reni1980 09.02.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Magda mi sie ta ławka podoba, jeśli wszystko inne będzie grzeczne to jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.02.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Tak moja z BC, to komplet do stolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 http://http://allegro.pl/lawka-siedzisko-fotel-przychodnia-meble-poznan-i3943698371.htmlA może coś podobnego tylko białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Reni mina twojego syna przy pisaniu i graniu to identyczna jak u mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.02.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Reni mina twojego syna przy pisaniu i graniu to identyczna jak u mojego Czyli z moim nie jest zle, to norma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.02.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 heeeeellllppppp kto potrafi ladnie po angielsku pisac? chodzi mi o gramatyke... musze zrobic wpis do szkoly na jutro corce.. po norwesku nie dam rady, a po angielsku sie boje:P do przedszkola robilam wpisy, ale tutaj klania sie szkola... no ja mogę się podjąć co tam masz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 no ja mogę się podjąć co tam masz...... dziekuje Lolus... juz otrzymalam pomoc wlasnie bede przepisywac do zeszytu... na nastepny raz bede pamietala do kogo uderzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dzien dobry Jak to przy poniedzialku z rana bywa.... zaczynamy od kawuni:D http://modaija.pl/wp-content/uploads/2011/04/filizanki.jpg Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hej ho dobrze ze przez weekend bylo tu spokojnie bo ledwo na oczy widze mojej corce ostatnio sie cos popieprzylo i budzi sie o 5tej rano, placze, marudzi, wymysla...dobrze ze maz do niej wstaje bo po 3ch godzinach snu to bym jej dzisiaj nawet do kuchni nie doniosla z kaaaaawy skorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Częstuję się i wychodzę po angielsku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.02.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 magda fajne te laweczki mi by pasowala ta ostatnia w pepitke z zoltymi nozkami (puf chyba musi wrocic do salooonu bo codziennie jest walka o miejsce przy ubieraniu butow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 magda fajne te laweczki mi by pasowala ta ostatnia w pepitke z zoltymi nozkami (puf chyba musi wrocic do salooonu bo codziennie jest walka o miejsce przy ubieraniu butow) Ann u mnie właśnie z powodu butów ..w przedpokoju się nie zmieści - ale zaraz przy drzwiach z przedpokoju tak... dotychczas ubieraliśmy na schodach (do góry) ale jak zobaczyłam 2 ostatnie schody.....podrapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hejka Dziękuję wszystkim za zyczenia I oto mój wkład (odnośnie fitnesu ): http://bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1 Super poradnik jak zacząć (nie wolno od razu dużo biegać). Ja się może kiedyś latem wybiorę tez z P. pobiegać. Ale wczoraj od "kochanej tesciowej" usłyszałam, że z renią (siostrą od P.) się zastanawiały czy ja nie mam anoreksji. Ogółnie... dała mi do zrozumienia, że za chuda jestem :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Mirela tą str od czwartku przerabiam - plan już znam na pamięć. Chyba się skuszę może zazdrosne i tak Ci powiedzialy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.02.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jej córka (siostra P) jest w moim wieku. Jest sama, NIGDY nie miała faceta. MA chyba tez conieco z hormonami (za dużo męskich). ZERO kobiety. Myślę, że one na figurę zupełnie nie zwracają uwagi (tak jak i na wygląd, makijaz, ciuchy). Więc raczej nei zazdrość. Raczej - chęć dopieczenia . Nie liczy się z tym, że jej synowi taki szkieletor się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.02.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zacznij biegać. Ale nie za dużo (siadaja kolana) i jedz dużo - bo za bardzo schudniesz. Moja bliska kolezanka przeszło rok biega. Ma duże problemy z kolanami teraz . Biegała 4 razy w tygodniu. Teraz zamieniał jeden dzień na jogę a drugi na basen. Za bardzo się zaangazowała w bieganie (wciaga po jakimś czasie podobno bardzo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.02.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jest sama, NIGDY nie miała faceta. MA chyba tez conieco z hormonami (za dużo męskich). ZERO kobiety. przejebane helloł wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.02.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 reni jak egzamin ? nie wiem czy przejebane.... one sa zadowolone. Jedna od drugiej uzalezniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zacznij biegać. Ale nie za dużo (siadaja kolana) i jedz dużo - bo za bardzo schudniesz. . dlatego orbitrek jest ok - bo nie obciąża stawów - ale myślę, że w dobrze amortyzowanych butach będzie ok. Ja bym chciała 55-58 ważyć nierealne - wiem Reni a Ty nie skusisz się na bieganie? ten program co Mirela wstawiła jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts