Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

POWIEDZIAŁA CO WIEDZIAŁA:lol2::lol2::lol2:

ja jestem - czekam aż ktoś mi kawę zrobi....ale nie ma kto

tak, dokladnie booo

http://im.marudek.pl/w/9/4/9490.jpg

:rotfl::rotfl:

kawy???

już się robi....

i coś na ząb :D

http://product-images.imshopping.com/nimblebuy/niepowtarzalny-klimat-miejsca-i-obledny-smak-w-stylowym-resto-614180-regular.jpg

Mirkamis aaa taki tam kiedys przepis prosty dostalam... w sumie smakiem wychodzi to jak bigos,ale bardziej kwasny... :D

czekaj może się uda sprowadzić hahha:lol2:

oho kawcia jest - Mel a czym się wkur? dzień bez kurwienia to jak dzień bez fit&fun :D

eee ja mam fajnego mezczyzne... ;)

moze uda mi sie go do was sprowadzic ..a moze i nieee....zostawie go dla siebie:P :lol2:

no wiec... wczoraj zamowilam po raz 3ci indukcje:sick:

pierwsza- nie wypal bo polamana...

druga -zamowienie zlozone (bo widnieje ze jest dostepna) a tu nastepnego dnia pisza, ze niestety nie posiadaja obecnie tej indukcji w ofercie..(inny sklep i inna indukcja) proponuja cos innego w zamian...NIE DZIEKUJE!

wczoraj trzecie zamowienie-przelew zrobiony, odpis ze indukcja jest na stanie , jak tylko wplyna pieniadze to ja wysla... i teraz balagam niech dojdzie ona cala i zdrowa :lol2:

wczoraj kolejne surprise... po wizycie z corka na pogotowiu tydzien temu... otrzymalam rachunek do zaplaty za wykonanie ekg :sick:

nie dosc ze mandat za parking to jeszcze za badanie dla dziecka mam placic!

okazalo sie po mojej dzisiejszej interwencji, ze tak, MUSZE bo to badanie zewnetrzne, czyli nie obejmujace ubezp... :p

i jeszcze moglabym tak sobie pomarudzic..ale nie mam czasu...

wiec wybaczcie..

koniec z fochem ;)

dziekuje za wyrozumialosc i wasze wsparcie

:rotfl:

aaaaaaaaaaaaaa i dodam, ze ci od pierwszej indukcji kasy jeszcze nie zwrocili... pomimo ze pisalam do nich email jeden2lutego ze rezygnuje i chce kase, drugi 8lutego z danymi do przelewu, tak wczoraj otrzymalam zapytanie od nich czy juz sie zdecydowalam na jakas inna plyte u nich :wtf:

potwierdzenie przyjecia wiadomosci otrzymalam za kazdym razem a tu takie jaja...wieccc

tel i dzwonie do nich :p

w koncu zatwierdzono... i mnie poinformowano, ze musieli przeoczyc moja wiadomosc :sick:

Edytowane przez Mmelisa