Mmelisa 11.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 dobra, ja kończę, ide popracować bo dyskusja wywołuje we mnie zbyt dużo emocji i schodzi na "płaski" poziom. Mirelka...ale to nie do Ciebie ...ja tylko dalam odpowiedz dziewczynom czym sie rozni swinka od kury... Nie rob ze mnie tej co to plaski poziom posiada bo tak to wygalda po zacytowaniu i wpisie... dobra to ja spadam... bo weszlam nie w pore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a ja najbardziej uwielbiam coś z cielęcej skóry:eek::(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a ja nie zjem ani cielecny, ani jagnieciny ani potrawki z krolika, nie zjadlabym tez perliczki, czy przepiorki, losia, renifera, steka z kangura pamietam jak moja kolezanka chodowala kroliczka a mama jej zaserwowala pasztet...dlugo sie dziecko po tym nie moglo pozbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ja nie spr co z czegoprzy czym nie mam parcia musi być skóra(za wyjątkiem butów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ann to w takim razie co zjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Melcia - przepraszam, wkurzyłam sie trochę :hug: JAk pisałam, pracuję nad wycofaniem kurczaków z jadłospisu. Nie wiem jak inni, ale ja nie potrafię od razu zrezygnować z mięsa. To do czego doszłam trwa już przeszło rok. Od czasu jak dorosłam nie zjadłam tego co ann wypisuje. Z królikami się uwielbiałam bawić, dziadek mi je do łóżka przynosił jak były małe. Z wołowiny zrezygnowałąm później, gdzie rok temu. Było mi łatwo, bo tylko rolady wołowe jadłam, reszta wołowiny mi nie smakowała. Potem wieprzowina. Najcięzej było ze schabowym. Tego nie jesm od kilku miesięcy. Nigdy nie lubiłam ryb - żeby jakoś suplementować utracone wartości zmusiłam się do jedzenia ryb. Zaczełam szukac takiej, która mi przypadnie do gustu. Znalazłam mirunę. Teraz kazdego schabowego czy kuraka oddam za mirunę. Razem z Sonią wcinamy conajmniej 3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Melcia - przepraszam, wkurzyłam sie trochę :hug: . masz do tego prawo... jest oki powiem tak... podziwiam ludzi, ktorzy potrafia z czegos zrezygnowac... ja nie wnikam dlaczego itp... a teraz znikam... obowiazki wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ann to w takim razie co zjesz? wszystko oprocz tego co wymienilam (no moze jeszcze nie zjem golebia i pewnie pare innych stworzen tez by sie znalazlo)...sporadycznie jem wieprzowine, mieso wolowe, indycze i drob, pare razy kaczke, ryby, za owocami morza nie przepadam...chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 :bye:Widze ze na tapecie dzisiaj tematy natury egzystencjalnej.:rolleyes:Tez ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 wszystkie pouciekały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 wszyscy do pracy wrócili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Reni...ja z doskoku siadam..ale moje towarzystwo to chyba tutaj raczej nie pasuje ide szykowac udka w kapuscie... bede zagladac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 wszystkie pouciekały? Ja wróciłam ale ze mnie słaby kompan , na dodatek powinnam sprzątać bo do młodej siostra dzisiaj przyjedzie ale nie mam chęcci.No i za chwilę zmykam do przedszkola i po zakupy Meliska jak robisz udka w kapuście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ale moje towarzystwo to chyba tutaj raczej nie pasuje POWIEDZIAŁA CO WIEDZIAŁA:lol2::lol2: ja jestem - czekam aż ktoś mi kawę zrobi....ale nie ma kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 POWIEDZIAŁA CO WIEDZIAŁA:lol2::lol2: ja jestem - czekam aż ktoś mi kawę zrobi....ale nie ma kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Reni...ja z doskoku siadam..ale moje towarzystwo to chyba tutaj raczej nie pasuje przestań prosze się dąsać :hug:przeprosiłam Cie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 o masz kawę ja juz dzis dwie wypiłam, więc starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 POWIEDZIAŁA CO WIEDZIAŁA:lol2::lol2: ja jestem - czekam aż ktoś mi kawę zrobi....ale nie ma kto chłopów brakuje Mój mi przedwczoraj nawet poleciał po ogórki w nocy bo miałam ochotę Co byśmy bez nich zrobiły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 meli no teraz to powiedziałaś:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ja własnie wcięłam sos tatarski - pierwszy raz sama robiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts