reni1980 12.02.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 hehe reni czemu sie pani smieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ok dziewczyny....zmywam sie... musze czym sie zajac bo nie wytrzymam... milego klikania... obiecuje ze pozniej postaram sie was nadrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.02.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wiecie, jakie katechetki przynosiły artykuły na lekcje w podstawówce ? O tym, że antykoncepcja = usuwanie ciąży. Jak to zobaczyłam, to mnie wryło. A w gimnazjum katecheta opowiadał dzieciakom, że od całowania zachodzi się w ciążę . A wiadomo, że dzieciaki nie są głupie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 bo niektóre metody to usuwanie.. skoro usuwają po zapłodnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 modlitw się jej nie chce uczyć ? Czy "dyskutuje" za bardzo ? Choc ja za dyskusje na religii miałam 5 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jak mnie dzis głowa boli normalnie masakra ,juz wczoraj zaczynała,i nawet kawy nie wypiłam bo dalej bez mleka jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 taaa... a spirala rozrywa płód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 nie Mirela to nie o to chodzi że rozrywapłód jest chyba "trochę późńiej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.02.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 bo niektóre metody to usuwanie.. skoro usuwają po zapłodnieniu Antykoncepcyjne? Co usuwają po zapłodnieniu? Chyba nie dopuszczają do zapłodnienia, a tabletki do powstania jajeczka? Nie wiem, nie mogłam tego wyjaśnić jak chodziłam na zajęcia przed ślubem, bo pani nie pozwalała zadawać pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 po zapłodnieniu usuwa tabletka wczesnoporonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 mojej kolezanki kuzynka zaszla w ciaze mc po zalozeniu spirali... wniosek... lekarz powiedzial, ze jak beda wyjmowac spirale grozi to poronieniem...jezeli nie wyjma moze sie spirala wrosnac w dziecko... pisze lopatologicznie... usuneli spirale i na szczescie nic nie dzieciaczkom nie stalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) tabl chyba zagęszczają śluz i może coś z jajeczkiem robią chodzi mi o te zwane "wczesnoporonne" Mirela z tego co wiem to spirala to też metoda :wczesnoporonna" mimo, że dodatkowo uwalnia tez hormony. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 a tabletka "po" - ja się nie znam nie stosuje czegoś takiego ale wg. mnie jak doszło to co ona robi chyba nie od tak nazwana jet wczesnoporonną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 no jak zawsze ja się pojawiam reszta znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ja jestem:) "pracuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.02.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 tabl chyba zagęszczają śluz i może coś z jajeczkiem robią chodzi mi o te zwane "wczesnoporonne" Mirela z tego co wiem to spirala to też metoda :wczesnoporonna" mimo, że dodatkowo uwalnia tez hormony. Wczesnoporonne tak - nie pozwalają zagnieździć się zapłodnionemu jajeczku w macicy. Ale to nie jest antykoncepcja, tylko jak sama nazwa mówi: "tabletka wczesnoporonna". Tamten artykuł był o tabletkach antykoncepcyjnych (blokują powstanie jajeczka, więc nie może dojść do zapłodnienia, bo u kobiety wywołuje się sztuczną, permanentną niepłodność na czas ich brania). O spirali nic nie wiem, więc nie zabieram głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 o spirali tez nic nie wiem - tez nie stosuję Ja też pracuję ,ale z racji że u mnie nie ma zasięgu to fb mam non stop włączony i m do mnie pisze jak mu się nudzi no i listy tego co mu mam zabrać i tak latam między domem a kompem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Spirala (kiedyś miałam) jest zarówno z hormonami jak i z jakimiś "żelastwami" - jony srebra, złota, miedzi czy innego zelastwa . Obia wywołują lekki stan zapalny i utrudniają w ten sposób zagniezdzenie się zarodka. Hormonalne dodatkowo zagęszczają śluz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Hormonalne stosowałam - kiedyś ,wieki temu:) te znam ,reszta się nie interesuje bo po co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ja tez wieeeki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts