anna2905 04.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Sorry za off topic , ponawiam pytanie bo nie dostalam zadnej odpowiedzi- Reni czy ogrzewasz dom pradem?Mozna prosic o jakies szczegoly i opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 anna2905 nie prądem nie, za drogo to wychodzi bo przecież pradem jakoś wychodzi chyba 30 % wiecej niż gaz, ja mam piec na ekogroszek i nie czuję z tego powodu zadnych uciążliwości, dzisiejsze piece nie są takie jak kiedyś, w zimie zasypuję raz w tygodniu a w lecie około raz na 1,5 miesiąca, ja oczywiście nie latam do kotlowni ale myślę że mąż takze jeste zadowolony z takiego rozwiazania, moj koszt ogrzewania domu w roku kalendarzowym to jakieś 3 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Reni raz na 1,5 msc?I on pali ciagiem tylko bardzo bardzo wolno?Jaki masz ten piec i jaki zasobnik na wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 O reni ja też się przyłączam do pytania Kakuska. Mnie też interesuje ten temat, bo mój mąż uparł się na piec na paliwo stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Reni kochana spadłaś mi z nieba dzisiaj, przypomniałam sobie że masz taką samą dachówkę jak ja i białą elewację.Zaglądam a tutaj masz na dodatek o czym nie pamiętałam prawie tego samego koloru okna i drugi kolor elewacji grafitowy-tak jak my mamy mieć.Powiedz mi czy na żywo ten grafit ładnie wygląda?I jakiej firmy macie tynk, jaka faktura i czy masz numery tych kolorów?Każda informacja będzie cenna, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.09.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Reni - super stół i leżanka się prezentują.... Szczerze zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2905 06.09.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Reni dzieki za odpowiedz:)U nas gaz odpada a jako ze nie chcialam miec kotlowni to sobie ten prad wymyslilam (nie zeby sie wszyscy ,ktorym o tym mowie, w glowe nie pukali).Coraz wiecej na ten temat mysle bo budowa ruszyla i trzeba sie ostatecznie okreslic. Rekami i nogami sie bronie zeby tej kotlowni nie bylo , ale chyba bede musiala odpuscic.Tez myslalam o tym eko groszku ale sama nie wiem...Mowisz ze nie ma balaganu przez to i ze latwo sie to ustrojstwo obsluguje?A czym podgrzewasz wode?Tez polaczona do tego pieca?Mozna jakies szczegoly?Mam rozumiec ze jestescie w pelni zadowoleni ze swojego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 kakusek i rere piec mam ogniwo biecz 24kw a zasomnik na wodę 300 l, tak więc duży, piec ma duzy zasobnik i w zimie zapełniam go raz w tyg a w lecie co 1,5 miesiąca, w zasadzie w lecie się zapomina że piec sie pali, basia napisze ile pamiętam, tynk 1,5 baranek, ceresit silikonowo-silikatowy, kolor biały to buałay a szary to chyba nazywał się nebraska 5 lub 6, pamiętam że przedostatni z ciemnych kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 atika witaj anna2905 jesteśmy zadowoleni pewno że by łatwiej było mieć gaz ale go nie ma a prąd odpada, więc wyboru człowiek nie miał, wodę też podgrzewam piecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Fajny ten stół, a leżanka jeszcze fajniejsza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 super zestaw wypoczynkowy na piękny taras! i ostatnie dni też łaskawe w słonko i ciepło.... nie dość że mam ochotę usiąśc z innymi na Twoim tarasie to teraz jeszcze można się rozciągnąc na leżance i czekać az coś dobrego do picia przyniesiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.09.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 reni, u nas tez bedzie piec na ekogroszek i to byla swiadoma decyzja. U moich rodzicow, gdzie teraz mieszkamy swietnie sie sprawdza.Tak jak piszesz raz w tyg sie zasypuje i w lato opcja przelaczania na ciepla wode i to wychodzi bardzo ekonomicznie. Reni, wpadlam do Ciebie z pytaniem o tynk zewnetrzny-na elewacji.Pamietasz z jakiej kupowalas firmy? Siedze wlasnie nad wycenami z kilku skladow budowlanych i kazdy poleca cos innego:-( Baumit, Greinplast...moze Ty cos podpowiesz, jako moje guru budowlane? w watku o elewacjach niewiele znalazlam informacji:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Reni witaj przysłała mnie do ciebie Anna-Maria3w kuchni masz okno dwukolorowe drewniane, możesz podać wysokość dopłaty do tego koloru szarego? może być na privi jaki jest to odcień będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.09.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Reni mam pytanie dotyczące dozownika na mydło szarego. Co to za jeden i jak się sprawuje ? Czytałam gdzieś, że na jakiś narzekałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 hazeyles na tej stronie wyżej pisałam ile wiem o moim tynku, mam ceresit karola nie pamietam dokładnie jaka to byla dopłata ale chyba 30%, przy małym oknie i fixie to niewiele drożej ale jak chciałam przemalować moje dwa hs i okno w jadalni to dopłata była 6 tyś, więc sporo, mój kolor to ral 7035 mirella wlaśnie na ten narzekałam, myślę, że jakościowo jest do ..., jest chyba źle wyprofilowany i jak naciskasz i psikia to mydło leci na wprost a nie do dłoni, dziś mam go w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.09.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 http://img818.imageshack.us/img818/4930/p1040410u.jpg No nie żartuj... To jest 7035? To super informacja, bo on na próbnikach jest dużo jaśniejszy niż 7001 więc jest szansa, że 7001 okaże się jednak szary, a nie prawie biały http://i1.fmix.pl/fmm8/118382ed00137fa24e69c7af/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmm2614/9a3d9afe0005e57c4e69c7ae/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.09.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 mirella wlaśnie na ten narzekałam, myślę, że jakościowo jest do ..., jest chyba źle wyprofilowany i jak naciskasz i psikia to mydło leci na wprost a nie do dłoni, dziś mam go w kotłowni A to H&Y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 anna głowy nie dam sobie uciąć, jeszcze mogę dokładnie sprawdzić mirella tak h&Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.09.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 reni, krzesełka zapakowane do samochodu Ciężko było, ale weszły... Jutro mąż jedzie do Katowic. Później napiszę Ci na prv gdzie i kiedy możesz je odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.09.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 reni, masz zapchaną skrzynkę. Daj znać, jak zrobisz miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts