reni1980 11.02.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda no zawsze mi rozjaśniała używałam jej od 8 lat, ale teraz mi nie chce, dlatego chciałabym, rozjaśnić a potem dać farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda, mi się zawsze wypłukiwał. Od fryzjera kolor był ładniejszy niż zrobiony samemu (bardziej naturalny blond, bez zażółceń), ale maks. dwa tygodnie. Moja mama ma tak samo, chociaż ona farbuje tylko u fryzjera, w dodatku u różnych - i efekt ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a ja eko skóry nie toleruję w żadnym wypadku, jakoś uważam , ze jestem za stara aby pomykać z tanią torebką z eco, niech młode latają:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zawsze miałąm skórzane torebki z solara. Pod choinkę dostałam pierwszy raz z eko (Solar już nie ma z prawdziwej), choć i tak cholernie droga była. Jestem ciekawa ile wytrzyma. Nie miałąm nigdy tanich torebek z ekoskóry, więc nie mam doświadczenia. Ale miałam naroznik z ekoskóry przez 12 lat - nic się z nim nie działo . Jeszcze go sprzedałam jak się wprowadzaliśmy do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 reni - u mnie kwesia moralna stoi na wyższym poziomie niż wizualna . Dlatego choć mi się podobają - nie zaakceptuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda no zawsze mi rozjaśniała używałam jej od 8 lat, ale teraz mi nie chce, dlatego chciałabym, rozjaśnić a potem dać farbę ja bym zrobiła tak - jak problem z odrostem do 1/3 długości nakładasz 30 min na to co żółte a na resztę przeciągasz na 10 min, Jak jesteś pewna, że to nic nie da ( ja jestem pewna, że takie coś bedzie ok) to możesz dolać 1/3 wody 12% - ale może Ci zrobić siano. (9% na bank rozjaśni - ale rób jak wyżej napisałam). *czy ja zawody pomyliłam?? haha Magda, mi się zawsze wypłukiwał. Od fryzjera kolor był ładniejszy niż zrobiony samemu (bardziej naturalny blond, bez zażółceń), ale maks. dwa tygodnie. Moja mama ma tak samo, chociaż ona farbuje tylko u fryzjera, w dodatku u różnych - i efekt ten sam. zmywanie zależy od tego czym się myje włosy - jak syfem z siarczkami, silikonem i innymi to każda farba się zmywa. Ja mam teraz ombre - myję odpowiednimi i kolor jest jak od fryzjera przez 6-8 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda, a to faktycznie, wtedy myłam silikonami . Moja kanapa z ekoskóry rozpruła się po dwóch latach . Więc stwierdziłam, że ekoskóra jest na moment, a skóra na wieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda no pewno ze tak robię, najpierw odrost potem przeciagam, i mam lekko zółte, do tej farby mam dodać mocniejszej 12% wody? a nie lepiej kupić rozjaśniacz na odrosty a potem farba na odrost a potem przeciagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 reni - u mnie kwesia moralna stoi na wyższym poziomie niż wizualna . Dlatego choć mi się podobają - nie zaakceptuję. mirela ale buty jak masz ze skóry to wyższość moralna nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 . Moja kanapa z ekoskóry rozpruła się po dwóch latach . Więc stwierdziłam, że ekoskóra jest na moment, a skóra na wieki . widac są rózne ekoskóry. Moja Sonia jadła z kanapy... np golonko. Rewelacja. Starłam ścierą z płynek i pozostała idealna. Ale moja ekoskóra nie była ta taka cieniutka, lecz gruba. Może dlatego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirela ale buty jak masz ze skóry to wyższość moralna nie działa? moralna nad estetyczną. Tak pisałam Tutaj mamy do czynienia z aspektem zdrowotnym .. . Zdrowotny wygrywa z moralnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Magda no pewno ze tak robię, najpierw odrost potem przeciagam, i mam lekko zółte, do tej farby mam dodać mocniejszej 12% wody? a nie lepiej kupić rozjaśniacz na odrosty a potem farba na odrost a potem przeciagnąć wypadną Ci włosy i będziesz miała siano ( rozjaśniacz a później farba rozjaśniająca) 111 to farba rozjaśniająca rozumiem Reni, ze przeciągasz - ale ile trzymasz na samym odroście? na reszcie wystarczy 10 min - odrost 30. tak jak Ci się uda dokupić w hurtowni wodę 12 % to wtedy 1/3 jej dolejesz a reszta tego co jest w opakowaniu. Ale tu się liczy czas- ile trzymasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mi włosów nikt nie zafarbuje (nie chce się podjąć) - zostaje mi tylko wizyta u fryzjera . A szkoda, bo to kasa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 hmm dla mnie to tak trochę, jak chcesz to tak interpretujesz ale wiesz, tak błacha sprawa , więc jak zawsze robisz jak ci pasuje, mnie nic do tego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a czemu nie Mirela?ja sama umiem jak fryzjer hahaha - to moje hobby:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 reni ja butów nie ściągam z nóg przez 11 godzin dziennie. wiesz co by się działo gdybym miała z ekoskóry ?Dlatego musze mieć ze skóry (przynajmniej zimowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mam długie, gęste i kręcone. Ciocia wszystki wkoło farbuje (jest prawie półfryzjerką) ale u mnie poległa . Za farbowanie moich włosó biorą średnio 100% więcej niż za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Diana wkleiła szaro-miętowe poduszki z królikiem. Już do niej zabukowałam na prv:lol2::lol2: Mirela moje ok 200 zł farba+podcięcie... ale fryzjerka bierze fair od głowy. A próbowałaś henną? ciemne włosy po hennie są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirela ja kumam tylko dziwi mnie sprawa rozgraniczenia, rozumiesz, dałabyś sobie na luz i torebki też nosiła ze skóry:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Diana wkleiła szaro-miętowe poduszki z królikiem. Już do niej zabukowałam na prv:lol2::lol2: Mirela moje ok 200 zł farba+podcięcie... ale fryzjerka bierze fair od głowy. A próbowałaś henną? ciemne włosy po hennie są ładne U mnie zalezy jaki fryzjer - ceny sa rózne. Ja lekko siwieję - henna nie da rady Henną robiłam jak miałam 16 lat mirela ja kumam tylko dziwi mnie sprawa rozgraniczenia, rozumiesz, dałabyś sobie na luz i torebki też nosiła ze skóry:lol2: ale jak noszę z eko to nie cierpię. Zupełnie. A przy butach cierpię. Reni - jestem bardzo za zwierzakami, to dla mnie nie do przejścia. Mam wyrzuty sumienia nawet z powodu tych butów i jedzenia drobiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts