fajna kobieta 11.02.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 dowal przecieru pomidorowego i śmietany - będzie jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mmelcia CZEKAMY:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dawaj!!!! ta? ide i zw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela . Ja też nie chciałam atakować, po prostu jestem ciekawa innych poglądów niż moje. Być może to tak, że dzielisz zwierzęta na lepsze i gorsze, w sumie każdy to robi, ja np. nigdy nie tknęłabym koniny , kiedyś chciałam spróbować sarny, ale nie przemogłam się i teraz wiem, że też nigdy jej nie tknę. Czy to jest ok, że jem świnię czy krowę i nie jest mi z tym źle? Pewnie nie, bo uważam, że bardziej fair byłaby postawa: wszystko albo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.02.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Cejrowski podobno nawet zupę z człowieka jadł.To dopiero extrema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Cejrowski podobno nawet zupę z człowieka jadł.To dopiero extrema! i co teraz?? sploszysz chlopaka ktory jeszcze nie dotarl.... mialo byc fit & fun a nie criminal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.02.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 to jak... przyprowadzic Wam nowego kolege?? Dawaj!!!! Heja ladies, Zabalowalem z kims wczoraj wieczorem do pozna a dzis mnie tu zaciagnela za krawat Niech mnie teraz przedstawi ja ze swojej strony tylko powiem ze lubia dobra kawe i hugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ilona - pisałam, że zmiezam do tego, zeby zupełnie nie jeść mięsa. Ale jak równiez pisałam - trwa to u mnie. Cięzko jest od razu, z całego mięsa zrezygnowac. tym bardziej, jak nie do końca zna się na kuchni wege. To teraz uwaga.... KURWA !!!! Nikt nie chce naprawic mojej kuchenki. Słyszycie ?? Nikt w promieniu 40 km (nawet z Ustroniem gadałam).Dowiedziałąm się, że naprawić się da, ale wymienione podzespoły padaja. Przy skuteczności 40% fachowcy rezygnują z napraw. A ci co naprawiają... to naciagają na drogie podzespoły a potem jak się za pół roku znowu zepsuje to wciskają kit, ze to inna usterka !!!Noż cholera... i co teraz ??????????????????????????????????????????????????????????????Nowa ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Andrzejku dziekuje masz za to big kiss ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mmel.... szczęke zbieram z klawiatury... To Ty tak spędzasz wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Noż cholera... i co teraz ?????????????????????????????????????????????????????????????? Nowa ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ' wspolczuje .... czyli co?? robisz zabawe taka jak ja? mam nadzieje, ze dasz rade ogarnac to szybciej ode mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mmel.... szczęke zbieram z klawiatury... To Ty tak spędzasz wolny czas a myslalas ze jak? Nie bede nic wyjasniac co, jak kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela u mnie by Ci facet naprawił ale on potrzebuje czasu ( naprawiał 20 letnie miele mojej mamy) - ale co zrobisz na czas bez kuchenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela u mnie by Ci facet naprawił ale on potrzebuje czasu ( naprawiał 20 letnie miele mojej mamy) - ale co zrobisz na czas bez kuchenki? bedzie sie stolowac u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 o Yendrek.... HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 o Yendrek.... HEJ tylko hej???? ojjjj dziewczyny oslablyscie widze ostatnio albo to treningi, albo fitnes nocny was wykancza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela, na dobrą sprawę Twoja postawa jest normalniejsza od mojej, bo wiadomo, że ptaki żyją w hierarchii niżej niż ssaki, mają mniejsze mózgi, mniej zwojów, połączeń, neuronów, mniej czują i myślą. A ja dzielę ssaki na te lepsze i gorsze, chociaż czują i myślą tak samo. U mnie to raczej zakorzenione kulturowo. A ryby jesz? One czują najmniej. Poza krewetkami i ślimakami może . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pół działa Pół nie. Ale podobni naprawiają to elektronicy. Bo własnie panowie ze "zwykłego" agd nie chcą. A teraz uwaga... dlaczego się zepsuła ? BOOSTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Facet mi zaczal mówic o mocach, czy przepięciach czy przekaxnikach - zwał jak zwał. W razie czego one nie wytrzymują tych boosterów. I faktycznie.... nie chciało mi się czekać na podgrzanie oleju i włączyłam tego cholernego bostera. I za minutę P. mówi mi, ze nie działają dwa pola .... miły pan mnie tylko pouczył, żeby na przyszłość nie używać boosterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ilona - tutaj odpowiedź (2 strony w tył) JAk pisałam, pracuję nad wycofaniem kurczaków z jadłospisu. Nie wiem jak inni, ale ja nie potrafię od razu zrezygnować z mięsa. To do czego doszłam trwa już przeszło rok. Od czasu jak dorosłam nie zjadłam tego co ann wypisuje. Z królikami się uwielbiałam bawić, dziadek mi je do łóżka przynosił jak były małe. Z wołowiny zrezygnowałąm później, gdzie rok temu. Było mi łatwo, bo tylko rolady wołowe jadłam, reszta wołowiny mi nie smakowała. Potem wieprzowina. Najcięzej było ze schabowym. Tego nie jesm od kilku miesięcy. Nigdy nie lubiłam ryb - żeby jakoś suplementować utracone wartości zmusiłam się do jedzenia ryb. Zaczełam szukac takiej, która mi przypadnie do gustu. Znalazłam mirunę. Teraz kazdego schabowego czy kuraka oddam za mirunę. Razem z Sonią wcinamy conajmniej 3 razy w tygodniu. A ryby jesz? One czują najmniej. Poza krewetkami i ślimakami może . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela jak to booster? bo ja caly czas uzywam palnikow z boosterem (nie wiem czy to sie jakos specjalnie wlacza, czy tak normalnie klik i ze grzeje to onzacza ze dziala )ale nic sie nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts