Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

przy fitnesie coś watek umiera :(

hejka :)

JA wczoraj miałam dwa treningi jeden po drugim. Po godzinie z moją grupą trenuję dodatkowe 45 minut z innym trenerem. Przychodzę do domu i jak po 30 minutach ujdzie ze mnie euforia to padam ze zmęczenia (w ostatni piatek myslałam, ze po schodach nie wejdę i na kanapie zostanę na noc).

Pływanie delfinem ... na plecach - nie ma lepszego ćwiczenia na mięśnie brzucha. Jeszcze nigdy nie czułam tak bardzo pracy mięśni brzucha :)

Aha.. kur$&^a!!!! Zepsuła mi się płyta indukcyjna. Cholerne sprzęty produkowane są tylko na 2-3 lata :(. Nie działa mi cała prawa strona (lewa działa). Cholera!!!!

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mastercook. Jestem totalnie wkurwiona !!! Nie mam teraz półtorej tysia :(.

Wiecie co ? Kiedyś śmiałam się z przedłużanych gwarancji. Ale 4 lata temu kupowałam pralkę i dokupiłam tą gwarancję. Nie wiem co mnie podkusiło. I 4 miesiące temu zaczeła przeciekać (uszkodził się kołnierz). Przyszedł pan, naprawił za free (tzn wymienił) i powiedział, ze na "zwykłej" gwarancji ten kołnierz nie byłby objety gwarancją. Bo to nie jest dodatkowa gwarancja tylko jakieś UBEZPIECZENIE.

Że też do sprzętu kuchennego nie brałam tych dodatkowych gwarancji :(

nasza tez sie kiedys zepsula (nie chcecie wiedziec ile nowa kosztuje! nasza odkupilismy jako pelnosprawna i nieuzywana za pol ceny;)), rowniez polowa nie dzialala, elektronik wymienil jakies tam podzespoly ale po miesiacu znowu dupnelo i trzeba bylo caly element wymienic, co niestety troche kosztowalo, ale na szczecie poszlo z ubezpieczenia (mamy ubezpieczone sprzety od przepiec, bo sasiadom popalilo caly sprzet agd i halogeny)

Ja wczoraj poszalałam:

cudowny top z river island, krótki płaszczyk/żakiet z atmosphere, spodnie do biegania, ślićzny biały top z new look i ... mega alladynki. Chodziłyście kiedyś w alladynkach ? Sonię zatkało jak mnie w nich zobaczyła :)

Edytowane przez mirela99