Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

JA dalej sukienki szukam na imprezę. Znalazłam ostatnio ... z baskinką. Nigdy nie mierzyłam takiej, ale baardzo sexy wygladam ("robi" mi większe biodra). Coś takiego, tylko ta falbanka krótsza...http://szafa.pl/c12195381-muah-luxusowa-sukienka-z-baskinka-z-tkaniny-czarna.html

Idę dzisiaj jeszcze raz przymierzyć... sama nie wiem... ale wykorzystam też do pracy...Lubię czasami "tak grzecznie" wygladać. Choć trochę szaleństwa bym dodała... np to:

http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/04/45/90/3904459058

My mamy tragedię z butami. I ze spodniami. Sonia jest chuda i długa więc kupienie jej spodni graniczy z cudem. W dodatku ciągle na kolanach łazi... 2-3 miesiące i spodnie są dziurawe.

Buty... co sezon nowe. Ciężko coś kupić choć na 1,5 sezonu. Więc w tym roku trampki, adidasy, sandały i jakieś balerinki :(. Sandały wyjściowe i do szkoły :(.

Mirela u nas jest tak, że na wiosnę inne niż na jesień....

tzn mam nadzieję ze w tym roku wiosenne będą jesiennymi....

ale jak skończył rok to do 2 nowe co 2 m-c.....

Reni haha nie dla młodego to mus - dla mnie też mus bo nie mam :D

My może też do teatru. Dziecko rośnie za szybko. A ja zrobiłam pyszny sernik, dzisiaj tiramisu. Mniam :D.

Młody wytrzymał ostatnio 3h w muzeum :).

Anioł, nie dziecko.

Mój wytrzymuje nie dłużej niż 15 minut - więc wszystko biegusiem.

Ale to dlatego, że szybko jest zmęczony. Dużo śpi (nadal 3 h w ciągu dnia). Byle gdzie nie zaśnie. Więc siedzę z nim głównie w domu.

Anioł, nie dziecko.

Mój wytrzymuje nie dłużej niż 15 minut - więc wszystko biegusiem.

Ale to dlatego, że szybko jest zmęczony. Dużo śpi (nadal 3 h w ciągu dnia). Byle gdzie nie zaśnie. Więc siedzę z nim głównie w domu.

Antoś też śpi 2-3 h w ciągu dnia :). Jak jedziemy do Wro to drzemka u rodziców, zawsze koło południa (wtedy krócej).

Na rękach długo wytrzyma, a jak nie, to go puszczaliśmy po ziemi, mało ludzi było :D. I w ogóle frajda, wszystkie kobiety w muzeum były jego :) planujemy teraz do teatru lalek iść.

Edytowane przez yokasta

Antoś też śpi 2-3 h w ciągu dnia :). Jak jedziemy do Wro to drzemka u rodziców, zawsze koło południa.

Na rękach długo wytrzyma, a jak nie to go puszczaliśmy po ziemi, mało ludzi było :D.

Hmmm... No u nas jest kłopot wyjść gdzieś na dłużej przed 16. A po 16 ciemno, zimno i wszędzie pełno ludzi (basen, sklepy, itp.). Może latem będzie lepiej?

Nasz budzi się o 8, idzie spać po 10, budzi się przed 12, idzie spać po 14.

Edytowane przez Ilona Agata

mirela a te 2 dychy to w koszu znalazłaś, że się nie liczy:lol2::lol2::lol2::lol2:
nie, ale zaoszczędziłam ;). :rotfl:

:rotfl::rotfl:

A tak serio ... to ostatnio był szmatex - więc.. jak na mnie to styczeń i luty szalałam. Choć nadal mam zaległy prezent urodzinowy u męża :). Buty mi odradziłyście, jedna kurtka.. zaczekam aż przecenią, druga piękna, ale z futerkiem.. wciąż się czegoś czepiam :). Wiesz ile przez to OSZCZĘDZAM ??