska ma super pośladki. Mam zdjęcie w kalendarzu. Jak mi się nie chce ćwiczyć, otwieram rozdział "Ćwiczenia na pośladki", patrzę i zabieram się do roboty . czytaj: idę do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 melcia.... oj jak życia nie znasz . Po 20 latach wspólnego pożycia już tak rózowo nie jest Trza się ciagle starać a nie na laurach zasiadać. Ja na razie mięśnie mam.. ale na plecach :mad:ni cholery na cycki przejśc nie chce . Ani na pośladki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 melcia.... oj jak życia nie znasz . Po 20 latach wspólnego pożycia już tak rózowo nie jest Trza się ciagle starać a nie na laurach zasiadać. Ja na razie mięśnie mam.. ale na plecach :mad:ni cholery na cycki przejśc nie chce . Ani na pośladki .... podnosisz worki z ekogroszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 szowinistycznie zapytam: dlaczego nie seks zamiast tej kupy zelastwa? przeciez to nielogiczne... a tak i maz zrzuci... bo seks nie wyćwiczy pośladków i wew str ud kto pisal, ze glupota? sugerujesz porównując do filmów ILONa kiedy ćwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 mam gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 bo seks nie wyćwiczy pośladków i wew str ud sugerujesz porównując do filmów ale już brzuch tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 brzuch tak i ręce przy s:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Mirela nie spoczywam na laurach... po prostu napisalam ze ciesze sie, ze moj maz potrafi tak sam od siebie nagle z zadnego powodu(jak dla mnie) prawic mi komplementy... jestemy co prawda 7lat...ale dogadujemy sie jak malo kto nawet po tylu latach... wystarczy usiasc i porozmawiac..dlatego u nas nie ma klotni... gdzie on znajdzie druga taka przeciez ja jestem wcieleniem diablicy... ale tej jego diablicy jak to kiedys Magda_lena okreslila MelSexQueen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 bo seks nie wyćwiczy pośladków i wew str ud mało wiesz... wyjdz poza zestaw statystycznego polaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 bo seks nie wyćwiczy pośladków i wew str ud no jak nie jak tak wszystko zalezy od pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 brzuch tak i ręce przy s:lol2: no i jeszcze szczęka choć przy WA SZYCH kilkuminutowych stosunkach to chyba nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 mało wiesz... wyjdz poza zestaw statystycznego polaka... reni słuchaj - z hustawką pewnie każdy mięśień będzie pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts