Magda_lena85 08.02.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Reni ja mam takie samo zdanie jak Ty. Nie raz dużo się nauczyłam w trakcie pisania ale mniejsza o to...trzeba być zaradnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.02.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Reni ja mam takie samo zdanie jak Ty. Nie raz dużo się nauczyłam w trakcie pisania ale mniejsza o to...trzeba być zaradnym... Miałam koleżankę ,która ściągi na każdą klasówkę robiła, ale ich nigdy nie wyciągała bo w trakcie jej pisania się uczyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Reni!! spoko..ja wiem co to jest sciaganie bylam specem w tych sprawach :lol2::lol2: slowka skrotami pisalam i tylko ja wiedzialam co oznaczaja, bo sie nauczylam... raz kolezanka poprosila mnie o sciage moja, to skrotami pisala to co bylo i jak leci nawet metode pisania igla na dlugopisie obcykalam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.02.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Miałam koleżankę ,która ściągi na każdą klasówkę robiła, ale ich nigdy nie wyciągała bo w trakcie jej pisania się uczyła . ja w podstawówce miałem taką zołzę od historii co robiła co 2-gi tydzień kartkówkę z dat. Po napisaniu nie byłem pewien jednej daty (miałem ściągę) i chciałem sprawdzić..... no i mnie franca złapała. oczywiście zamiast bdb dostałem ndst. A tak z drugiej strony, ja pracowałem jako nauczyciel, wierzcie że widać kto ściąga a kto nie, można albo pól klasy wywalić albo przymknąć oko..... i dla świętego spokoju większość przymyka oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 lolek... u mnie nauczyciele wywalali i oblewali uczniow...wiec nie bylo przymykania oka raz kumpel sie wystraszyl jak nauczyciel szedl kontrolnie w jego kierunku to sciage do buzi i polknal ale go mulilo caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 powiem szczerze, specem to ja też jestem i mam na studiach koleżanki które nigdy nie ściągały, nie dlatego że to oszustwo tylko dlatego że, się bałybo ściągać trzeba umieć i ja to nazywam zaradnością nie oszustwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Renia... to ja ci lajka za to daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.02.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Napisałam ,że to sztuka ,której ja niestety nie opanowałam . Jakoś nigdy nie myślałam ,żeby mieć za złe tym co ściągali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 posprzątałam całą chałupę i padam z nóg, nawet orbitreka umyłam i wniosłam do domu, od jutra zaczynam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Renia... to ja ci lajka za to daje :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ilonka zaraz w kontrataku przyjdzie:lol2::lol2::lol2: mua i tak cię lubię, a to chyba pierwsza kwestia z którą się nie zgadzamy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ilonka zaraz w kontrataku przyjdzie:lol2::lol2::lol2: mua i tak cię lubię, a to chyba pierwsza kwestia z którą się nie zgadzamy:lol2::lol2: nie boje sie kontrataku :lol2: jedynie gdzie nie dalo sie sciagac to na zagadnieniach prawnych... bo byly zadania np z podzialow majatku itp... i w wiekszosci abcde odpowiedzi a pytan masa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ja mam większość przedmiotów projektowych, robisz projekt cały semestr i oddajesz na zaliczenie ale są tez takie coby ściagnąć można było:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ja dziś podłogi w całym domu na kolanach.. a zazwyczaj mop. Jak myjecie podłogi? jest mop jakiś idealny? bo idealnei to jest szmatą na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.02.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Ja na kolanach staram się raz w tygodniu -przeważnie w soboty - wtedy widać jak mop źle myje :D:D. a tak jak się nie staram to płaskim mopem ,którego nie lubię ,na mieszkaniu miałam zwykły mop z viledy i ten chwaliłam dzisiaj nic nie zrobiłam tylko parter . Edytowane 8 Lutego 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ja tylko mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a listwy? ja mam białe... tzn od dziś są znów białe:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a listwy? ja mam białe... tzn od dziś są znów białe:lol2::lol2: najpierw odkurzaczem a pozniej na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Reni a czym pleyades myjesz?bo mój ciągle nie taki błyszczący - i te przy umywalce "pasiaste" też nie wiem dziwne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Magda szukam jakiegoś kremu nawilżającego bez dodatku parafiny i gliceryny - znasz coś takiego- strasznie trudno coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts