Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni, kontrataku nie będzie :no:.

Każdy robi jak uważa :p.

Jezu, dawno mam te czasy za sobą, żeby kłócić się o ściąganie :rolleyes:.

Ja jestem po prostu tak skonstruowana, że w sumie uczyłam się dla siebie, nie dla ocen. Jak dostawałam jedynkę (z chemii :rotfl:), to miałam to w nosie. Serio. Uczyłam się tego, co lubiłam, resztę olewałam (w liceum, w podstawówce dawałam radę ;)), więc nie widziałam sensu w ściąganiu (nie zależało mi na ocenie z chemii :rolleyes:).

I tak jak pisałam - moje studia nie były na tyle trudne, żebym musiała zmienić swoje poglądy w kwestii ściągania ;). Tzn. nie musiałam ściągać, żeby zdać, ale też na ustnych trudno ściągać.

Natomiast co do zaradności - nie jestem zaradna :no:. Nigdy nie byłam :no:. Nigdy po trupach i za wszelką cenę. Wolę odpuścić i robić swoje w zgodzie ze sobą.

Mmelcia ale poprawisz w razie W sama.. kwestia tego co dać na to co wyjdzie

jak rude to co innego a jak żółte też co innego i będziesz jeszcze piękniejsza :lol2:

wiesz... mam farbe joanna nr 212....

ale odcien robi sie ciemny na wlosach zamiast jasniejszy...wiem.. farba z kontaktem z powietrzem utlenia sie i ciemnieje...

mam nadzieje, ze nie bede miala odcienia jakiego nie chce...

a jak cos to mam druga farbe w kolorze blond..a jak i ta nie wypali to nie zawaham sie uzyc loreala w odcieniu rudym :lol2: