Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirela..ehh nie wiem co to, i od czego...lekarza pytalam wczoraj i mi powiedzial ze byc moze od alergii jakiejs...ze np tak jak on, np krewetki moze zjesc ale w rece trzymac nie bo mu skora schodzi..

a u mojej skora z dloni zeszla cala...wyluszczyla sie.... heh normalnie jak u weza.....:eek:

zeby mi wczoraj powiedziala, ze na stopach tez tak sie zaczyna dziac to bym pokazala lekarzowi,ale nie, ona cicho sza :bash:

tak wiec..moje dziecko skore zrzuca z siebie..i dostaje piekna nowa ;)

ja tez na antybiotyku...zapalenie wezlow chlonnych ;):bash:

Oki zmykam... do nastepnego klikniecia :bye:

a na pewno to wezly chlonne? jednorazowa przypadlosci czy to cykliczny problem? bo mnie kiedys tak pare tyg leczyli a potem sie okazalo ze to nie wezly chlonne tylko ślinianka i trzeba bylo kamien wyciac ;)

a na pewno to wezly chlonne? jednorazowa przypadlosci czy to cykliczny problem? bo mnie kiedys tak pare tyg leczyli a potem sie okazalo ze to nie wezly chlonne tylko ślinianka i trzeba bylo kamien wyciac ;)

annNS2 tak,, to sa u mnie wezly chlonne w pachwinie ;) bylam u lekarza i mnie badal :)

po tygodniu nie powinnam czuc bolu... wiec czekam..a jesli nie minie, to mam sie zglosic ponownie.

Magda - no przeca kilka dni temu z bastki się zachwycałyśmy zajebistym serialem z zajebistym przystojniakiem

http://2.bp.blogspot.com/-rJq2r7KfkAI/UvhPvLdo65I/AAAAAAAAd6A/4NCODwm7y78/s1600/true-detective-who-goes-there.jpg

Mirela...a co on tam tak waży?

mąkę dla Ciebie? ;)

ok Melcia bo ja oglądam z powodu tej Hany i jej kochanka:lol2:

ta Hana taka hmmm dżaga - szpilki i kr spodenki do pracy - kojarzysz??

to Bond on na wadze proch waży :lol2:

Oczywiscie ze kojarze... co tydzien ten film ogladam :lol2:

i masz racje...skubana ma ten seksapil w sobie ;)

mi sie podoba jej glos, jak to ona gra role z takim spokojem wypowiadania sie....

A o tego kochanka to chodzi ci o jej meza? tzn tego drugiego...bo tamten blondyn ja wykiwal :cool:

Mowisz ze to sa prochy :lol2:

oooo ciekawe ...bardzo ciekawe... moze dlatego Mirele tak do niego ciagnie :D