reni1980 06.02.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Tak, jak ten fajny dywan z Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 to pled Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 to pled Widzę, widzę, ten wzór mi się podoba - kiedyś zastanawiałam się nad zakupem dywanu z Ikei, który miał taki sam wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Reni ale nie mów, że córkę i syna jeszcze musisz kąpać? mój ma 3 lata niecałe i tylko poprawiam ewentualnie i zęby myję... a Twoje starsze.Karmienie to chyba o gotowanie chodzi, co? qrde nie wiem ja mam 1 jestem non stop sama z nim a jeszcze mam czas na nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Pled świetny a jak jeszcze bawełna to już zazdroszczę widziałyście poduszki na westwingu?3szt poszewka+wypełnienie...nooo extra są extra Edytowane 6 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Magda no Cora wszystko sama, synowi myje głowę, corke muszę rozczesywac pol godz, w tym czasie jestem w łazience i robię pranie, jedno wieszam, drugie wkładam a dziś na orbitreku 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Reni ale nie mów, że córkę i syna jeszcze musisz kąpać? mój ma 3 lata niecałe i tylko poprawiam ewentualnie i zęby myję... a Twoje starsze. Karmienie to chyba o gotowanie chodzi, co? qrde nie wiem ja mam 1 jestem non stop sama z nim a jeszcze mam czas na nudy Wszystko zależy od dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) ehh no Reni nie sugerowałąm, ze stoisz i patrzysz.. Pociesz się iż TWOIM bliżej do ich samodzielności niż naszym Ilona wg mnie od podejścia do dziecka od samego początku - każde da się odpowiedni "wyregulować". Mój wczoraj miał taki bunt, że głowa mała - dziś Anioł. Ale stanowczo od urodzenia ze wszystkim. Edytowane 6 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Druga rundka zaliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Druga rundka zaliczona Jaka rundka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Randka z arbitrekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 mój też ma ciężki, drze się itd itp - ale to tylko dziecko.Jak sobie nie dam z nim teraz rady to co zrobię jak będzie miał 17 lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 fajny? [ATTACH=CONFIG]241084[/ATTACH] fajny fajny - moje ikeowe poduchy maja taki sam wzor dzisiaj mi doszly jeszcze dwie w waskie czarno-biale paski musze kupic jakis fajny kocyk bo teraz mam z zielonego polara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Reni, brawo! A co Cię tak zmotywowało? Pewnie wizja fajnych pośladków . A tak serio, jak zaczniesz ćwiczyć w miarę regularnie, to ani się obejrzysz i będziesz z tego miała prawdziwą frajdę . Tylko zmieniaj często ćwiczenia, żeby się nie zanudzić (czyli bieganie, rower, orbitrek, zajęcia na siłowni, basen z rodziną, itp.). Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Podejście tak, ale wszystkiego nie zmieni. Mój na przykład ma taki charakter . No daje popalić. Dlatego rodzina wymiguje się jak może, żeby przy nim nie pomagać. Serio. Mój brat, który ma świetny kontakt z dziećmi, ucieka po 5 minutach, babcia daje radę przez 10 minut - tylko jak go karmi, dziadek tylko i wyłącznie na spacerze (więc jak go zawozimy, musi być wózek), a teściowa (która niby kocha małe dzieci!) nawet się nie zbliża. Podobno byłam taka sama . nie martw sie...to sie zmieni...moja córcia tez byla 'trudnym' dzieckiem i nawet babcia przez pierwszy rok podchodzila do niej jak do jeza teraz to najlepsze 'psiapsiółki' i nie ma problemu z synkiem nie bylo problemow, zostawal u nich na noc jak skonczyl 7mcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witjcie wieczorkiem, Ja od 2 lat kupuje orbiteka i nie mogę się zdecydować.....Raz dałem d*py bo był z wyprzedaży wypasiony reebok za 599 i nie kupiłem... teraz sobie w brodę pluję.....A wy jakie macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) nie martw sie...to sie zmieni...moja córcia tez byla 'trudnym' dzieckiem i nawet babcia przez pierwszy rok podchodzila do niej jak do jeza teraz to najlepsze 'psiapsiółki' i nie ma problemu z synkiem nie bylo problemow, zostawal u nich na noc jak skonczyl 7mcy Oby! Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ilona z braku chęci i czasu orbitera musi wystarczyć, wskakuje na niego po 15 min, pomiędzy przerwami z robota w domu, i tak narazie będzie, wyjście dla mnie na basen to jakieś 2 godz, No trochę cieżko Lolek ja mam olpran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts