Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To nie jest kwestia ekipy, tylko chociażby tego, jak zostały wymurowane ściany. Ja na ten przykład sądziłam, że mam w miarę równe...

Ale i tak żałuję, że tego HSa nie kupiłam, no. Mam HKS (ze wspomaganiem) i chodzi stosunkowo ciężko.

pisałam ci już że masz zajebistą tę stodołę, można gdzieś zobaczyć jakieś inne zdjęcia?

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

publicznie nie ;) Wyślij mi swojego maila na priva, jeśli chcesz

super ten twój domek, powidz ile masz m2, bo kawał chalupy widzę i czy poddasze będzie użytkowe? a jaką masz dachówkę bo możliwe ze ta sama co ja mam, w każdym razie jak dla mnie bomba, drugi tradycyjny- nie żartuj sobie!

Reni, całkowitej 200m2. Żaden szał. Poddasze nieużytkowe, dachówka - Nelskamp Nibra G10.

Rere, najpierw nie chciałam, a teraz to i czasu nie mam, chcemy się wprowadzić w listopadzie (zaczęliśmy budowę 19 kwietnia), więc tempo jest dobijające. No i nie będę nikomu dziennika rozwalać ;) Ale jak chcesz, podeślij maila na priva, bo dostęp do zdjęć jest zahasłowany.

reni, a Ty mi powiedz kiedy to Caboche u Ciebie się pojawi :cool:

dopiero pod choinkę mąż mi obiecał, teraz cała kasa idzie na zewnątrz a do zimy chcę wszystko zrobic, no i jeszcze krzewy kupic, w sumie caboche by za to była ale cos posadzic muszę, więc czekam, tyle czekalam to jeszcze poczekam

hanah ja mam pakiet 2 szybowy, a rolet nie mam, nie cierpię ich, nie podobają mi się, moim zdaniem chronią przed słońcem a nie złodziejem ja mam szyby P4 w oknach czyli szyby antywłamaniowe, rolet bym nie znosla i nigdy nie bralam ich pod uwagę

saly ja cały czas myślę czy kupić oryginał czy inspirację, mąż mówi że woli poczekać i kupić oryginał, ja myślę intensywnie

Dziękuję za odpowiedz! ja też nie chciałam rolet, bo są właśnie brzydnie i plastikowe. U nas na elewacji będzie łupek naturalny więc zastanawiam się nad takim przesuwanymi po ścianie drewnianymi roletami ja na zdjęciu. Czy widziałaś gdzieś takie rozwiązanie na żywo??(Oczywiście usuń to zdjęcie po przeczytaniu)

Rathscheck_Schiefer_oa_00787_bv_in_hagendorn-ch_waagerechte_deckung012.jpg

reni, a nie wkurza Cię słońce dające o oczach, albo wiatr, jak wieje mocno i dudni po szybach? Z ciekawości oczywiście pytam, bo wiadomo, że ja rolety lubię ;) I nie o ich "antywłamaniowe" działanie mi chodzi ;)

No i czym zasłaniasz okna na noc, szczególnie latem? Ja jakbym nie miała ciemno w pokoju to wstawałabym razem ze słońcem, czyli koło 4 rano :roll: