yokasta 07.02.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ilona, A. zaczął raczkować parę dni temu za to chodzi z krzesłem heheh. Wcześniej raczkował, jak coś było blisko a jak daleko to pełzanie ale w końcu mu się znudziło . Usiadł też jakoś w okolicach świąt BN. W drożdżowym też jest mleko . Mimo, że mam alergika to staram się rozsądnie mu coś dawać no i sama jem wszystko (to przede wszystkim) chociaż mój nie je dużo na obiad więc dalej kupuję słoiki albo robię BLW np. ziemniak i marchewka z zupy pomidorowej . Dzisiaj ma czerwone policzki, nie wiem po czym ale wiem że mu niedługo zejdzie . Mleko tak jak pisze Magda może mniej jeśli nie lubi, krowiego nie dawaj jeszcze a żeby jadł nabiał to możesz do jabłka dać trochę ryżu i ciut jogurtu (tylko normalnego, nie dla dzieci), w słoiczkach widziałam że cielęcina albo jagniecina z mlekiem jest. Pomidorową trochę jogurtem zabielić. Powoli i się przyzwyczai a jak będzie zwracał to nie dawać, nic mu nie będzie . Ze mnie ekspert żaden, widzisz że dziecko oponką nakarmiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) yokasta, krowiego nie daję, no co Ty, ale już czas powoli wprowadzać w postaci jogurtu naturalnego, po którym to właśnie wymiotuje. Nie ulewa, tylko wymiotuje. U mnie marchewka i ziemniaczek to stanowczo za mało na obiad . Zabielam zupki mm, sosy też. To nadal mało. Mleko to jednak podstawowy posiłek dla niemowląt. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 07.02.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 No sek w tym ze on ani na brzuchu ani na plecach nie lubi.Moze faktycznie przez ta duża wagę...jest naprawde potężny.Jak leży na brzuchu to twarz od razu mu leci na podłogę nie jest w stanie dźwignąć głowy! No ale moze jest tak jak mówisz - każdy indywidualnie sie rozwija. tatko-pudzian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 07.02.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Czesc Ilonko, malowalas moze pazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ilona... wiesz... ja bylam od 4miesiaca wychowana na rosolku bo mleka pic nie chcialam, i co? chodze i zyje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ziemniak, marchewka i mieso chodzilo mi o samo blw a nie sklad . Podstawowy? Pol na pol bym powiedziala, moj maly je mleko 4-5 razy w ciagu dnia i duzo w nocy ale na pewno nie objetosc butli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ziemniak, marchewka i mieso chodzilo mi o samo blw a nie sklad . Podstawowy? Pol na pol bym powiedziala, moj maly je mleko 4-5 razy w ciagu dnia i duzo w nocy ale na pewno nie objetosc butli . No mój ma 4-5 posiłków dziennie, z czego 3 powinny być mleczne, więc jednak podstawowy. yokasta, nie wypija butli, ale 4-5 razy dziennie i w nocy coś wypija. Sądząc po wielkości porcji obiadowej i tym, jak rośnie, wypija dużo. Mój nawet łyka mleka nie przyjmie. Nie i już. W tym momencie nie weźmie łyżeczki kaszki w ciągu dnia (rano czy na drugie śniadanie), tylko na kolację i to po wielkich bojach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Ma charakterek Robert . Miałam karmić trochę mniej, ale Antoś w ogóle nie chce pić wody, 30-40 ml tylko wypija i koniec. Edytowane 7 Lutego 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ma charakterek Robert . :bash: Będzie jedynakiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 :bash: Będzie jedynakiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hejka, jutro mam egzamin , siedzę i patrzę na ściągi, moze coś do głowy wejdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hejka, jutro mam egzamin , siedzę i patrzę na ściągi, moze coś do głowy wejdzie:D Włóż książki pod łóżko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Reni z czego? ja też zawsze na 1 etap szłam nienauczona + ściągi dla pewności uczyłam się na poprawkę dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Przedmiot Konstrukcje Budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jakże proste i ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 :lol2: to nie po mojemu chcesz korepetycje? na pewno znajdzie się na fm ktoś kto się zna na ...konstrukcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.02.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 od wczoraj słucham i się uzależniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Reni z czego? ja też zawsze na 1 etap szłam nienauczona + ściągi dla pewności uczyłam się na poprawkę dopiero niezla motywacja z gory zarzucasz ze obleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A ja myśle ze zdam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Włóż książki pod łóżko . NIEEE!! POD PODUSZKE!! inaczej nie zadzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts