mirela99 06.02.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 neee Ilona, nie wszystcy... mój jedzie na nogi ostro. Bo wie, ze wygląda to masakrycznie kiedy kafar ma nózki jak u dziewczyny. Ale on ma napisany plan przez instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ci nasi wszyscy mezczyzni powinni wygladac O TAK: http://www.youtube.com/watch?v=FEHFqI2ZCM4#t=22 no... mój ma prawie taką górę . Ale 2 lata na to cięzko pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 neee Ilona, nie wszystcy... mój jedzie na nogi ostro. Bo wie, ze wygląda to masakrycznie kiedy kafar ma nózki jak u dziewczyny. Ale on ma napisany plan przez instruktora. Jasne Mirela, mój na przykład chodzi rekreacyjnie - nie, żeby rozbudować klatę, ale po prostu, żeby się rozruszać, dzięki czemu dba o całe ciało. Ale to są chlubne wyjątki. 90% na siłowni ćwiczy tylko górę - w dżinsach i t-shircie tak wyglądają ok, ale na siłowni w tych swoich krótkich spodenkach i klapkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no... mój ma prawie taką górę . Ale 2 lata na to cięzko pracował pokaz go tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 w klapkach na siłownię się chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Reni MAC to jedna z lepszych marek kosmetyków do malowania - nie płaci się za logo jak np z chanela ale za rewelacyjną jakość.CIenie i szminki nie mają konkurencji na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 mój rozbudował. Mam nadzieję, już więcej nie będzie, bo nie lubię takich wielkich mięsniaków. Teraz się na brzuchu skupia (ale cięzko w tym wieku o kaloryfer, musiałby idealnie dietę dobrać - a tutaj bez sportowego dietetyka cięzko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 czyli moj ma przed soba jeszcze ok 10 lat (bo my 81rocznik) ps. hindu grass nadal na pierwszym miejscu, black afgan jak to moj okresli bardziej nadaje sie do teatru lub opery niz do S... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.02.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 pokaz go tu on nieinteretowy jest musze go spytać, czy w klapkach tam chodzą. Wiem, ze sa tacy, co tylko przychodzą wyciskać. Wyciśnie raz ze 180 kg i idzie do domu . Ot i po ćwiczeniu. Wcześniej jeszcze zapoda jakies koksy, potem też (pełne torby leków) i po treningu. Mój ćwiczy 3 razy w tygoniu po 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 . Przyłazi taki w klapkach na siłownię, pokręci przez godzinę w strefie ciężarowców, góra wygląda jak ten pan na zdjęciu, a dół jak u nastolatka . Ilona Ty chodzisz teraz na siłownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 czyli moj ma przed soba jeszcze ok 10 lat (bo my 81rocznik) ps. hindu grass nadal na pierwszym miejscu, black afgan jak to moj okresli bardziej nadaje sie do teatru lub opery niz do S... do s... to dla mnie super jest Ange ou demon givenchy- ale to selektywna marka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 w klapkach na siłownię się chodzi? Jak nie chcesz ćwiczyć nóg, tylko na ławeczce ciężary podnosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 mirella jak ja czytam ile rzeczy robicie w tyg , ty i twój m to myślę ze wasza doba ma 48 godzin, jak wy to robicie?:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ilona Ty chodzisz teraz na siłownię? Tak, ale najczęściej jednak ćwiczę w domu. Na siłownię mogę sobie pozwolić w weekendy i sporadycznie w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.02.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 zero netu, zero tv to podstawa . To najwieksze pozeracze czasu Plus priorytety. Dla P. siłka jest cholernie wazna. Musi znaleźć na nią czas. Tak jak ja na basen. Przychodze po nim padnięta, ide spac po 23, wstaję o 5:30 - ale jestem szczęśliwa, ze chodzę aha - nie sprzatamy tyle co Ty :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Reni, wiadomo, że nie każdy chce ćwiczyć. Ja to rozumiem. Byle nie siedział cały dzień na kanapie. Spacery (po CH ), sprzątanie w domu, mycie okien, ogród - ważny jest ruch, obojętnie jaki. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no ale jak, wracam z pracy o 17, jestem w domu 17.20, robie obiad, zjadamy jest około 18, potem lekcje jest 19, przygotować dzieci do szkoły, ogarnąć dół po obiedzie, moja kapiel jest około 20 no i w tej chwili muszę sobie chwilę odpocząć z herbatą w ręku, około 21 do łóżka, no i kiedy mam gdzieś iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wtedy kiedy ja Renibo u mnie jest to samoa dodatkowo II etat czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.02.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dziewczyny, możecie do mnie wpaść? Znowu myślę nad okapem. W Ikei pojawił się nowy okap. Zobaczcie czy u mnie będzie pasował. Chyba za bardzo retro wyjdzie http://pieknydom24.pl/informacja,2399,co-nowego-w-ikea-luty-2014 Już 2 lata nad okapem myślę. Magda masz czytnik ebooków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no ale jak, wracam z pracy o 17, jestem w domu 17.20, robie obiad, zjadamy jest około 18, potem lekcje jest 19, przygotować dzieci do szkoły, ogarnąć dół po obiedzie, moja kapiel jest około 20 no i w tej chwili muszę sobie chwilę odpocząć z herbatą w ręku, około 21 do łóżka, no i kiedy mam gdzieś iść? dokladnie...nauczycielki (przepraszam ilonka) maja troche inny tryb zycia i wiecej wolnego czasu (wiem bo mam 4 znajome ktore sa nauczycielkami, 2 w podstawowce, jedna w gimnazjum a jedna w liceum, kazda ma dzieci)...maja czas na silke, baseny, zakupy, restauracje, kino, kosmetyczki...ale zawsze sa straaasznie zarobione czesc dziewczyn chodzi do pracy na 7-7.30 to wiadomo ze nie siedza dluzej niz do 15tej kolejna zaczyna prace roznie, albo na 8 albo 10ta na 14ta...wiec czas zawsze znajdzie...w sumie to tylko jedna znajoma pracuje 'normalnie' 8-16.30 plus dojazdy, dwojka dzieci - i jakos ciezko jej znalesc czas chocby na kosmetyczke tylko z kolei jej maz pracuje 'niewiele' (jest wykladowca), a do dzieci maja i opiekunke i babcie pod nosem...nie wiem jak sobie radza pozostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts