Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przeciez napisalam, ze juz nie mam ;)

zamiast sie chwalic ze pijesz swoje, to bys sie podzielil z ta ktora nie moze pic... bo ja glowka po piffku boli :lol2:

Melisa to chcesz czy nie bo Twoja odpowiedź jakby nie jest jednoznaczna.......(podziel się z tą która nie może pić).... po co mam Cię częstować jak nie możesz pić??

Lolek.. z piwem mam problem od miesiaca... bo uwielbialam je pic...ale coz... nie wiem z jakiego powodu moj organizm powiedzial STOP

Na oktoberfest w Monachium wypilam, z reka na sercu, 5litrowych piw, poszlam z kumpela na karuzele i wrocilam dopic kolejne 2 ;)

oczy mojego na tamten czas chlopaka byly ogromne :lol2:

on bardziej mnie pilnowal niz ja sama siebie :lol2:

z ojczulkiem ostatnio rozpracowalismy calego litra wdk ;) gdyby nie moja czkawka:bash:

... to bylo by o 1 polowke wiecej:lol2: no mialam chec sie upic i tak sie stalo... rano czulam sie dooskonale :D

podziel sie z ta ktora nie moze pic... odnosilo sie wlasnie do tego, ze checi sa ale glowka pozniej boli... http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif

Fajna kobieta-chyba przybije Tobie ta pione :yes: