Magda_lena85 06.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Boże jak was czytam to ja jestem jak stara rura przypieta do fotela ja też!!!!!!!!!!!!!! Ilona - ja to olewam - rolki są extra! zawsze do tego różowy top mam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Rower- ostatnio jechałam z 5 lat temuŁyżwy - raz i tez z 6 lat temuO w babingtona grałam zeszłego lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wiecie co ja mam kartę multisport... na wypasione siłownie, fitnessy i innei nie korzystam!!! po pracy zapier....do domu do dziecka - bo niania 10 godz z nim siedzi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Bullshit Renia! Młoda dupa jesteś tylko Ci sie nie chce.Musisz sie przemoc a będzie dobrze. Len do ćwiczeń i słomiany zapał to moje drugie imię Coś cholera pieca nie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 rolki są extra! zawsze do tego różowy top mam :lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ważna jest jeszcze motywacja i mobilizacja.Ja jestem z rodziny usportowionej- maź był piłkarzem syn jest piłkarzem w czerwcu zdaje na AWF córka od 6 lat pływa gra w tenisa a od trzech tańczy wiec siła rzeczy muszę tez coś robić z sobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Reni po 22 przełącza się w tryb noc.. także spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Lolek, Ty nie masz rodziny, więc kup karnet i zacznij chodzić. Ja tak zaczęłam. Jak miałam karnet, to szkoda było kasy, a potem się przyzwyczaiłam. Ilona ja wracam do domu ok 20 więc.... nie da rady jeszcze jakby doszła siłownia to bede w domu o 22 odpada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wiecie co ja mam kartę multisport... na wypasione siłownie, fitnessy i inne i nie korzystam!!! po pracy zapier....do domu do dziecka - bo niania 10 godz z nim siedzi...... Powiedz niani, żeby posiedziala jeszcze z dwie godziny bo idziesz po pracy na silownie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wiecie co ja mam kartę multisport... na wypasione siłownie, fitnessy i inne i nie korzystam!!! po pracy zapier....do domu do dziecka - bo niania 10 godz z nim siedzi...... Odsprzedaj mi chętne skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Reni ona by siedziała... ale ja już mam wyrzuty sumieniatak samo żeby w weekend go zostawić na 2-3 godz jeszcze z kimś... no łzy w oczach Fajna no ale imienna z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ilona ja wracam do domu ok 20 więc.... nie da rady jeszcze jakby doszła siłownia to bede w domu o 22 odpada..... Lolek nie masz rodziny, dzieci ani baby, No jak ty nie masz czasu to co ja mam powiedzieć, a o tej 20 to do kogo ci sie spieszy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Boże jak was czytam to ja jestem jak stara rura przypieta do fotela Reni, daj spokój, przy takim trybie życia jaki prowadziśz?? NIe jedna by rady nie dała..... aaa i piec umiesz rozpalić....:rolleyes: Jak ostatnie Twoje fotki widziałem to nie widziałem żadnej starej rury a fajną laskę Edytowane 6 Lutego 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wiecie co ja mam kartę multisport... na wypasione siłownie, fitnessy i inne i nie korzystam!!! po pracy zapier....do domu do dziecka - bo niania 10 godz z nim siedzi...... Magda, a możesz zająć się sobą jak jesteś z dzieckiem? Tzn. czy musisz się z nim bawić, czy możesz coś robić, a dziecko obok towarzyszy i pozwala Ci robić swoje? Ja dzisiaj ćwiczyłam jogę rano, a mały po mnie chodził, kilka razy oberwałam w oko czy w nos, gryzł mi piętę, zjadał palce (mam pomalowane paznokcie) itp., ale bawił się tym razem ze mną - przy Chodakowskiej też daje radę, ona jest dobra dla zapracowanych, szybko, krótko i konkretnie. Wycisk dobry. Efekty widoczne niemal od razu. Można dużo mówić o kontuzjach, itp., ale czasami po prostu nie ma innego wyjścia. Ja też mam Multisport , ale wykorzystuję do cna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.02.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 fajna kobieta oooo o Chodakowskiej myslałem..... ale skoro nie dla mnie...... nie mam problmów z kręgosłupem ani stawami...... raczej z brzuchem.......:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ilona pozwala już - ale do 1.5 roku nie było szans....teraz robimy razem wszystko - on małpuje nawet paznokcie maluje on swoje ja swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ilona ja wracam do domu ok 20 więc.... nie da rady jeszcze jakby doszła siłownia to bede w domu o 22 odpada..... A przed pracą? Ja lubiłam przed pracą chodzić . O 6-7 jest pusto, cała siłownia Twoja i energia na cały dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nie myślałeś o siłowni? Spróbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Lolek dzięki za komplementy Dobra ja spadam bo jutro mój kochany przyjaciel o 6.30 daje o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ilona pozwala już - ale do 1.5 roku nie było szans.... teraz robimy razem wszystko - on małpuje nawet paznokcie maluje on swoje ja swoje No to spróbuj może z Chodakowską, najpierw "Skalpel" - Reni, to też rada dla Ciebie . Program trwa 40 minut, ale jest mega skuteczny. Nie da się chyba w krótszym czasie z takimi efektami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts