Ilona Agata 08.02.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 tjaaaa przyspieszy tetno.... nie no , wiesz, bedziesz myslec, skoro meliska daje rade to i ja tez moge motywacja do dzialania... To lepiej zmotywuje niż ubranie . Ja w sumie profesjonalne ubrania kupiłam po kilku latach ćwiczeń (jak już wiedziałam, że na pewno nie będą leżeć w szafie ), wcześniej normalnie - t-shirt i dresy. Różnicy nie czuję, tylko lepiej wyglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 I Mmelisa, jak włosy? eee szalu nie ma i dupy nie urywa co do muzy to slusznie..,mp3 musi byc poprawka, mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mmelcia ok - ale to jak buty będą, co? bo state wywaliłam - tzn w ogródku w nich chodziłam i się nie nadają. ja bez mp4 nigdzie nie chodzę... nawet sprzątam z a już najlepsze mam nazwy folderów haah Ja też . "Do biegania", "Smutasy", itp. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ilona ale do biegania muszą być np dry-tex - w zwykłych bawełnianych raczej się nie da - po 15 min trzeba byłoby wykręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a co macie na playlist do biegania?możecie skopiować tyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ilona ale do biegania muszą być np dry-tex - w zwykłych bawełnianych raczej się nie da - po 15 min trzeba byłoby wykręcać Yyyy... Nie . Ja się nie pocę jak panowie na amerykańskich filmach . Teraz mam oddychające stroje, ale przez pierwsze lata nie miałam i też było ok. Jedyne co, to te profesjonalne koszulki dobrze trzymają cycki - jest wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a co macie na playlist do biegania? możecie skopiować tyt? ja nic..bo moj sprzet w PL a biegalam ,blad,.skonczylam biegi 7lat temu wiec muza nie na czasie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) t zgrałam ostatnio do orbitreka nieważny rytm - w głowie mam teledysk i wiem do czego trzeba dążyć :lol2: Edytowane 8 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Yyyy... Nie . Ja się nie pocę jak panowie na amerykańskich filmach . Teraz mam oddychające stroje, ale przez pierwsze lata nie miałam i też było ok. Jedyne co, to te profesjonalne koszulki dobrze trzymają cycki - jest wygodniej. i staniki sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 spr czy się przez moojego fb nie otwiera ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Yyy, nie każ mi kopiować. Nienawidzę iTunes - zaglądam tylko jak muszę, czyli nigdy (mąż mi przegrywa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ok usunę bo chyba przez fb ja nie umiem "przegrywać" - zawsze idę do bratamuszę się nauczyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Magdalena...widzialas link muzy na fb jaka teraz slucham, lubie nooo to tam masz az na 10godz melodii aleee piosenki tego zespolu dla mnie sa swietne.. i ten saksofon w tle...az mnie zbiera na wspomnienia przy tym i motyle w brzuchu sie pojawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 spr czy się przez moojego fb nie otwiera ok??? otwiera na Yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mmelcia nie widziałam...idę luknąćmoja wczorajsza to hicior ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 MMelcia spr jak masz chwilę to jest dobre do relaksu, seksu i biegania mam to co którąś piosenkę na mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Shakirę mam, Beyonce, Rihannę, Lady Gagę, Jennifer Lopez, Pussycat Dolls, Michaela Jacksona. Jeszcze to jest świetne do biegania: a to najlepsze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 wiecie co...ja nawet mam piosenkę którą kiedyś słucham tylko i wyłącznie w solarium :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 wiecie co...ja nawet mam piosenkę którą kiedyś słucham tylko i wyłącznie w solarium :lol2::lol2: W folderze "Solarium" czy "Opalanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.02.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 hahaha - nie to bez folderów - tak sobie wisio taka hahahahhttp://www.youtube.com/watch?v=JRkhwOUwJwc pamietam, że 2 x leciała i koniec był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts