Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni!! spoko..ja wiem co to jest sciaganie :lol2:

bylam specem w tych sprawach :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

slowka skrotami pisalam i tylko ja wiedzialam co oznaczaja, bo sie nauczylam... ;) raz kolezanka poprosila mnie o sciage moja, to skrotami pisala to co bylo i jak leci :rotfl:

nawet metode pisania igla na dlugopisie obcykalam.. :lol2:

Miałam koleżankę ,która ściągi na każdą klasówkę robiła, ale ich nigdy nie wyciągała bo w trakcie jej pisania się uczyła :lol2:.

ja w podstawówce miałem taką zołzę od historii co robiła co 2-gi tydzień kartkówkę z dat. Po napisaniu nie byłem pewien jednej daty (miałem ściągę) i chciałem sprawdzić..... no i mnie franca złapała. oczywiście zamiast bdb dostałem ndst.

A tak z drugiej strony, ja pracowałem jako nauczyciel, wierzcie że widać kto ściąga a kto nie, można albo pól klasy wywalić albo przymknąć oko.....

i dla świętego spokoju większość przymyka oko.

Ilonka zaraz w kontrataku przyjdzie:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: mua i tak cię lubię, a to chyba pierwsza kwestia z którą się nie zgadzamy:lol2::lol2::lol2::lol2:

nie boje sie kontrataku :p:lol2:

jedynie gdzie nie dalo sie sciagac to na zagadnieniach prawnych... bo byly zadania np z podzialow majatku itp...

i w wiekszosci abcde odpowiedzi ;) a pytan masa...

Ja na kolanach staram się raz w tygodniu -przeważnie w soboty - wtedy widać jak mop źle myje :D:D:D.

a tak jak się nie staram to płaskim mopem ,którego nie lubię ,na mieszkaniu miałam zwykły mop z viledy i ten chwaliłam :)

dzisiaj nic nie zrobiłam :( tylko parter :( .

Edytowane przez mirkamis