Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda to twój full wypas chyba

zwyklak z magentycznym kołem - jeden z tańszych modeli. Ale porządnie zrobiony - nic nie dokręcałam jeszcze ( a przeżył przeprowadzkę).

Reni 45 min - a godz w zupełności.

Przy TV albo muzyce się łatwiej kręci... no i na początek na 1 obciążeniu

Reni, a co tydzień masz szkołę? Masakra :bash:. Musisz to lubić :lol2:.

My w sumie nie lubimy w weekendy chodzić na basen - za dużo ludzi, ale wieczorkiem koło 19 super. Mały wtedy śpi jak dzidzia :lol2:.

Co tydzień, wiadomo nie zapindalam co tydzień, ale jak mam już wolny weekend to cieszę sie siedzeniem w domu jak dziecko nowa zabawką

Co tydzień, wiadomo nie zapindalam co tydzień, ale jak mam już wolny weekend to cieszę sie siedzeniem w domu jak dziecko nowa zabawką

Ok, no właśnie o to chodzi, żeby dojść do etapu relaksowania się podczas ćwiczeń. Żeby się z tego cieszyć jak dziecko, jak się uda wygospodarować na to czas.

Zwróć uwagę, że zarówno ja, jak Mirela i Fajna Kobieta piszemy za każdym razem o relaksie, odpoczynku, resecie, itp. To nie jest mordęga, przykry obowiązek - myślę, że to przychodzi z czasem, po kilku miesiącach zmuszania się. No i dobrze znaleźć coś, co się lubi, bo tak szczerze - ja bym długo nie wytrwała na orbitreku w domu (nuda, nawet przed tv), czy też ćwicząc z Chodakowską (znam programy na pamięć - nuuuda do potęgi entej - i tylko patrzę, żeby się wymigać i nie znaleźć czasu na ćwiczenia z nią :lol2:).