Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Biedę usprawiedliwia jedynie choroba.Cala reszta to lenistwo i nieporadnośc życiowa.

dokładnie, mnie jeszcze w życiu zastanawia jedna rzecz, często się mówi biedne dzieci, nie maja co jeść, rodzice leniwi albo nieporadni życiowo, albo pijacy ale dupczyć się , ze tak brzydko powiem to każdy potrafi, tu nie ma , że nie umie, nie chce, wszyscy chętni ale jak dziecku trzeba byt zapewnić to dwie lewe ręce

no to pieknie...

bo tez zamowialm siemensa...i wszystkie pola z funkcja booster :lol2:

ta twoja jest podobna do mojej... odeslanej :rolleyes:

u mnie padla przez przepiecia ;) ale prawie rok mieszkalismy 'na pradzie' budowlanym i nie raz wywalilo prad, tak ze trzeba bylo pare godzin po ciemku funkcjonowac a czasem i bez ogrzewania (wprowadzilismy sie zima 2010 i z tego co pamietam to byla sniezna i mrozna) ;) :)

Ann hantle na walentynki???????

malo romantyczny prezent ;)

no jakby mi moja "małżowina" czy "namrzeczona" podarowała hantle.....

to znaczy że co, że jestem taki zapuszczony że mam coś ze sobą zrobić???? :lol2::lol2::lol2:

to wcale nie jest romantyczne.......

to tak jak z romantyczną grą wstępną, u niektórych osobników męskiej "gender" sprowadza się do zdjęcia gaci :rotfl::rotfl::rotfl:

:lol2::lol2::lol2:

Lolek ciesze sie, ze tak samo myslisz jak ja.

juz sie zaczelam niepokoic, ze ze mna cos nie tak... ze moze starzeje sie i nie wiem co to teraz jest trendy na walentynki ;)

Ann to nie sa uszczypliwosci do Ciebie...jezeli masz mozliwosc...zrob zdjecie z ukrytej kamery twojemu mezowi, jak zobaczy prezent oki? :D