Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

pasikonik dużo pytań ale zaczynamy:

parapetów nie mam ponieważ wszystkie okna mam do ziemi, na dole będą łączyć się z tarasem, wyjątkiem jest okno w kuchni a parapet jest z granitu.

brama garażowa jest szara, pod kolor dachówki, no może ciut jaśniejsza

szafki otwierają się do góry, na podnośnikach aventos hl

na dole mam wszędzie podłogówkę a deski z płytkami połączone korkiem

Pozdrawiam

Reni w między czasie doczytałam że planujesz kolorystykę w sypialni szaro, czarno, fioletowo i to jest to! Osobiście też wybrałam taką kolorystykę do sypialni :), tyle że u mnie mniej czarnego i dodatkowo sporo białego.

Szkoda by było u Ciebie zrezygnować całkiem z tych czarnych ścian.

Zerknij sobie na moją wizualke kiedyś wkleiłam w tym wątku sypialnie i łazienkę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?173246-Meble-do-sypialni/page10

pasie kanapa z ikei, ta którą wycofali, dziś jest w innej skórze , bardziej chropowatej, pozdrawiam

MarJel i właśnie tak chyba zrobię, jedna ściana czarna, a reszta szara i troszkę fioletu, ale na fioletowy fotel przyjdzie mi jeszcze troche poczekać, jest chyba na ostatnim miejcu z listy zakupów, a twoja sypialnia jest superowa, wogóle to nie mogę się doczekać twojego domu.

Iwek witam , zapraszam i pozdrawiam serdecznie

Witam się w pierwszy dzień wiosny :)

Szkoda, że Ikea często wycofuje całkiem fajne rzeczy :(

również wiatm w tak ładny pierwszy dzień wiosny,

hmm widocznie miał małą sprzedaż, choć wydaje mi się że ten zmieniony jest chyba brzydszy, no ale to moje zdanie, w sumie jak na ikeę to wcale nie jest taki tani,

w każdym razie buziaki przesyłam.

z okazji dnia wiosny kupiłam sobie taki mały prezencik, na szklaneczę, abym nie musiała się schylać do stolika.

http://img850.imageshack.us/img850/9609/dsc0302.jpg

a przy okazji salon nocą

http://img862.imageshack.us/img862/3056/dsc0309u.jpg

Edytowane przez reni1980

Renia, piekne przeszklenia w domu. Lubie duze okna.:wiggle:

Czy gniazdka to dobrze pamietam, ze masz Gira? W calym domu?

Nie moge wydebnic od mojego elektryka ile i jakich pstryczkow bede potrzebowac:rolleyes:..bym chciala sobie posprawdzac ceny w sklepach. Miotam sie pomiedzy Gira a Berker B.7 Glas...:)

ja mam berkera, z tego co pamiętam berker chyba wychodzi troszkę taniej, mam go w prawie całym domu, za wyjątkiem mojej sypialni i pokojów dzieci ze względu na cenę oczywiście, ale jak już przyjechaly i je zobaczyłam nie żaluję ani złotówki i kiedyś pewno te plastki w pokojach u góry wymienię. a tak poza tym to witam serdecznie

a tak poza tym to witam serdecznie

a witam jeszcze raz:)...wydaje mi sie ze witalysmy sie na poprzedniej stronie, ale uprzejmym byc podwojnie nigdy na zle nikomu nie wyszlo :D:D

:rotfl:

Renia, piekna elewacja!! To jak tak latasz zawziecie z aparatem, to ja poprosze zdjecie wieczorowa pora z zapalonym swiatlem nad balkonem. Wyglada ono interesujaco i mnie intryguje;)

Tez tak mysle, ze zrobie tak jak Ty i berker bedzie chyba lepszym pomyslem - wezmiemy moze berker kwadrat do wszystkich sypialni, a pozniej sie ramki wymieni na glas. Z tego co wyczytalam to kwadrat i b.7 maja te same mechanizmy i pstryczki - roznia sie tylko ramka. Panu Mezowi czarny b.7 wpadl w oko...troche sie boje, ze za bardzo bedzie sie odcinac na bialych scianach...jak to u Ciebie wyglada w rzeczywistosci? Bo na zdjeciach jest piekne:yes:

Maja, Intrygantka wieczorowa pora;)

mayadaski fiu, fiu faktycznie masz wymgania, ale zrobię bo przyznam szczerze sama nie wiem jak wyglądają zapalone, uppss

kontakty na zdjęciach wyglądają jak w rzeczywistości, są tak piękne, że niech rzucają się w oczy,

ale faktycznie nie ma osoby która wchodzi i nie zwraca na nie uwagi.

oldzia co masz za projekt bo widzę że cóś podobny do mojego

Edytowane przez reni1980