Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej ho :) dobrze ze przez weekend bylo tu spokojnie bo ledwo na oczy widze ;) mojej corce ostatnio sie cos popieprzylo i budzi sie o 5tej rano, placze, marudzi, wymysla...dobrze ze maz do niej wstaje bo po 3ch godzinach snu to bym jej dzisiaj nawet do kuchni nie doniosla ;) z kaaaaawy skorzystam...

magda fajne te laweczki :D mi by pasowala ta ostatnia w pepitke z zoltymi nozkami :D (puf chyba musi wrocic do salooonu bo codziennie jest walka o miejsce przy ubieraniu butow) ;)

Ann u mnie właśnie z powodu butów ..w przedpokoju się nie zmieści - ale zaraz przy drzwiach z przedpokoju tak... dotychczas ubieraliśmy na schodach (do góry) ale jak zobaczyłam 2 ostatnie schody.....podrapane

hejka :)

Dziękuję wszystkim za zyczenia :)

I oto mój wkład (odnośnie fitnesu :)):

http://bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1

Super poradnik jak zacząć (nie wolno od razu dużo biegać).

Ja się może kiedyś latem wybiorę tez z P. pobiegać. Ale wczoraj od "kochanej tesciowej" usłyszałam, że z renią (siostrą od P.) się zastanawiały czy ja nie mam anoreksji. Ogółnie... dała mi do zrozumienia, że za chuda jestem :mad::mad::mad:

Jej córka (siostra P) jest w moim wieku. Jest sama, NIGDY nie miała faceta. MA chyba tez conieco z hormonami (za dużo męskich). ZERO kobiety. Myślę, że one na figurę zupełnie nie zwracają uwagi (tak jak i na wygląd, makijaz, ciuchy). Więc raczej nei zazdrość. Raczej - chęć dopieczenia ;). Nie liczy się z tym, że jej synowi taki szkieletor się podoba :lol2:.

Zacznij biegać. Ale nie za dużo (siadaja kolana) i jedz dużo - bo za bardzo schudniesz. Moja bliska kolezanka przeszło rok biega. Ma duże problemy z kolanami teraz :(. Biegała 4 razy w tygodniu. Teraz zamieniał jeden dzień na jogę a drugi na basen. Za bardzo się zaangazowała w bieganie (wciaga po jakimś czasie podobno bardzo).

Zacznij biegać. Ale nie za dużo (siadaja kolana) i jedz dużo - bo za bardzo schudniesz. .

dlatego orbitrek jest ok - bo nie obciąża stawów - ale myślę, że w dobrze amortyzowanych butach będzie ok.

Ja bym chciała 55-58 ważyć:lol2: nierealne - wiem

Reni a Ty nie skusisz się na bieganie? ten program co Mirela wstawiła jest fajny