Ilona Agata 07.02.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Reni , ja w ruchu, ale za kierownica wiec w pozycji siedzacej ehhh chyba szybciej wykupie karnet i wtedy bede bardziej zmotywowana do dzialania i chodzenia na silownie... zawsze to moge isc jak dzieci odwioze, albo wieczorem... kurna nooo... musze sobie wygospodarowac czas... oszacowac co i jak, zerknac na cennik,.. bo przerazila mnie kwota 11tys zl(ale to chyba chodzilo o prywatnego trenera..czytalam po lebkach, wiec pewnie cos przeoczylam) a teraz zmykam do sklepu..moze jakis stroj sportowy sobie upatrze aaaa mam w domu step'a http://lunar.thegamez.net/golfswing/step-by-step-golf-swing/step-softee-ministepper-step-softee-ministepper-26-43-referencia-600x600.jpg i tak sobie biedak stoi obok lozka... Mmelisa, Tobie kop w tyłek powinien wystarczyć . Zawozisz dzieci, po drodze zbaczasz na godzinę i powrót do swoich spraw . Skoro ja mogę wygospodarować godzinkę dziennie, to nie widzę powodu, dla którego Ty też nie mogłabyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 dokładnie meli czy wrócisz do domu o 9 czy o 11 to chyba nie wilelka róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ehh wróciłam z młodym od lekarzai dalej ma antybiotyk brać...qr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 co tu taka cisza????? HALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.02.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 nikogo nie ma ja na wlasne zyczenie zostalam z dwojeczka w domu (u nas sa ferie ale mlody i tak do przedszkola chodzi, bo sniegu nie ma wyjatkowo dzisiaj jest na 'wagarach'...rano byly wspolne cwiczenia pozniej gotowanie, sprzatenie, pranie bylismy tez na spacerze i na zakupach, teraz male spi, starszak gra w obiecana gierke (za 4 sloneczka w przedszkolu moze sobie pograc w weekend) a matka musi sie za obiad zabrac zamiast przed kompem siedziec dzisiaj losos i pieczone ziemniaczki (zgodnie z zyczeniem starszaka), czyli za 5 min bede spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ann u mnie też dziś łosoś - ale dziecko śpi 3 godz... trzeba jechać do biedronko najpierw po niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.02.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 no ja bylam wczesniej w lidlu a twoje mlode spi po 3 godziny?? bosz..moja to pewnie za pol godziny juz bedzie zwarta i gotowa do zabawy i jeszcze jeden spacerek trzeba zaliczyc po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 nie śpi prawie w ogóleale przez tą chorobę bidulek zasnął - zrobiłam inhalację i chyba dlatego, ze się lepiej oddycha, My w domu od poniedziałku -zapowiada się do środy jeszczebo to chyba głupi pomysł wyjść z antybiotykiem i zapaleniem płuc...! głupi wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Hej, hej . Ja dzisiaj sprzątam. Poza tym góra prania, nagotowałam gar pulpetów dla małego do pomrożenia i drugi gar z obiadem dla nas. Boże, jak czytam, że można gotować dla dziecka i dla siebie to samo, to nie mogę się doczekać tych czasów . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.02.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 no raczej glupi ja ostatnio siedzialam prawie 2 tyg niby bez antybiotykow ale na te mrozy z zielonym katarem i kaszlem bym nie wyszla myslalam ze oszaleje, a stary jak na zlosc po 18tej w domu, a potem od 21 do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.02.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Hej, hej . Ja dzisiaj sprzątam i jak zwykle do szewskiej pasji doprowadza mnie fakt, że nie mogę dokończyć, czyli odkurzyć . Więc czekam na powrót męża. Poza tym góra prania, nagotowałam gar pulpetów dla małego do pomrożenia i drugi gar z obiadem dla nas. Boże, jak czytam, że można gotować dla dziecka i dla siebie to samo, to nie mogę się doczekać tych czasów . moje mlodsze ostatnio lepiej z jedzeniem...codzienne 5-6 rano wola 'taaaatooo jaaaajo' i nie ma zmiluj, trzeba jajecznice zrobic, do tego jakas bula, na drugie sniadanko zazwyczaj jogurt lub bialy ser, pozniej rosolek, krupnik, pomidorowka (tylko takie zjada), a na obiad wpiernicza (tak tak, wpiernicza az sie uszy trzesa) udko albo dwa (z zupy)...jarzyn dalej aaaale...robilam ostatnio placuszki z groszku zielonego - prawie pol zjadla Edytowane 7 Lutego 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 słodka! Ilona - Albik w wieku 10 m-c jadł to samo co my... albo i dużo wcześniej.Czego się obawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ann, przesłodka ). Zwłaszcza z tym miechem w dłoni . Magda, my jemy dobrze przyprawione, głownie na ostro, nie dam tego dziecku. Ostatnio go obsypalo, wole pilnować diety, dopóki nie zejdzie. Ale ja nie gotuje typowych polskich dań (kotletow, pierogow, zup), a sushi czy chilli mu nie dam. Moglibysmy jeść to co on, ale nie uśmiecha mi sie jedzenie zupełnie bez soli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 07.02.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 słodka! Ilona - Albik w wieku 10 m-c jadł to samo co my... albo i dużo wcześniej. Czego się obawiasz? traktujecie wszystko blenderem? to w wieku 60 lat, jak zęby słabe - ale w Twoim wieku? hmmm... niedobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A kto tu mówił o blenderze? Nasz dostaje już całe warzywa, pokrojone owoce, kanapeczki, a Magda ma starsze dziecko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Magda, my jemy dobrze przyprawione, głownie na ostro, nie dam tego dziecku. Ostatnio go obsypalo, wole pilnować diety, dopóki nie zejdzie. Ale ja nie gotuje typowych polskich dań (kotletow, pierogow, zup), a sushi czy chilli mu nie dam. Moglibysmy jeść to co on, ale nie uśmiecha mi sie jedzenie zupełnie bez soli. Ilona jescze Cię "ratuje" wersja tego samego ale przed doprawieniem. Chociaż.. ja to tam wiesz nie schizowałam się od urodzenia... traktujecie wszystko blenderem? to w wieku 60 lat, jak zęby słabe - ale w Twoim wieku? hmmm... niedobrze... a wiesz, ze nigdy nic mu nie blendowałam chyba - przynajmniej nie pamiętam. a w wieku roku prawie miał już kilka zębów - poza tym nikt mu surowej marchewy albo steku wołowego nie kazał jesć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hipcior blenduje... ma za małe rachunki za prąd (ogrzewanie) to jeszcze dorabia kW agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 07.02.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hipcior blenduje... ma za małe rachunki za prąd (ogrzewanie) to jeszcze dorabia kW agd ... i marzy o PC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 PC to Ty chcesza marzysz o kimś/czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 :lol2::lol2: sorki ..juz nie moglam sie powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts