Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

neee Ilona, nie wszystcy... mój jedzie na nogi ostro. Bo wie, ze wygląda to masakrycznie kiedy kafar ma nózki jak u dziewczyny. Ale on ma napisany plan przez instruktora.

Jasne Mirela, mój na przykład chodzi rekreacyjnie - nie, żeby rozbudować klatę, ale po prostu, żeby się rozruszać, dzięki czemu dba o całe ciało.

Ale to są chlubne wyjątki. 90% na siłowni ćwiczy tylko górę - w dżinsach i t-shircie tak wyglądają ok, ale na siłowni w tych swoich krótkich spodenkach i klapkach :sick:.

pokaz go tu :D ;)

on nieinteretowy jest :)

musze go spytać, czy w klapkach tam chodzą. Wiem, ze sa tacy, co tylko przychodzą wyciskać. Wyciśnie raz ze 180 kg i idzie do domu :). Ot i po ćwiczeniu. Wcześniej jeszcze zapoda jakies koksy, potem też (pełne torby leków) i po treningu. Mój ćwiczy 3 razy w tygoniu po 2 godziny.

zero netu, zero tv :) to podstawa :). To najwieksze pozeracze czasu :)

Plus priorytety. Dla P. siłka jest cholernie wazna. Musi znaleźć na nią czas. Tak jak ja na basen. Przychodze po nim padnięta, ide spac po 23, wstaję o 5:30 - ale jestem szczęśliwa, ze chodzę :)

aha - nie sprzatamy tyle co Ty :lol2::lol2::lol2:

no ale jak, wracam z pracy o 17, jestem w domu 17.20, robie obiad, zjadamy jest około 18, potem lekcje jest 19, przygotować dzieci do szkoły, ogarnąć dół po obiedzie, moja kapiel jest około 20 no i w tej chwili muszę sobie chwilę odpocząć z herbatą w ręku, około 21 do łóżka, no i kiedy mam gdzieś iść?

no ale jak, wracam z pracy o 17, jestem w domu 17.20, robie obiad, zjadamy jest około 18, potem lekcje jest 19, przygotować dzieci do szkoły, ogarnąć dół po obiedzie, moja kapiel jest około 20 no i w tej chwili muszę sobie chwilę odpocząć z herbatą w ręku, około 21 do łóżka, no i kiedy mam gdzieś iść?

dokladnie...nauczycielki (przepraszam ilonka) maja troche inny tryb zycia i wiecej wolnego czasu (wiem bo mam 4 znajome ktore sa nauczycielkami, 2 w podstawowce, jedna w gimnazjum a jedna w liceum, kazda ma dzieci)...maja czas na silke, baseny, zakupy, restauracje, kino, kosmetyczki...ale zawsze sa straaasznie zarobione ;)

czesc dziewczyn chodzi do pracy na 7-7.30 to wiadomo ze nie siedza dluzej niz do 15tej ;) kolejna zaczyna prace roznie, albo na 8 albo 10ta na 14ta...wiec czas zawsze znajdzie...w sumie to tylko jedna znajoma pracuje 'normalnie' 8-16.30 plus dojazdy, dwojka dzieci - i jakos ciezko jej znalesc czas chocby na kosmetyczke ;) tylko z kolei jej maz pracuje 'niewiele' (jest wykladowca), a do dzieci maja i opiekunke i babcie pod nosem...nie wiem jak sobie radza pozostali ;)