reni1980 15.09.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 To nie jest kwestia ekipy, tylko chociażby tego, jak zostały wymurowane ściany. Ja na ten przykład sądziłam, że mam w miarę równe... Ale i tak żałuję, że tego HSa nie kupiłam, no. Mam HKS (ze wspomaganiem) i chodzi stosunkowo ciężko. pisałam ci już że masz zajebistą tę stodołę, można gdzieś zobaczyć jakieś inne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 publicznie nie Wyślij mi swojego maila na priva, jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 publicznie nie Wyślij mi swojego maila na priva, jeśli chcesz super ten twój domek, powidz ile masz m2, bo kawał chalupy widzę i czy poddasze będzie użytkowe? a jaką masz dachówkę bo możliwe ze ta sama co ja mam, w każdym razie jak dla mnie bomba, drugi tradycyjny- nie żartuj sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Medeleine, oj grzech taki skarb ukrywać przed forum. Napewno nie chcesz więcej pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Reni, całkowitej 200m2. Żaden szał. Poddasze nieużytkowe, dachówka - Nelskamp Nibra G10. Rere, najpierw nie chciałam, a teraz to i czasu nie mam, chcemy się wprowadzić w listopadzie (zaczęliśmy budowę 19 kwietnia), więc tempo jest dobijające. No i nie będę nikomu dziennika rozwalać Ale jak chcesz, podeślij maila na priva, bo dostęp do zdjęć jest zahasłowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No to ja bardzo poproszę Już wysyłam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 rere bo tam to twoje klimaty!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 reni ja się tylko tego spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 reni, a Ty mi powiedz kiedy to Caboche u Ciebie się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.09.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witaj Reni, czy mogłabyś podać średnicę lamp (kul) w jadalni. Pięknie się prezentują, ja myślę o zakupie takiej nad barkiem w kuchni, ta którą mam na oku ma średnicę 14,5 cm i nie wiem czy nie będzie za mała?Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 reni, a Ty mi powiedz kiedy to Caboche u Ciebie się pojawi dopiero pod choinkę mąż mi obiecał, teraz cała kasa idzie na zewnątrz a do zimy chcę wszystko zrobic, no i jeszcze krzewy kupic, w sumie caboche by za to była ale cos posadzic muszę, więc czekam, tyle czekalam to jeszcze poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 17.09.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witaj Reni! Mogę trochę cie pomęczyć jeszcze o okna! Czy masz pakiet trzy szybowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 17.09.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 I jeszcze jedno rolet antywłamaniowych na zdjęciach nie widzę ale się upewniam! Dlaczego nie zamontowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witaj Reni Ja także marzę o Caboche Czy znalazłaś może jakiś dobry namiar na sklep - ja póki co tylko allegro Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.09.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Czytajac dyskusje o HS przypomniał mi sie jeden watke/problem z forum.Reni mam nadzieje ze sie nie pogniewasz jesli wkelje to u Ciebie?Jesli sobie nie zyczysz skasuje wpis.Do poczytania tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?101951-zaparowane-koła-na-HS-ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Saly, poszukaj na e-bay, bo czasem z przesyłką się bardziej opłaca niż kupić w PL. reni, hojny ten Twój mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.09.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Saly, poszukaj na e-bay, bo czasem z przesyłką się bardziej opłaca niż kupić w PL. Dziękuję rere jakoś na to nie wpadłam już patrze Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 hanah ja mam pakiet 2 szybowy, a rolet nie mam, nie cierpię ich, nie podobają mi się, moim zdaniem chronią przed słońcem a nie złodziejem ja mam szyby P4 w oknach czyli szyby antywłamaniowe, rolet bym nie znosla i nigdy nie bralam ich pod uwagę saly ja cały czas myślę czy kupić oryginał czy inspirację, mąż mówi że woli poczekać i kupić oryginał, ja myślę intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 17.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Dziękuję za odpowiedz! ja też nie chciałam rolet, bo są właśnie brzydnie i plastikowe. U nas na elewacji będzie łupek naturalny więc zastanawiam się nad takim przesuwanymi po ścianie drewnianymi roletami ja na zdjęciu. Czy widziałaś gdzieś takie rozwiązanie na żywo??(Oczywiście usuń to zdjęcie po przeczytaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 reni, a nie wkurza Cię słońce dające o oczach, albo wiatr, jak wieje mocno i dudni po szybach? Z ciekawości oczywiście pytam, bo wiadomo, że ja rolety lubię I nie o ich "antywłamaniowe" działanie mi chodzi No i czym zasłaniasz okna na noc, szczególnie latem? Ja jakbym nie miała ciemno w pokoju to wstawałabym razem ze słońcem, czyli koło 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts