mirela99 11.02.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Są uniwersalne. Ja go kupiłam 5-6 lat temu . Jest w stanie idealnym choc dużo w nim chodzę. Ale dałam wtedy za niego przeszło 7 stów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda, ten króciutki (drugi) płaszczyk jest fajny. Jeśli chodzi o trencze, to lubię takie zwykłe, klasyczne, do kolan - mam już chyba z 10 lat i nigdy nie wyjdzie z mody (to jeden z moich najlepszych zakupów). Ja od kilu lat czaję się na parkę i nie mogę się zdecydować (nie wiem, czy nie jest zbyt "luźna" i czy na pewno będę w niej chodzić i jak będę się czuć). Czaję się też na krótką, skórzaną motocyklową kurtkę z MD, ale cena . Nawet bym kupiła, gdyby nie to, że może wyjść z mody (mam już dwie skórzane, które po kilku sezonach wyszły z mody, a też mało nie kosztowały). Dlatego ostatnio wypatrzyłam kurtkę z ekoskóry i zastanawiam się nad zakupem (świetnie leży, po zapięciu jest zupełnie obcisła i dzięki kołnierzowi można ją nosić na tysiąc pięćset sto dziewięćset sposobów): http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/646727_rollover?wid=514 Na żywo nie wygląda jak ekoskóra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 700 zł za trencz z promodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ilona fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Iwona - ładna ta z fotki. ale mi się wydaje, ze ramoneski są tez uniwersalne.Mi się podoba ta bardzo (mierzyłam i cena super): http://s2.mohito.com/media/catalog/product/cache/800/a4e40ebdc3e371adff845072e1c73f37/Y/4/Y4045-99X-001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ilona fajna Tak? Dosyć odważna, trochę inaczej na mnie wygląda, bo z każdej strony idealnie przylega. Fajnie by wyglądała z jakąś broszką przy kołnierzu, bo można wtedy dowolnie go zapinać/formować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 700 zł za trencz z promodu? Tak Dokładnie. Ale jak pisałam kilka lat temu. Długo się zastanawiałąm, no ale wtedy jeszcze się nie budowaliśmy, mogłam poszaleć. Mam nawet jeszcze paragon (chomikuję je). Kojarzysz reklamę na sklepie lida ? Tam zakupy robi taka ładna pani własnie dokładnie w tym moim płaszczu (ten który dałam na fotce nie jest identyczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirela, z czarnymi jest taki problem, że od razu widać, że to ekoskóra, a tego nie lubię . Np. na zdjęciu już widzę (brzydko się błyszczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jeśli chodzi o skórzaną, to podobają mi się takie obcisłe, mega krótkie ze stójką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirela pytam bo lubiłam promod jak moja córka się rodziła, zupełnie inna jakość niż teraz, dzis taki trencz tam kosztuje 199 ale odszyty:eek::eek::eek:szkoda gadać, no ale te 700 zł to naprawdę drogo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirela pytam bo lubiłam promod jak moja córka się rodziła, zupełnie inna jakość niż teraz, dzis taki trencz tam kosztuje 199 ale odszyty:eek::eek::eek:szkoda gadać, no ale te 700 zł to naprawdę drogo było Ja też pamiętam stare dobre czasy Promodu . Teraz tam nie wchodzę, ale kiedyś - sukienki koło 200 zł, ale jakie śliczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Tak, wtedy były inne ceny. Iwonka - ja skóry nie ubiorę - dla mnie tylko eko . Dla mnie najwazniejsze, zeby była obcisła i żeby rękawy były długie. Ona w realu się tak nie świeci (do zdjecia pewnie bardzo oswietlili modelkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda tym robię nią od kilku lat, ale tak jak miałam problemy ze skórą - pryszcze tak zaczęły mi wychodzić zółte odrosty, teraz moja buzia ok i pomyślałam że z włosami też powróciło, ale nie do końca, chcę kupić rozjaśniacz na 9%, zrobic odrost a potem jeszcze raz kolor, sama farba mi nie rozjaśni https://www.google.pl/search?q=farba+garnier+kolor+111&safe=off&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7uT5UqO-LcuRswbOtIDwBQ&ved=0CCwQsAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda tym robię nią od kilku lat, ale tak jak miałam problemy ze skórą - pryszcze tak zaczęły mi wychodzić zółte odrosty, teraz moja buzia ok i pomyślałam że z włosami też powróciło, ale nie do końca, chcę kupić rozjaśniacz na 9%, zrobic odrost a potem jeszcze raz kolor, sama farba mi nie rozjaśni https://www.google.pl/search?q=farba+garnier+kolor+111&safe=off&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7uT5UqO-LcuRswbOtIDwBQ&ved=0CCwQsAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela, ja nie lubię jak widać, że to ekoskóra, bo wygląda kiczowato. Ale czasami jest dobrze wykonane . Butów skórzanych też nie nosisz . Aha, Ilona nie Iwona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a jak nałożyłaś?ile wcześńiej na odrost? z tego co pamiętam ( robiłam nią) ona ma wodę 9 też i ona jest rozjaśniająca.Rozjaśniacz Ci nie będzie potrzebny. Napisz jak nałożyłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Reni, też robiłam tą farbą w domu i wychodziło. U fryzjera jakiś ciemniejszy Loreal zawsze, ale raz, że strasznie drogo (na moją głowę szły dwie farby - fryzjerka zawsze sobie przygotowała miseczkę, po czym po nałożeniu musiała przygotować jeszcze raz, bo zawsze zabrakło ), a dwa, że kolor od fryzjera zmywał się po dwóch tygodniach . Loreal w domu nie rozjaśniał dobrze, a Joanna robiła straszne żółtko . Raz zrobiłam i miałam fluorescencyjny kolor na głowie . Nawet w sieci krąży takie zdjęcie, bo na drugi dzień mieliśmy egzaminy gimnazjalne, byłam przewodniczącą komisji i ktoś mi fotkę pstryknął, jak odbierałam zalakowane testy od dyrekcji . Potem umieścili to na stronie szkoły i na fejsie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela, ja nie lubię jak widać, że to ekoskóra, bo wygląda kiczowato. Ale czasami jest dobrze wykonane . Butów skórzanych też nie nosisz . Aha, Ilona nie Iwona . BUTY TO JEDYNY WYJĄTEK... NIE POTRAFIĘ SIĘ DO INNYCH PRZEKONAĆ. aLE CIUCHÓW NIE ZAŁOŻĘ . Sorki - zakreciłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 loreal marijel się nie wypłukuje Ilona..ja farbuję co miesiąc sama/u fryzjera / sama profesjonalnymi w domu... teraz od pół roku używam paul mitchell - w salonie.... nie do zdarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 BUTY TO JEDYNY WYJĄTEK... NIE POTRAFIĘ SIĘ DO INNYCH PRZEKONAĆ. aLE CIUCHÓW NIE ZAŁOŻĘ . Spoko, rozumiem, ja nie mam takich oporów, ale mięso też jem, więc skóra to jakby skutek uboczny? W każdym razie torebki z ekoskóry nie zaakceptuję . Szybko się niszczy, nitki odchodzą, pęka w zgięciach i takie tam. Butów też nie. Kurtkę i inne ciuchy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts