mirela99 11.02.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 przy fitnesie coś watek umiera hejka JA wczoraj miałam dwa treningi jeden po drugim. Po godzinie z moją grupą trenuję dodatkowe 45 minut z innym trenerem. Przychodzę do domu i jak po 30 minutach ujdzie ze mnie euforia to padam ze zmęczenia (w ostatni piatek myslałam, ze po schodach nie wejdę i na kanapie zostanę na noc). Pływanie delfinem ... na plecach - nie ma lepszego ćwiczenia na mięśnie brzucha. Jeszcze nigdy nie czułam tak bardzo pracy mięśni brzucha Aha.. kur$&^a!!!! Zepsuła mi się płyta indukcyjna. Cholerne sprzęty produkowane są tylko na 2-3 lata . Nie działa mi cała prawa strona (lewa działa). Cholera!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Hello, tak stanowczo potwierdzam, ze fitnes nie może mu gościć :D Mirella 3 lata i koniec, no cholera przecież to duży wydatek, kurna dopiero teraz sobie pomyślałam jaki u mnie byłby problem z płyta o tak dziwnym kształcie, co masz za firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Słuchajcie u mnie leje jak na wiosnę, myślicie ze jeszcze zima nas zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Słuchajcie u mnie leje jak na wiosnę, myślicie ze jeszcze zima nas zaskoczy oby nie bo piękny trencz mierzyłam :lol2::lol2: CZEŚC LASKI to mówicie, że nici ze sport&fun ? ja dziś po buty jadę podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mastercook. Jestem totalnie wkurwiona !!! Nie mam teraz półtorej tysia . Wiecie co ? Kiedyś śmiałam się z przedłużanych gwarancji. Ale 4 lata temu kupowałam pralkę i dokupiłam tą gwarancję. Nie wiem co mnie podkusiło. I 4 miesiące temu zaczeła przeciekać (uszkodził się kołnierz). Przyszedł pan, naprawił za free (tzn wymienił) i powiedział, ze na "zwykłej" gwarancji ten kołnierz nie byłby objety gwarancją. Bo to nie jest dodatkowa gwarancja tylko jakieś UBEZPIECZENIE. Że też do sprzętu kuchennego nie brałam tych dodatkowych gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Też potrzebuje trencz na wiosnę, daj namiary jak taki boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mi też daj - mam kasę na prezent urodzinowy od męża i nie mam na co wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 nasza tez sie kiedys zepsula (nie chcecie wiedziec ile nowa kosztuje! nasza odkupilismy jako pelnosprawna i nieuzywana za pol ceny;)), rowniez polowa nie dzialala, elektronik wymienil jakies tam podzespoly ale po miesiacu znowu dupnelo i trzeba bylo caly element wymienic, co niestety troche kosztowalo, ale na szczecie poszlo z ubezpieczenia (mamy ubezpieczone sprzety od przepiec, bo sasiadom popalilo caly sprzet agd i halogeny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Też potrzebuje trencz na wiosnę, daj namiary jak taki boski czyli jest szansa ze watek ozyje bedzie o ciuchach sexie i ew gotowaniu? pogoda dzisiaj sprzyja do klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 u mnie też deszczyk wiosenny ale na jutro widziałam deszcz ze śniegiem .Nie dość ,że nastrój mam zdołowany to i pogoda problemy sprawia.Czy chociaz za oknem słońca być nie może????? Trencz już mam teraz jakieś buty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ZARA laski jadę dziś zmierzyć o ile już będzie na str trencz i 1 krótki różowy płaszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela a nie naprawi Ci jakiś magik? mojej mami elektrolux co jakiś czas podobnie nie działa ale "magik" naprawia. to jak z s.? u Was pewnie wyżyny,....szczytyy,,,,góry:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 buty...ktos tu mowil o butach?! bo ja potrzebuje o takie cuś tylko nieocieplane http://www.sklepkamil.pl/nik-08-0154-001-czarny ktokolwiek widzial?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Ja wczoraj poszalałam: cudowny top z river island, krótki płaszczyk/żakiet z atmosphere, spodnie do biegania, ślićzny biały top z new look i ... mega alladynki. Chodziłyście kiedyś w alladynkach ? Sonię zatkało jak mnie w nich zobaczyła Edytowane 11 Lutego 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 tez mam z Zary wylicytowany na allegro za 41 nowy z metkami Ten płaszczyk ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 na schaffie nie ma Anna? tam teraz -70:) Mirela mam 2 pary - z krokiem w kolanach ale poza obręb działki nei wychodzę - albo do biedrony po wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 M w szpitalu :Ppiec czyszczę więc mam szczyt i tak przez miesiąc będę na nizinach w piwnicy siedzieć a nie na szczycie. :lol2::lol2: to wiesz co ja mam co weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 wiem ,wiem MD na allegro też dużo i tez licytacje:)Jak ktoś lubi tę adrenalinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/kurtki-i-marynarki/dwurz%C4%99dowa-kurtka-z-suwakami-c565422p1772749.html ta mam za 100 tez nowa z metkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela mam 2 pary - z krokiem w kolanach ale poza obręb działki nei wychodzę - albo do biedrony po wodę ja takie mega szerokie kupiłam. Będę na basen śmigać. Tylko jakie buty do tego nosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts