Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boże jak was czytam to ja jestem jak stara rura przypieta do fotela

Reni, daj spokój, przy takim trybie życia jaki prowadziśz?? NIe jedna by rady nie dała.....

aaa i piec umiesz rozpalić....:rolleyes::rolleyes:

Jak ostatnie Twoje fotki widziałem to nie widziałem żadnej starej rury a fajną laskę :D

Edytowane przez lolek7825

wiecie co ja mam kartę multisport... na wypasione siłownie, fitnessy i inne

i nie korzystam!!!

po pracy zapier....do domu do dziecka - bo niania 10 godz z nim siedzi......

Magda, a możesz zająć się sobą jak jesteś z dzieckiem?

Tzn. czy musisz się z nim bawić, czy możesz coś robić, a dziecko obok towarzyszy i pozwala Ci robić swoje?

Ja dzisiaj ćwiczyłam jogę rano, a mały po mnie chodził, kilka razy oberwałam w oko czy w nos, gryzł mi piętę, zjadał palce (mam pomalowane paznokcie) itp., ale bawił się tym razem ze mną - przy Chodakowskiej też daje radę, ona jest dobra dla zapracowanych, szybko, krótko i konkretnie. Wycisk dobry. Efekty widoczne niemal od razu. Można dużo mówić o kontuzjach, itp., ale czasami po prostu nie ma innego wyjścia.

Ja też mam Multisport :rotfl:, ale wykorzystuję do cna.

Ilona pozwala już - ale do 1.5 roku nie było szans....

teraz robimy razem wszystko - on małpuje nawet paznokcie maluje on swoje ja swoje

No to spróbuj może z Chodakowską, najpierw "Skalpel" - Reni, to też rada dla Ciebie ;).

Program trwa 40 minut, ale jest mega skuteczny. Nie da się chyba w krótszym czasie z takimi efektami :no:.