Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, ten króciutki (drugi) płaszczyk jest fajny.

Jeśli chodzi o trencze, to lubię takie zwykłe, klasyczne, do kolan - mam już chyba z 10 lat i nigdy nie wyjdzie z mody (to jeden z moich najlepszych zakupów).

Ja od kilu lat czaję się na parkę i nie mogę się zdecydować (nie wiem, czy nie jest zbyt "luźna" i czy na pewno będę w niej chodzić i jak będę się czuć).

Czaję się też na krótką, skórzaną motocyklową kurtkę z MD, ale cena :bash:. Nawet bym kupiła, gdyby nie to, że może wyjść z mody (mam już dwie skórzane, które po kilku sezonach wyszły z mody, a też mało nie kosztowały). Dlatego ostatnio wypatrzyłam kurtkę z ekoskóry i zastanawiam się nad zakupem (świetnie leży, po zapięciu jest zupełnie obcisła i dzięki kołnierzowi można ją nosić na tysiąc pięćset sto dziewięćset sposobów):

http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/646727_rollover?wid=514

Na żywo nie wygląda jak ekoskóra :no:.

700 zł za trencz z promodu?

Tak :) Dokładnie. Ale jak pisałam kilka lat temu. Długo się zastanawiałąm, no ale wtedy jeszcze się nie budowaliśmy, mogłam poszaleć.

Mam nawet jeszcze paragon (chomikuję je).

Kojarzysz reklamę na sklepie lida ? Tam zakupy robi taka ładna pani własnie dokładnie w tym moim płaszczu (ten który dałam na fotce nie jest identyczny)

mirela pytam bo lubiłam promod jak moja córka się rodziła, zupełnie inna jakość niż teraz, dzis taki trencz tam kosztuje 199 ale odszyty:eek::eek::eek::eek:szkoda gadać, no ale te 700 zł to naprawdę drogo było

Ja też pamiętam stare dobre czasy Promodu :yes:.

Teraz tam nie wchodzę, ale kiedyś - sukienki koło 200 zł, ale jakie śliczne :jawdrop:.

Magda tym robię nią od kilku lat, ale tak jak miałam problemy ze skórą - pryszcze tak zaczęły mi wychodzić zółte odrosty, teraz moja buzia ok i pomyślałam że z włosami też powróciło, ale nie do końca, chcę kupić rozjaśniacz na 9%, zrobic odrost a potem jeszcze raz kolor, sama farba mi nie rozjaśni

https://www.google.pl/search?q=farba+garnier+kolor+111&safe=off&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7uT5UqO-LcuRswbOtIDwBQ&ved=0CCwQsAQ

Magda tym robię nią od kilku lat, ale tak jak miałam problemy ze skórą - pryszcze tak zaczęły mi wychodzić zółte odrosty, teraz moja buzia ok i pomyślałam że z włosami też powróciło, ale nie do końca, chcę kupić rozjaśniacz na 9%, zrobic odrost a potem jeszcze raz kolor, sama farba mi nie rozjaśni

https://www.google.pl/search?q=farba+garnier+kolor+111&safe=off&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7uT5UqO-LcuRswbOtIDwBQ&ved=0CCwQsAQ

Reni, też robiłam tą farbą w domu i wychodziło.

U fryzjera jakiś ciemniejszy Loreal zawsze, ale raz, że strasznie drogo (na moją głowę szły dwie farby - fryzjerka zawsze sobie przygotowała miseczkę, po czym po nałożeniu musiała przygotować jeszcze raz, bo zawsze zabrakło :lol2:), a dwa, że kolor od fryzjera zmywał się po dwóch tygodniach :o.

Loreal w domu nie rozjaśniał dobrze, a Joanna robiła straszne żółtko :sick:. Raz zrobiłam i miałam fluorescencyjny kolor na głowie :bash:. Nawet w sieci krąży takie zdjęcie, bo na drugi dzień mieliśmy egzaminy gimnazjalne, byłam przewodniczącą komisji i ktoś mi fotkę pstryknął, jak odbierałam zalakowane testy od dyrekcji :bash:. Potem umieścili to na stronie szkoły i na fejsie :o :sick:.

Mirela, ja nie lubię jak widać, że to ekoskóra, bo wygląda kiczowato. Ale czasami jest dobrze wykonane :yes:.

Butów skórzanych też nie nosisz :jawdrop:.

Aha, Ilona nie Iwona ;).

BUTY TO JEDYNY WYJĄTEK... NIE POTRAFIĘ SIĘ DO INNYCH PRZEKONAĆ. aLE CIUCHÓW NIE ZAŁOŻĘ :(.

Sorki - zakreciłam się :)

BUTY TO JEDYNY WYJĄTEK... NIE POTRAFIĘ SIĘ DO INNYCH PRZEKONAĆ. aLE CIUCHÓW NIE ZAŁOŻĘ :(.

Spoko, rozumiem, ja nie mam takich oporów, ale mięso też jem, więc skóra to jakby skutek uboczny?

W każdym razie torebki z ekoskóry nie zaakceptuję :no:. Szybko się niszczy, nitki odchodzą, pęka w zgięciach i takie tam. Butów też nie. Kurtkę i inne ciuchy tak.