reni1980 25.08.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Reni i co nic Ci się z nią nie dzieje?jak często ją konserwujesz?jesteś nadal zadowolona? tylko olejuję około raz na dwa miesiące, nic się nie dzieje i jestem mega zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam Reni pięknie u Ciebie!! chciałam zapytać skąd masz taką piękną misę/paterę z wyciętymi kołami w salonie na stoliku kawowym? witam serdecznie to patera z Bo concept, była cholernie droga ale mnie się udało na wyprzedaży kupić za pół ceny, dziś już niedostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 25.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Najpierw grzecznie się przywitam wątek przeczytałam od deski do deski i powiem krótko: DOM MARZENIE !!!! jeśli pozwolisz dołączę do grona "podglądaczy" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) postępów w urządzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Pomęczę jeszcze o drewnianą podłogę :)Reni czy użyto specjalnego kleju , czy tak jak do innego pomieszczenia- bo są to zwykłe klepki parkietowe? a jakiego oleju używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Pomęczę jeszcze o drewnianą podłogę :)Reni czy użyto specjalnego kleju , czy tak jak do innego pomieszczenia- bo są to zwykłe klepki parkietowe? a jakiego oleju używasz? Basia mogę tak mówić? klej użyłam wakol dwuskładnikowy (chyba nr 460, ale musiałabym dokładnie sprawdzić) do deski litej, a olej na dzień dzisiejszy stosuje z Barlinka, tak to są klepki ale o wymiarach 9cm szer i 150 cm dlugość, grubość 2 cm Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 mymysteryy witam serdecznie i zachęcam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deyah 26.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 dzięki! szkoda bo jest naprawdę piękna (patera) i wygląda porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Basia mogę tak mówić? klej użyłam wakol dwuskładnikowy (chyba nr 460, ale musiałabym dokładnie sprawdzić) do deski litej, a olej na dzień dzisiejszy stosuje z Barlinka, tak to są klepki ale o wymiarach 9cm szer i 150 cm dlugość, grubość 2 cm Reni zdecydowanie wolę Basia niż Barbara:) jest mi miło że tak się do mnie zwróciłaś.Dobrze pamiętam , Ty w swoim dzienniku pisałaś że nie lubiłaś w dzieciństwie swojego imienia a teraz już ok.To pamiętam, ale nie pamiętam co pisałaś na temat drewnianej podłogi i stąd tyle pytań-a ciężko znaleźć po raz kolejny. Reasumując : na podłodze w łazience masz klepki parkietowe merbau- nie żadna deska trzywarstwowa? olejowane jesteś zadowolona ogrzewanie wodne podłogowe nie rozsycha się? podłoga ciepła zimą? lubisz już swoje imię masz piękny dom a taras uff szkoda gadać-każdy chce go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.08.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 reni, z pytankiem spieszę... Mąż mój prawdopodobnie w środę/czwartek będzie w Twoich okolicach. Jeśli wyjazd się potwierdzi, byłabyś w stanie podjechać w środę wieczorem do Tych? Mąż będzie w hotelu, mogłabyś stamtąd krzesełka odebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.08.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Basia wszystkie pytania na tak, dokładnie to mam http://www.dlh-poland.com/sitecore/content/Poland/Download/~/media/files/Website%20specific%20files/Poland/Download/Cenniki/podlogi_lite.ashx 12 pozycja pierwsza kolumna Merbau Elegance duży rozmiar anna było by super tak to zalatwić, oczywiście ze podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinka78 28.08.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dzień dobry reni1980, Mam pytanie odnośnie Twojej drewnianej elewacji czy ona odstaje od tynku? Na zdjęciu tego wyraźnie nie widać a mam wrażenie jakby deski dotykały tynku strukturalnego. Krokwie pod deskami elewacyjnymi są nabite bezpośrednio na styropian, siatkę i klej (strona 10 ) ?Jak można to czy możesz umieścić zdjęcie wykończenia elewacji drewnianej od strony okna (jak tam to jest wykończone w Twoim przypadku).Dziękuję P.S Domek rewacja. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.08.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Reni i jak, obraz nabrał mocy urzędowej czy nie? Chwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.08.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 tak, tak rere obraz wisi ale tylko dlatego ,że gości miałam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.08.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 obraz wisi To ja się pytam gdzie fotki!!! Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 No właśnie - gdzie fotki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.08.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 dziewczynki kochane jutro cyknę, dziś cały dzień kiepskawo się czuję bo poszłam spać dopiero nad ranem, a tak na marginesie wiecie, że mój kibelek malusi jest i trudno cyknąć fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Oj tam, oj tam... dałaś radę poprzednio to i teraz daj radę. Wypoczywaj a jutro poprosimy o focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 dziś cały dzień kiepskawo się czuję bo poszłam spać dopiero nad ranem Coś piła i z kim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 28.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Obraz super!!! Ale namieszałam z tym kurzem. chodziło oczywiście o grzejniki kanałowe. Ale jak czytam to większość z Was ma wszędzie podłogówkę, nawet na piętrze i również pod deskami. Czy zimą to ogrzewanie daje rade czy dogrzewacie kominkami? Pytam bo deska nie oddaje ciepła jest izolatorem, więc może lepsze będzie ogrzewanie w ścianie?! (a kurzyć zawsze się będzie to wiadomo, chodziło raczej o względy estetyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Obraz super!!! Ale namieszałam z tym kurzem. chodziło oczywiście o grzejniki kanałowe. Ale jak czytam to większość z Was ma wszędzie podłogówkę, nawet na piętrze i również pod deskami. Czy zimą to ogrzewanie daje rade czy dogrzewacie kominkami? Pytam bo deska nie oddaje ciepła jest izolatorem, więc może lepsze będzie ogrzewanie w ścianie?! (a kurzyć zawsze się będzie to wiadomo, chodziło raczej o względy estetyczne) daje radę i to bez problemu, ja dogrzewam kominkiem ale dlatego ze w domu powinien byc i miło przy takim posiedziec, ale jak by go nie było to podlogówka daje radę nawet na drewnianej podłodze, jesli chodzi o drewno to wiele osób juz udowodniło że drewno na podłogówce to super sprawa i wcle nie jest zimno, ja stoję na płytce czy na drewnie nie widze różnicy, takze ja moge tylko polecić ,że podlogówka jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts