annNS2 11.02.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pół działa Pół nie. Ale podobni naprawiają to elektronicy. Bo własnie panowie ze "zwykłego" agd nie chcą. A teraz uwaga... dlaczego się zepsuła ? BOOSTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Facet mi zaczal mówic o mocach, czy przepięciach czy przekaxnikach - zwał jak zwał. W razie czego one nie wytrzymują tych boosterów. I faktycznie.... nie chciało mi się czekać na podgrzanie oleju i włączyłam tego cholernego bostera. I za minutę P. mówi mi, ze nie działają dwa pola .... miły pan mnie tylko pouczył, żeby na przyszłość nie używać boosterów. z moja stalo sie dokladnie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirela jak bym zobaczyła taki film z uboju, to bym czuła nienawiść do tych ludzi, mięso nadal bym jadła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirela jak bym zobaczyła taki film z uboju, to bym czuła nienawiść do tych ludzi, mięso nadal bym jadła, no i to jest dziwne. Bo od tych ludzi to mięso kupujesz i jesz.... chyba musimy zostawić temat. To każdego indywidualna sprawa. Podobnie jak z religią. Lecę na angielski i drugiego torta musze dzisiaj zrobić. ann-co Ci się stało z indukcją ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 miałam edytowac to skasowałam ILONKA no więc od miesiąca non stop szpital M operacja mało inwazyjna bo kolana ale jakis stres jest nasz kruszynka nie dosyc ,że za szybko sie urodziła , to wada serca- operacja, a teraz doszła sepsa:(. Inni z rodziny tez chorzy i jeszcze jedna osoba bliska w szpitalu:( Faktycznie nieciekawy miesiąc . Mirka, dużo melisy pij i zakup sobie te ziołowe tabletki - zaszkodzić nie zaszkodzą, a chociaż trochę wyciszą i uspokoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mirka to przekichane, ale dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no melisa to chyba wiadrami No więc nie jest źle , przebłyski humoru jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Hmmm... Ja widziałam w swoim życiu różne rzeczy, ale mimo wszystko: zwierzak to zwierzak. W naszym kraju często człowieka nie szanuje się tak, jak zwierząt i to mnie wk* bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no i to jest dziwne. Bo od tych ludzi to mięso kupujesz i jesz.... chyba musimy zostawić temat. To każdego indywidualna sprawa. Podobnie jak z religią. Lecę na angielski i drugiego torta musze dzisiaj zrobić. ann-co Ci się stało z indukcją ?? chodzi mi o to , ze ubój może być humanitarny , to jak z karpiem i uśmiercaniem, nosz kurka mirela a ryby to co, też się zabija dla mięsa, czyli rybek też szkoda, gdyby tak myśleć tylko owoce i warzywa byśmy jedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.02.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 dobra ja spadam jadę m odwiedzić śmiesznie to brzmi ,obiadek spakowany i lista życzeń też Mój dołujący wywód kasuje po co wiecej się dobijać .Trzeba żyć i się cieszyć ,że się zdrowym jest :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 nie do końca, trzeba by się rozgadać nt systemu nerwowego itd. Zresztą Ilona już napisała, że na to składa się więcej rzeczy. Ilona i wlaśnie takie gadanie mnie wkurza. Przewaznie mówią tak ludzi ektórzy nic nie robią w kierunku pomocy innym ludziom. Pamietacie jak pisałam o ... licytacji pierścionka Reni ? Ja mam wyrzuty sumienia, jak kupuje np. trencz na 700 pln. Ba... mam wyrzuyu sumienia, jak trzymam w szafie ciuchy w których nie chodzę - jest tylu potrzebujacych. Tu nie chodzi o to, że Wam coś zarzucam. Tylko mówię jak u mnie to działą. To walka jednej sprzeczności z drugą. Cięzko wybrac złoty środek. Mój jest własnie taki - oddaję co tylko jest nieużywane przez mnie przez 1-2 lata, nie kupuje mega markowych ciuchów, kosmetyków (ale znowu w pefumach tak nie potrafię), wyeliminowałam skórę jaką tylko mogłam i mięso jakie tylko mogłam na dzień dzisiejszy. Chyba pozawala mi to jakoś funkcjonowac w tym chorym świecie.I jak mam tylko trochę czasu to pomagam zwierzetom - one NIGDY sobie nie zaśłuzyły na taki los. A ludzie juz czesto tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 pociąg mam za chwię - do jutra: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 z moja stalo sie dokladnie to samo... jakiej firmy indukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Faktycznie nieciekawy miesiąc . Mirka, dużo melisy pij i zakup sobie te ziołowe tabletki - zaszkodzić nie zaszkodzą, a chociaż trochę wyciszą i uspokoją. jestes tego pewna?? zrobi sie crazy jak ja a takie dwie na forum to juz jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 jakiej firmy indukcja? siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 siemens Czy to jest ta co u Ciebie w galerii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Czy to jest ta co u Ciebie w galerii??? tak http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=2291&attachmentid=95080 Edytowane 11 Lutego 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no to pieknie... bo tez zamowialm siemensa...i wszystkie pola z funkcja booster ta twoja jest podobna do mojej... odeslanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.02.2014 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) mirella ja wiele rozumiem, wogóle uwazam sie za osobę tolerancyjną ale jak czytam , ze masz wyrzuty sumienia z powodu drogiego płaszcza bo inni głodują to sorki ale" chora" chyba jesteś, kobieto ty na to cieżko pracujesz, a inni nic nie robią, nie mówię o naprawdę potrzebujących ale takich, których jest najwiecej, jakich którzy ślubu nie mają, bo dostają zasiłki dla samotnej matki, takich którzy wolą na bezrobotnym siedzieć i pić, takich co rodzą dzieci bo przy 4 wiecej zasiłku na nie, a kasa i tak idzie na wódkę, wobec takich masz wyrzuty sumienia, sorki ale takich jest więcej niz faktycznie potrzebujących Edytowane 11 Lutego 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.02.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ja tam nie mam wyrzutów sumienia kiedy sobie kupie coś lepszego drogiego.W końcu pracuje na to wiec należy mi sie jak psu buda.Nie mam rownież wyrzutów sumienia ze ktoś jest biedniejszy ode mnie i nie moze sobie pozwolić na takie zakupy jak ją robię.Każdy ma w życiu wybór.Ja wybrałam ze będę miała dwójkę dzieci nie piętke.Gdybym miała piątkę byłoby mi na pewn trudniej i musiałabym skromniejsze żyć.No ale to jest właśnie ten wybór! Biedę usprawiedliwia jedynie choroba.Cala reszta to lenistwo i nieporadnośc życiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts