reni1980 20.03.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 pasikonik dużo pytań ale zaczynamy:parapetów nie mam ponieważ wszystkie okna mam do ziemi, na dole będą łączyć się z tarasem, wyjątkiem jest okno w kuchni a parapet jest z granitu.brama garażowa jest szara, pod kolor dachówki, no może ciut jaśniejszaszafki otwierają się do góry, na podnośnikach aventos hlna dole mam wszędzie podłogówkę a deski z płytkami połączone korkiemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 moja córka zdecydowanie siedzi w jadalni, przy blacie musiałaby siedzieć na hokerze a taka wiercipięta pewno nie raz by spadła odrabiając lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 20.03.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dziękuję za odpowiedź.A w jakim kolorze masz bramę? i jaki rodzaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dziękuję za odpowiedź. A w jakim kolorze masz bramę? i jaki rodzaj? brama firmy normstahl, model euro flair, kolor z palety ral ale nie pamiętam numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Reni to i ja Cię pomęczę - proszę się z kanapy wyspowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Reni w między czasie doczytałam że planujesz kolorystykę w sypialni szaro, czarno, fioletowo i to jest to! Osobiście też wybrałam taką kolorystykę do sypialni , tyle że u mnie mniej czarnego i dodatkowo sporo białego. Szkoda by było u Ciebie zrezygnować całkiem z tych czarnych ścian. Zerknij sobie na moją wizualke kiedyś wkleiłam w tym wątku sypialnie i łazienkę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?173246-Meble-do-sypialni/page10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 21.03.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dzień doby:) Witam się serdecznie, żeby wątku nie zgubić a zdjęcia w domu obejrzę, bo w pracy tylko czytać mogę Ale coś mi sie wydaje, że będę bardzo na TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 pasie kanapa z ikei, ta którą wycofali, dziś jest w innej skórze , bardziej chropowatej, pozdrawiam MarJel i właśnie tak chyba zrobię, jedna ściana czarna, a reszta szara i troszkę fioletu, ale na fioletowy fotel przyjdzie mi jeszcze troche poczekać, jest chyba na ostatnim miejcu z listy zakupów, a twoja sypialnia jest superowa, wogóle to nie mogę się doczekać twojego domu. Iwek witam , zapraszam i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam się w pierwszy dzień wiosny Szkoda, że Ikea często wycofuje całkiem fajne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam się w pierwszy dzień wiosny Szkoda, że Ikea często wycofuje całkiem fajne rzeczy również wiatm w tak ładny pierwszy dzień wiosny, hmm widocznie miał małą sprzedaż, choć wydaje mi się że ten zmieniony jest chyba brzydszy, no ale to moje zdanie, w sumie jak na ikeę to wcale nie jest taki tani, w każdym razie buziaki przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) z okazji dnia wiosny kupiłam sobie taki mały prezencik, na szklaneczę, abym nie musiała się schylać do stolika. http://img850.imageshack.us/img850/9609/dsc0302.jpg a przy okazji salon nocą http://img862.imageshack.us/img862/3056/dsc0309u.jpg Edytowane 21 Marca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.03.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Renia, piekne przeszklenia w domu. Lubie duze okna. Czy gniazdka to dobrze pamietam, ze masz Gira? W calym domu? Nie moge wydebnic od mojego elektryka ile i jakich pstryczkow bede potrzebowac:rolleyes:..bym chciala sobie posprawdzac ceny w sklepach. Miotam sie pomiedzy Gira a Berker B.7 Glas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.03.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Piękne wnętrza Reni. Baaaardzo mi się u Ciebie podoba. Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Renia, piekne przeszklenia w domu. Lubie duze okna. Czy gniazdka to dobrze pamietam, ze masz Gira? W calym domu? Nie moge wydebnic od mojego elektryka ile i jakich pstryczkow bede potrzebowac:rolleyes:..bym chciala sobie posprawdzac ceny w sklepach. Miotam sie pomiedzy Gira a Berker B.7 Glas... ja mam berkera, z tego co pamiętam berker chyba wychodzi troszkę taniej, mam go w prawie całym domu, za wyjątkiem mojej sypialni i pokojów dzieci ze względu na cenę oczywiście, ale jak już przyjechaly i je zobaczyłam nie żaluję ani złotówki i kiedyś pewno te plastki w pokojach u góry wymienię. a tak poza tym to witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Piękne wnętrza Reni. Baaaardzo mi się u Ciebie podoba. Będę zaglądać witam serdecznie i zapraszam jak często chcesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 witam, dla osób które chciały zobaczyć elewację z bliska wklejam zdjecia http://img30.imageshack.us/img30/3267/dsc0315g.jpg http://img143.imageshack.us/img143/9868/dsc0314z.jpg http://img94.imageshack.us/img94/717/dsc0313qo.jpg http://img546.imageshack.us/img546/1072/dsc0312i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.03.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dzięki Reni pięknie wygląda ta elewacja, teraz kolor idealnie zgrał Ci się ze stolarką. My chyba zdecydujemy się na massarandubę, ale tylko z tego względu, że jest koloru ciemno brązowego - już nie mogę doczekać się efektu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.03.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 a tak poza tym to witam serdecznie a witam jeszcze raz:)...wydaje mi sie ze witalysmy sie na poprzedniej stronie, ale uprzejmym byc podwojnie nigdy na zle nikomu nie wyszlo :D Renia, piekna elewacja!! To jak tak latasz zawziecie z aparatem, to ja poprosze zdjecie wieczorowa pora z zapalonym swiatlem nad balkonem. Wyglada ono interesujaco i mnie intryguje;) Tez tak mysle, ze zrobie tak jak Ty i berker bedzie chyba lepszym pomyslem - wezmiemy moze berker kwadrat do wszystkich sypialni, a pozniej sie ramki wymieni na glas. Z tego co wyczytalam to kwadrat i b.7 maja te same mechanizmy i pstryczki - roznia sie tylko ramka. Panu Mezowi czarny b.7 wpadl w oko...troche sie boje, ze za bardzo bedzie sie odcinac na bialych scianach...jak to u Ciebie wyglada w rzeczywistosci? Bo na zdjeciach jest piekne:yes: Maja, Intrygantka wieczorowa pora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) mayadaski fiu, fiu faktycznie masz wymgania, ale zrobię bo przyznam szczerze sama nie wiem jak wyglądają zapalone, uppsskontakty na zdjęciach wyglądają jak w rzeczywistości, są tak piękne, że niech rzucają się w oczy, ale faktycznie nie ma osoby która wchodzi i nie zwraca na nie uwagi. oldzia co masz za projekt bo widzę że cóś podobny do mojego Edytowane 22 Marca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.03.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Reni mój też z Archonu:) "dom pod tujami" budujemy według nowoczesnej stylizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts