mirela99 11.02.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mirela, na dobrą sprawę Twoja postawa jest normalniejsza od mojej, bo wiadomo, że ptaki żyją w hierarchii niżej niż ssaki, mają mniejsze mózgi, mniej zwojów, połączeń, neuronów, mniej czują i myślą. A ja dzielę ssaki na te lepsze i gorsze, chociaż czują i myślą tak samo. U mnie to raczej zakorzenione kulturowo. A ryby jesz? One czują najmniej. Poza krewetkami i ślimakami może . a ja na te które uwielbiam całować i nie . Takimi kategoriami widze świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 tylko hej???? ojjjj dziewczyny oslablyscie widze ostatnio qrka bo a coś ostatnio tematów seksualny nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 booster to funkcja która przyspiesza gotowanie. Jest specjalny włącznik na kuchence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 qrka bo a coś ostatnio tematów seksualny nie czuję no jak to nie?? wiem dlaczego.... bo ja wybylam na jakis czas i tutaj mniej zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ok, nie doczytałam, jestem raczej z doskoku i potem nie nadrabiam wstecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mmelcia to też, a Reni zamiast s. to o fit zaczęła....więc i mnie przesilenie wiosenne dopadło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 qrka bo a coś ostatnio tematów seksualny nie czuję zastój czy wręcz przeciwnie ? Do 14 lutego na stronie http://e-gabriella.pl/21-pończochy wszystkie pończochy przecenione o 30%. np te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 u mnie zastój ....choroby i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 booster to funkcja która przyspiesza gotowanie. Jest specjalny włącznik na kuchence. ktory to wlacznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 zastój czy wręcz przeciwnie ? Do 14 lutego na stronie http://e-gabriella.pl/21-pończochy wszystkie pończochy przecenione o 30%. np te: cholerka...musialas??? wczoraj bylam z kolezanka w centrum... tak polazikowac i kupic cos sobie... wiec ona za bluzkami sie rozgladala a ja za czym??? no jak myslicie?? powiedziala, ze faktycznie cos nie tak ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a ja na te które uwielbiam całować i nie . Takimi kategoriami widze świat A właśnie takiego podejścia nie lubię. Mam na myśli np. Dżoanę Krupę, wielką przyjaciółkę zwierząt, ale tylko tych zwierząt, które można pogłaskać, bo np. kurtki skórzane i torebki już nosi (choć podobno nawet z futrami miała sesje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.02.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 oja pierdziele jak tu duzo o kuchenkach jest ... lepiej pojde cos zjesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mmelisa, masz tam na dole napisane: "booster" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 oja pierdziele jak tu duzo o kuchenkach jest ... lepiej pojde cos zjesc kurczaczek usmazony....zaraz trafi do kapusty i do piekarnika zupka pomidorowa juz prawie gotowa... tak wiec.zapraszam p.s. ja z tych co gotuja codziennie cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A właśnie takiego podejścia nie lubię. Mam na myśli np. Dżoanę Krupę, wielką przyjaciółkę zwierząt, ale tylko tych zwierząt, które można pogłaskać, bo np. kurtki skórzane i torebki już nosi (choć podobno nawet z futrami miała sesje). Ale ja całuję niemal wszystkie (nawet żabki uwielbiam). P. z kumplem skuwał stary beton i tam znaleXli gniazdo małych myszek. Jak to tylko zauwazyłam, zażądałam zby mi je do wiaderka przełożyli i wyniosłam je na pola. JEdnej nie zauważyłam i ... pokazali ją mojemu psu (myśliwski). Zjadła ją. Rozpłakałam sie i 2 dni z P. nie gadałam. Kocham niemal wszystko co chodzi . Z wyjątkie ludzi - tutaj już nie tak łatwo . Boję się i brzydzę jedynie pająków. Ale nawet je mam problem zabić. Jedyni ekomary potrafię zabić. Resztę... proszę P. aby wynosił na ogród . Uwierzcie mi, ze po obejrzeniu JEDNEGO filmu z uboju - cżłowiek inaczej na mięso patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mmelisa, masz tam na dole napisane: "booster" . no to ja na tych palnikach gotuje non stop... widac po plycie...gdzie sa slady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Andrzej,... tylko nie mow ze ponczoch nie zauwazyles jak myslisz...pasowaly by mi takie? :lol2: lepiej zapytam meza...zeby nie bylo tutaj jakis skojarzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no jeden stres mam za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no jeden stres mam za sobą Opowiadaj Mirka co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ja zmykam.... jade odebrac synowa Andrzeja z przedszkola bede pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts