Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zawsze miałąm skórzane torebki z solara. Pod choinkę dostałam pierwszy raz z eko (Solar już nie ma z prawdziwej), choć i tak cholernie droga była. Jestem ciekawa ile wytrzyma. Nie miałąm nigdy tanich torebek z ekoskóry, więc nie mam doświadczenia.

Ale miałam naroznik z ekoskóry przez 12 lat - nic się z nim nie działo :). Jeszcze go sprzedałam jak się wprowadzaliśmy do domu :).

Magda no zawsze mi rozjaśniała używałam jej od 8 lat, ale teraz mi nie chce, dlatego chciałabym, rozjaśnić a potem dać farbę

ja bym zrobiła tak - jak problem z odrostem do 1/3 długości

nakładasz 30 min na to co żółte

a na resztę przeciągasz na 10 min,

Jak jesteś pewna, że to nic nie da ( ja jestem pewna, że takie coś bedzie ok) to możesz dolać 1/3 wody 12% - ale może Ci zrobić siano.

(9% na bank rozjaśni - ale rób jak wyżej napisałam).

*czy ja zawody pomyliłam??:) haha

Magda, mi się zawsze wypłukiwał. Od fryzjera kolor był ładniejszy niż zrobiony samemu (bardziej naturalny blond, bez zażółceń), ale maks. dwa tygodnie. Moja mama ma tak samo, chociaż ona farbuje tylko u fryzjera, w dodatku u różnych - i efekt ten sam.

zmywanie zależy od tego czym się myje włosy - jak syfem z siarczkami, silikonem i innymi to każda farba się zmywa.

Ja mam teraz ombre - myję odpowiednimi i kolor jest jak od fryzjera przez 6-8 tygodni.

.

Moja kanapa z ekoskóry rozpruła się po dwóch latach :eek:. Więc stwierdziłam, że ekoskóra jest na moment, a skóra na wieki ;).

widac są rózne ekoskóry. Moja Sonia jadła z kanapy... np golonko. Rewelacja. Starłam ścierą z płynek i pozostała idealna. Ale moja ekoskóra nie była ta taka cieniutka, lecz gruba. Może dlatego ?

Magda no pewno ze tak robię, najpierw odrost potem przeciagam, i mam lekko zółte, do tej farby mam dodać mocniejszej 12% wody?

a nie lepiej kupić rozjaśniacz na odrosty a potem farba na odrost a potem przeciagnąć

wypadną Ci włosy i będziesz miała siano ( rozjaśniacz a później farba rozjaśniająca)

111 to farba rozjaśniająca

rozumiem Reni, ze przeciągasz - ale ile trzymasz na samym odroście?

na reszcie wystarczy 10 min - odrost 30.

tak jak Ci się uda dokupić w hurtowni wodę 12 % to wtedy 1/3 jej dolejesz a reszta tego co jest w opakowaniu.

Ale tu się liczy czas- ile trzymasz...

Diana wkleiła szaro-miętowe poduszki z królikiem.

Już do niej zabukowałam na prv:lol2::lol2::lol2:

Mirela moje ok 200 zł farba+podcięcie...

ale fryzjerka bierze fair od głowy.

A próbowałaś henną? ciemne włosy po hennie są ładne

U mnie zalezy jaki fryzjer - ceny sa rózne.

Ja lekko siwieję - henna nie da rady :) Henną robiłam jak miałam 16 lat :)

mirela ja kumam tylko dziwi mnie sprawa rozgraniczenia, rozumiesz, dałabyś sobie na luz i torebki też nosiła ze skóry:lol2:

ale jak noszę z eko to nie cierpię. Zupełnie. A przy butach cierpię.

Reni - jestem bardzo za zwierzakami, to dla mnie nie do przejścia. Mam wyrzuty sumienia nawet z powodu tych butów i jedzenia drobiu.