Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez byłam od dawna zdecydowana na ta pierwsza wiec chyba pierwszy wybór najlepszy będzie.:pBiore nr1 :rolleyes:Dzieeekiiii!!!!!

Ja bym wziął obie :rotfl::rotfl:

Mnie Yokasta smaku narobiła i zrobiłem pulpety wg Ramsaya z tylko że nie miałem trawy cytrynowej i mleczka kokosowego, ale za to są w sosie pomidorowym z kolendrą i imbirem.......

ponosi was fantazja...to juz bym wolala...no nie wiem...wojewodzkiego! ;) :lol2:

Ann, nawet nie mów. Zagalopowały się laski :).

Bastki, jestem po detektywach... ech.... ale się dzieje. Ale jakoś nie wierzę, że to "mój" matju.....za proste by to było. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka :).

Tymczas - wiesz, że o sexie tutaj tylko w przebierankach i krótkodystanowym się mówi. I tutaj żonom się chce (przynajmniej w teorii) :).

to jest dobre:

ludzie mają tendencję do przeceniania zarówno częstotliwości odbywanych stosunków, jak i swoich umiejętności seksualnych czy nawet ilości myśli dotyczących seksu. Skłonność ta rośnie zwłaszcza w przypadku mężczyzn oraz osób... w dobrym nastroju.

Cześć Dziewczyny i Chłopaki

Ja tez byłam od dawna zdecydowana na ta pierwsza wiec chyba pierwszy wybór najlepszy będzie.:pBiore nr1 :rolleyes:Dzieeekiiii!!!!!

1 lepsza:) czarną wzięłaś?

ja na urodziny chcę granatową:lol2:

fajna a napisz gdzie kupujecie - bo na zalando widziałam i chyba ja tam.

Fajna No wiesz taka propozycja tu świecić, oj Magda jutro sie wkurzy

nie, nie - bo Magda dostanie na urodziny (podobno)

ja teraz na tą chustę zbieram - może na zajączka już będę miała:wiggle: o ile mąż do tego czasu płot zrobi - albo chociaż słupki:lol2:

cześć tak w ogóle :)

Jak wychodze do pracy to już zaczyna być widno. Od razu humor mam lepszy :). Idę dzisiaj kupić tą kieckę z baskinką (przemilczałyście ją totalnie) bo impreza już blisko. Madga - i odbieram dzisiaj z perfumerii Kochalskich próbkę http://www.sabbathofsenses.com/2012/10/dhan-al-oudh-al-nokhba-rasasi.html

ale trochę się boję, bo włascicielka powiedziała, że jak w samochodzie zaaplikowali to na miejsce dojechać nie mogli - taki killer :).

taniej w USA są te korsy i inne

i jest pewna firma która zajmuje się organizacją przesyłek

czyli zamawia się na siebie i samemu się opłaca a na st firmy dostaje się adres w USA do wysyłki i oni przesyłają do Polski ...

z tej już dużo osób zamawiało i polecają ( na forach)

http://www.polameronline.com/