Magda_lena85 18.02.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 oo i następny facet... Reni tu się robi wątek matrymonialny, czy co? czy o ogrzewaniu od jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.02.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 oo i następny facet... Reni tu się robi wątek matrymonialny, czy co? czy o ogrzewaniu od jutra? od jutra pompiarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ogrzewanie mnie akurat najmniej interesuje, mam zakichany piec na wyngiel i tyle w temacie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.02.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 patrzac na avatar mozna zrozumiec twoj "problem" Po zdjeciu oceniajac moze tylko na tym tancu by sie skonczylo... no ale nie ocenia sie po wygladzie. zmykam ..otrzymalam oferte na instalacje pompy ciepla... : nie kazdy jest pączuszek, jak ty... pozdrowienia masz - zgadniesz, od kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Reni to tak jak ja - ale nie wiem czy prędzej dom sprzedam czy piec wymienię a wiesz co - napisałam do schaffy o buty i za 1 min miałam odpowiedź:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.02.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Reni to tak jak ja - ale nie wiem czy prędzej dom sprzedam czy piec wymienię a wiesz co - napisałam do schaffy o buty i za 1 min miałam odpowiedź:lol2: ani jedno ani drugie... bedziesz dymić do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 18.02.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 oo i następny facet... Reni tu się robi wątek matrymonialny, czy co? czy o ogrzewaniu od jutra? Jaki matrymonialny, przeciez tu sami zonaci i same mezatki siedza. jak checie to od jutra moze tu byc o samych stropach i plytach fundamentowych Hippek to jak skrzykujemy ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.02.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ufff... Nadrobiłam. Ale ciekawie tu było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.02.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Hippek to jak skrzykujemy ekipe? nie mówię nie:) Ufff... Nadrobiłam. Ale ciekawie tu było . cześc Ilonka, czym grzejesz? dobierzemy Ci jakiegoś doradcę... żeby był parytet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.02.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 U nas piec na gaz . Jak czytam o przygodach dziewczyn, to nie zdecydowałabym się na węgiel . Jestem do tego stopnia wygodna, że nawet kominka nie chciałam (czego mąż nie może mi wybaczyć ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.02.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) U nas piec na gaz . Jak czytam o przygodach dziewczyn, to nie zdecydowałabym się na węgiel . Jestem do tego stopnia wygodna, że nawet kominka nie chciałam (czego mąż nie może mi wybaczyć ). i słusznie - po co kotłownia w salonie piec jest fajny, tylko bicepsy przy nim rosną od woreczków - latem rączki jak Bjoergen... prawda, Madziu? prawda Reniu? http://img.sadistic.pl/pics/47df610ed393.jpg Edytowane 18 Lutego 2014 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.02.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ok,...to ja jeszcze pociagne temat... http://images.franchising.pl/c34/99f/agustin-egurrola.jpg Chcialabym zeby mna poprowadzil w tancu ponosi was fantazja...to juz bym wolala...no nie wiem...wojewodzkiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.02.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Mirkamis a wiesz... ta gwiazdeczke moge przyjac bujalam sie kiedys po takich clubstars... fotke tez mam jako dowod na to..ale obiecalam AnnNS2 ze juz wiecej nie bede pokazywala ich wiec nie pokaze a pokazuj pozakuj tylko tak zebym i ja mogla zobaczyc czyli przynajmniej po 21.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 jestem.. wrocila diablica z niewoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.02.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam O tej godzinie to tu coś pusto wszyscy prace skończyli Ja okna dziś pomyłam nie mogłam już patrzeć na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.02.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja też już nie mogę patrzeć na okna. . Ale dzisiaj sobie zrobiłam labę - po raz pierwszy zaliczyliśmy z młodym plac zabaw, było suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Women nie mow mi nic o oknach.... chyba moje tez jutro umyje.... pomimo deszczu.... a teraz mam cos dla tych co to do domow wrocili... niech wlacza muze na powera i sie relaksuja tylko nie pytajcie jak ona na mnie dziala... bo wam powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dziewczyny problem mam! Siostra chce mi torbę kupić a ja nie mogę sie zdecydować która chce? :oDoradzcie coś plisssss......Jestem zdecydowana na jedna z nich na 80% No ale pozostaje te 20% .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.02.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 To Wam powiem, że tak mi się Mołek podobała, ale tutaj to nie wiem kto ją stylizował.... http://s1.kozaczek.pl/2014/02/18/magda-molek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ale to chyba zdjęcie sprzed kilku sezonów teraz juz jej sie gust wyrobił.:rolleyes:Lubie jej styl ubierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts