mirela99 18.02.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja mam dzisiaj angielski a potem spotkanie w szkole u So w sprawie białej szkoły. Do domu pewnie zjade około 19. Może znajdę gdzies już napisy i zobaczę wczorajszego Detektywa....mmmnnnia... ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.02.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Acha : MAGDA gdzie mój hymn pochwalny :p:p:p:p?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 jakiego detektywa Mirela? Mirka - a zapomniałam!!!! ale czy określenie uczuciowa, z dobrym sercem to ten styl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.02.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) :hug:Aż mi lepiej na duszy :D Styl pasuje:) Ktoś jeszcze chętny do posłodzenia:D??? Edytowane 18 Lutego 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Mirela..ehh nie wiem co to, i od czego...lekarza pytalam wczoraj i mi powiedzial ze byc moze od alergii jakiejs...ze np tak jak on, np krewetki moze zjesc ale w rece trzymac nie bo mu skora schodzi.. a u mojej skora z dloni zeszla cala...wyluszczyla sie.... heh normalnie jak u weza..... zeby mi wczoraj powiedziala, ze na stopach tez tak sie zaczyna dziac to bym pokazala lekarzowi,ale nie, ona cicho sza tak wiec..moje dziecko skore zrzuca z siebie..i dostaje piekna nowa ja tez na antybiotyku...zapalenie wezlow chlonnych Oki zmykam... do nastepnego klikniecia a na pewno to wezly chlonne? jednorazowa przypadlosci czy to cykliczny problem? bo mnie kiedys tak pare tyg leczyli a potem sie okazalo ze to nie wezly chlonne tylko ślinianka i trzeba bylo kamien wyciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.02.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Magda - no przeca kilka dni temu z bastki się zachwycałyśmy zajebistym serialem z zajebistym przystojniakiem http://2.bp.blogspot.com/-rJq2r7KfkAI/UvhPvLdo65I/AAAAAAAAd6A/4NCODwm7y78/s1600/true-detective-who-goes-there.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ale co to za serial?qrka taki lovelas to nie mój typ jednak....ja lubię hmmm no nie takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 oglądałyście "na dobre i na złe" i tą Hanę kojarzycie?nie, że oglądam ale... oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.02.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ja nie:) ogólnie telewizja bardzo rzadko wole książkę ,ale zobaczyłam o która chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 a na pewno to wezly chlonne? jednorazowa przypadlosci czy to cykliczny problem? bo mnie kiedys tak pare tyg leczyli a potem sie okazalo ze to nie wezly chlonne tylko ślinianka i trzeba bylo kamien wyciac annNS2 tak,, to sa u mnie wezly chlonne w pachwinie bylam u lekarza i mnie badal po tygodniu nie powinnam czuc bolu... wiec czekam..a jesli nie minie, to mam sie zglosic ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.02.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 matko ...MAgda.... nie wstyd Ci To true detective - najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałam. A gość mi się podoba właśnie... taki luzak. Bo jak na początku serialu śmigał w garniaku ... to feee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) oglądałyście "na dobre i na złe" i tą hanę kojarzycie? Nie, że oglądam ale... Oglądacie? taaaaaaakkkkk i dodam ze mialam spotkanie i wymianie spojrzenia w wakacje z dr Samborem Edytowane 18 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Magda - no przeca kilka dni temu z bastki się zachwycałyśmy zajebistym serialem z zajebistym przystojniakiem http://2.bp.blogspot.com/-rJq2r7KfkAI/UvhPvLdo65I/AAAAAAAAd6A/4NCODwm7y78/s1600/true-detective-who-goes-there.jpg Mirela...a co on tam tak waży? mąkę dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ok Melcia bo ja oglądam z powodu tej Hany i jej kochanka:lol2: ta Hana taka hmmm dżaga - szpilki i kr spodenki do pracy - kojarzysz?? to Bond on na wadze proch waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 matko ...MAgda.... nie wstyd Ci .... nie Mirela bo ja dialogów nie słucham oglądałam 2 m-c dla tej Hany :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ok Melcia bo ja oglądam z powodu tej Hany i jej kochanka:lol2: ta Hana taka hmmm dżaga - szpilki i kr spodenki do pracy - kojarzysz?? to Bond on na wadze proch waży Oczywiscie ze kojarze... co tydzien ten film ogladam i masz racje...skubana ma ten seksapil w sobie mi sie podoba jej glos, jak to ona gra role z takim spokojem wypowiadania sie.... A o tego kochanka to chodzi ci o jej meza? tzn tego drugiego...bo tamten blondyn ja wykiwal Mowisz ze to sa prochy oooo ciekawe ...bardzo ciekawe... moze dlatego Mirele tak do niego ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 nie wiem na jakim to etapie bo ostatni raz oglądałam pól roku temuchodziło mi o tego Piotra. Masz rację ona ma seksapil...taki niewymuszony, niby niedostępna i obrażona..ale wygląd+ sposób w jaki mówi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.02.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 dajcie fotkę jakąś dżagi i tego mena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 fotka to wiesz.musisz na YT zobaczyć i posłuchać - masz taką opcję w pracy jednak szukać fajnej foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Aaaaaaa Piotr Gawryło nooooo wiem wiem... to jest ten drugi jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts