Mmelisa 08.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A nic Reni, charakter. aaa zadziora mala , juz sobie chaRRRakterek wyrabia dobra zmykam bo mi wlosy wypali i pozniej nie bedzie co ratowac i farbowac p.s. Magdalena... nie ma mowy o fotce... no co ty ... jestem nie fotogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mój też chciałby, żebym była ruda . moj chcial i bylam... przez rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 dziewczyny mina mojego syna kiedy uczy się literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja ruda nie byłam . Kiedyś, w liceum coś kasztanowego miałam, potem ciemna czekolada (masakra, jak ja wyglądałam ), potem zeszłam na blond, a teraz nie farbuję i powoli mnie nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ilona, Ty ruda? Musze to zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a to mina kiedy gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Dobre Reni . Spadam na spacer, do później! Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) dziewczyny mina mojego syna kiedy uczy się literek o boziuuuuuuuuuuuu biedactwo moje kochane te podle nauczycielki nooooo i mama a to mina kiedy gra noo i tak ma byc dziecko usmiechniete to szczesliwe dziecko Edytowane 8 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 no i o to chodzi a ja sobie pomyślałam - kurcze pierwszy raz się nie zgadzam z Iloną, mam inny pogląd:o musicie wypić z tego powodu p.s. Magdalena... nie ma mowy o fotce... no co ty ... jestem nie fotogeniczna Melcia to może zrobisz w stroju ? a włosy przy okazji dziewczyny mina mojego syna kiedy uczy się literek Reni Patryk coraz bardziej podobny do Ojca, co? a pamiętam na fotkach z wakacji, że cała mama była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Rencia a myślałaś może o bieganiu?widziałąm efekty po 2 m-c chyba żaden aerobik nie dajae tyle co bieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Melcia to może zrobisz w stroju ? a włosy przy okazji taaaa ?? chcesz ? chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 no mnie nie podniecisz - ale wiesz, pozazdroszczę bo ja nadal nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Rencia a myślałaś może o bieganiu? widziałąm efekty po 2 m-c chyba żaden aerobik nie dajae tyle co bieg czy ja nie wspominalam kiedys o bieganiu ze moj maz mnie na nie namawia? i powaznie mysle nad tym... juz stroje ogladalam spodnie inooo 300zl kosztuja a gdzie reszta...bluzka, kurtka, buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 no mnie nie podniecisz - ale wiesz, pozazdroszczę bo ja nadal nie mam ufff to moze ci kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Melcia ja od kilku dni też oglądam "stroje" buty po 500 zł.........aaaaaaaaoczywiście strój bym chciała z nowej kolekcji - ale czy ja będę biegała?ostatni raz biegałam jak było 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ja mialam stroje ale juz nie pasuja, i sa stare.... kiedy to bylo gdy czlowiek uprawial ten sport...az na sama mysl slabo mi ale motywuje sie i zaczne... kurde , moze my razem zaczniemy cooo? bedzie razniej... ja bede myslala o tobie a ty o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ale co nam da myślenie? hahha pomoże w odychaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja tam nie mam stroju do biegania . Tzn. mam jakieś buty, getry i koszulki Adidasa, ale nie są stricte do biegania, tylko do wszystkiego. Najważniejsza i tak jest muzyka - bo bez niej nudno i nie ma kopa, żeby biec w dobrym tempie . Reni, a jak egzamin? I Mmelisa, jak włosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 tjaaaa przyspieszy tetno.... nie no , wiesz, bedziesz myslec, skoro meliska daje rade to i ja tez moge motywacja do dzialania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mmelcia ok - ale to jak buty będą, co? bo state wywaliłam - tzn w ogródku w nich chodziłam i się nie nadają. ja bez mp4 nigdzie nie chodzę... nawet sprzątam z a już najlepsze mam nazwy folderów haah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts