reni1980 06.02.2014 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A przed pracą? Ja lubiłam przed pracą chodzić . O 6-7 jest pusto, cała siłownia Twoja i energia na cały dzień . Ale jak potem do pracy, czerwona gębą, spocone włosy i co z makijażom, od nowa wszystko robisz, włosy tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No to spróbuj może z Chodakowską, najpierw "Skalpel" - Reni, to też rada dla Ciebie . Program trwa 40 minut, ale jest mega skuteczny. Nie da się chyba w krótszym czasie z takimi efektami . Jak słyszę wyciskać to już mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Sie tez pożegnam bo na 9 lecę na fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ale jak potem do pracy, czerwona gębą, spocone włosy i co z makijażom, od nowa wszystko robisz, włosy tez No szłam niezrobiona. Już w stroju, żeby zaoszczędzić czas, a ciuchy do pracy w torbie. Szybki prysznic, makijaż i do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.02.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A przed pracą? Ja lubiłam przed pracą chodzić . O 6-7 jest pusto, cała siłownia Twoja i energia na cały dzień . no jest ale co mam jeździć z dwoma zestawami ubrań?? Prysznic i te sprawy jakoś nigdy mnie w miejscach publicznych nie zachęcały ..... (czasem nawet w hotelach mam problem z łazienką..... Nie myślałeś o siłowni? Spróbuj... no właśnie myslałem tylko nie mam kiedy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Sie tez pożegnam bo na 9 lecę na fitness A ty pracujesz zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2014 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no jest ale co mam jeździć z dwoma zestawami ubrań?? Prysznic i te sprawy jakoś nigdy mnie w miejscach publicznych nie zachęcały ..... (czasem nawet w hotelach mam problem z łazienką..... no właśnie myslałem tylko nie mam kiedy....... O ja mam właśnie taki sam problem, Boże przed praca to ja nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Reni Ty tym bardziej masz luzbo sama jesteś szefem - umalujesz się w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Pracuje buduje dom wychowuje dwoje dzieci ( No moze jedno bo drugie ma juz 19 lat)Mam ten komfort ze pracuje u siebie wiec łatwiej z organizacja czasu na inne sprawy dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Mirela Wszystkiego Naaaaajlepszego! Spelnienia marzen i mocnych dzisiejszych wrazen! Z dedykacja dla Mireli http://fs68.trilulilu.ro/imgs/Cristina069/cu-drag-o-cafea-1_0d6287aaa7d47c.jpg zyczenia rowniez u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 o retyyy a co tu taka cisza ? to nie podobne do tego watku... nigdy tak nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 CZEŚĆ Mirela ma wolne ale co tam.... WSZYSTKIEGO Najlepszego, zdrowia, spełniania marzeń i samych rodzinny chwil :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 07.02.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 o retyyy a co tu taka cisza ? to nie podobne do tego watku... nigdy tak nie bylo bo mnie nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 hejka Mirella wszyskiego naj , naj dużo szczęścia, zdrowia i pieniędzy, o seksie nie piszę bo masz go dużo:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 dziś wszyscy mają wolne:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ja l4 idę zaraz z młodym na kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ale ci dobrze z tym L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 jak was tak poczytalam wstecz to podsumowalam siebie podobnie jak Reni kurde az mi sie zatesknilo za silowania..tam to bieznia, ciezarki, jazdy grupowe rowerem, fitnes, i te orbiterki-najbardziej je lubilam na silce spedzalam w sumie 3godz dziennie a rano przed praca biegalam.. chyba trzeba sie zmotywowac i chociaz do biegow wrocic... a pozniej na silke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 meli ja doszłam do wniosku , ze tylko siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Reni , ja w ruchu, ale za kierownica wiec w pozycji siedzacej ehhh chyba szybciej wykupie karnet i wtedy bede bardziej zmotywowana do dzialania i chodzenia na silownie... zawsze to moge isc jak dzieci odwioze, albo wieczorem... kurna nooo... musze sobie wygospodarowac czas... oszacowac co i jak, zerknac na cennik,.. bo przerazila mnie kwota 11tys zl(ale to chyba chodzilo o prywatnego trenera..czytalam po lebkach, wiec pewnie cos przeoczylam) a teraz zmykam do sklepu..moze jakis stroj sportowy sobie upatrze aaaa mam w domu step'a http://lunar.thegamez.net/golfswing/step-by-step-golf-swing/step-softee-ministepper-step-softee-ministepper-26-43-referencia-600x600.jpg i tak sobie biedak stoi obok lozka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts