Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mirela, na dobrą sprawę Twoja postawa jest normalniejsza od mojej, bo wiadomo, że ptaki żyją w hierarchii niżej niż ssaki, mają mniejsze mózgi, mniej zwojów, połączeń, neuronów, mniej czują i myślą. A ja dzielę ssaki na te lepsze i gorsze, chociaż czują i myślą tak samo. U mnie to raczej zakorzenione kulturowo.

A ryby jesz? One czują najmniej. Poza krewetkami i ślimakami może :rotfl:.

a ja na te które uwielbiam całować i nie :). Takimi kategoriami widze świat :p

zastój czy wręcz przeciwnie ?

Do 14 lutego na stronie http://e-gabriella.pl/21-pończochy wszystkie pończochy przecenione o 30%.

np te:

cholerka...musialas??? :p

wczoraj bylam z kolezanka w centrum... tak polazikowac i kupic cos sobie...

wiec ona za bluzkami sie rozgladala a ja za czym???

no jak myslicie??

:rotfl:

powiedziala, ze faktycznie cos nie tak ze mna :lol2:

a ja na te które uwielbiam całować i nie :). Takimi kategoriami widze świat :p

A właśnie takiego podejścia nie lubię.

Mam na myśli np. Dżoanę Krupę, wielką przyjaciółkę zwierząt, ale tylko tych zwierząt, które można pogłaskać, bo np. kurtki skórzane i torebki już nosi (choć podobno nawet z futrami miała sesje).

A właśnie takiego podejścia nie lubię.

Mam na myśli np. Dżoanę Krupę, wielką przyjaciółkę zwierząt, ale tylko tych zwierząt, które można pogłaskać, bo np. kurtki skórzane i torebki już nosi (choć podobno nawet z futrami miała sesje).

Ale ja całuję niemal wszystkie (nawet żabki uwielbiam). P. z kumplem skuwał stary beton i tam znaleXli gniazdo małych myszek. Jak to tylko zauwazyłam, zażądałam zby mi je do wiaderka przełożyli i wyniosłam je na pola. JEdnej nie zauważyłam i ... pokazali ją mojemu psu (myśliwski). Zjadła ją. Rozpłakałam sie i 2 dni z P. nie gadałam.

Kocham niemal wszystko co chodzi :). Z wyjątkie ludzi - tutaj już nie tak łatwo :).

Boję się i brzydzę jedynie pająków. Ale nawet je mam problem zabić. Jedyni ekomary potrafię zabić. Resztę... proszę P. aby wynosił na ogród :).

Uwierzcie mi, ze po obejrzeniu JEDNEGO filmu z uboju - cżłowiek inaczej na mięso patrzy.