Mmelisa 08.02.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Magda.... a ja dopiero dzisiaj wzielam sie za farbowanie wlosow:lol2: wlasnie siedzie z czescia farby na glowie i zmykam za 5min dolozyc na koncowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mirka - ja do rąk używam neutrogeny - nie wiem jaki skład.. bez parafiny i syfu jest w rossmanie masło do ciała z ISANY - w brązowym słoiczku z ciemną pokrywką. Mmelcia - pochwal się efektem - w razie czego nie boidupkaj - tylko zrób foto i wstaw to Ci pomogę zniwelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja sie nie boje nie pierwszy raz to robie sama a jak cos.. to pojde do fryzjera... heh zaplace cholernie...ale co mi tam... trzeba czasami zaszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.02.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dzięki:) Szukam do twarzy a zapomniałam kosmetyczki zapytać a następna wizyta dopiero za tydzień a muszę czymś tą twarz nawilżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mmelcia ale poprawisz w razie W sama.. kwestia tego co dać na to co wyjdzie jak rude to co innego a jak żółte też co innego i będziesz jeszcze piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a listwy? ja mam białe... tzn od dziś są znów białe:lol2::lol2: listwy odkurzam ale nie mam białych, mam dąb bielony, nie da się ich skopać butem, nie myję ich tylko odkurzam specjalną szczotką mozaiki jeszcze nie myłam:D:D:D:D wydaje mi się ze czysta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Reni, kontrataku nie będzie . Każdy robi jak uważa . Jezu, dawno mam te czasy za sobą, żeby kłócić się o ściąganie . Ja jestem po prostu tak skonstruowana, że w sumie uczyłam się dla siebie, nie dla ocen. Jak dostawałam jedynkę (z chemii ), to miałam to w nosie. Serio. Uczyłam się tego, co lubiłam, resztę olewałam (w liceum, w podstawówce dawałam radę ), więc nie widziałam sensu w ściąganiu (nie zależało mi na ocenie z chemii ). I tak jak pisałam - moje studia nie były na tyle trudne, żebym musiała zmienić swoje poglądy w kwestii ściągania . Tzn. nie musiałam ściągać, żeby zdać, ale też na ustnych trudno ściągać. Natomiast co do zaradności - nie jestem zaradna . Nigdy nie byłam . Nigdy po trupach i za wszelką cenę. Wolę odpuścić i robić swoje w zgodzie ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ilonka nawet bym nie przypuszczała, to był żart, wiem, że go zakumałaś:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja najczęściej myję płaskim mopem, ale faktycznie, jak się przejedzie na kolanach, to widać, jak mop myje - nie myje . A listwy odkurzaczem. Myję je od święta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mmelcia ale poprawisz w razie W sama.. kwestia tego co dać na to co wyjdzie jak rude to co innego a jak żółte też co innego i będziesz jeszcze piękniejsza wiesz... mam farbe joanna nr 212.... ale odcien robi sie ciemny na wlosach zamiast jasniejszy...wiem.. farba z kontaktem z powietrzem utlenia sie i ciemnieje... mam nadzieje, ze nie bede miala odcienia jakiego nie chce... a jak cos to mam druga farbe w kolorze blond..a jak i ta nie wypali to nie zawaham sie uzyc loreala w odcieniu rudym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ilonka nawet bym nie przypuszczała, to był żart, wiem, że go zakumałaś:hug::hug: Jasne, nawet się uśmiechnęłam, jak przeczytałam, co napisałyście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jasne, nawet się uśmiechnęłam, jak przeczytałam, co napisałyście . tylko usmiechnelas? o tak czy tak jak my , o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 no i o to chodzi a ja sobie pomyślałam - kurcze pierwszy raz się nie zgadzam z Iloną, mam inny pogląd:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 tylko usmiechnelas? o tak czy tak jak my , o tak Nie, uśmiechnęłam się, dziecko nie w sosie, więc ja też średnio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 tylko usmiechnelas? o tak czy tak jak my , o tak :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mmelisa, nie chce mi się wracać wstecz, chcesz się zrobić na rudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nie, uśmiechnęłam się, dziecko nie w sosie, więc ja też średnio . hmm a co mu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A nic Reni, charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mmelisa, nie chce mi się wracać wstecz, chcesz się zrobić na rudo? nieee na blond.... ale jak nie wyjdzie to kto wie.... cholera...mojemu by to pasowalo juz ja to widze oczami wyobrazni jak mnie bierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mój też chciałby, żebym była ruda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts