mirkamis 18.02.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ta druga torebka to mój wybór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Podoba mi sie tylko myśle ze pierwsza wygodniejszy będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 mi pierwsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.02.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ale to chyba zdjęcie sprzed kilku sezonów teraz juz jej sie gust wyrobił.:rolleyes:Lubie jej styl ubierania. Z najnowszej konferencji. Inaczej bym tego nie wrzucała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 To sie kobita wystroila.:lol2:Fakt nieudana stylizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.02.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.02.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 no tak :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 fajna kobieto pierwsza, tylko pierwsza . To również mój typ i małe marzenie . yokasta, masakra . Myślałam, że ona nie może wyglądać źle. No nie spodziewałabym się, bo zawsze ubiera się tak, że , a to zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 18.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 lubicie takie tematy http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105817,15438141,_Zonie_przestalo_sie_chciec__seks_mam_raz_na_3_miesiace_.html#BoxLSTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja tez byłam od dawna zdecydowana na ta pierwsza wiec chyba pierwszy wybór najlepszy będzie.:pBiore nr1 :rolleyes:Dzieeekiiii!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.02.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja tez byłam od dawna zdecydowana na ta pierwsza wiec chyba pierwszy wybór najlepszy będzie.:pBiore nr1 :rolleyes:Dzieeekiiii!!!!! Ja bym wziął obie :rotfl: Mnie Yokasta smaku narobiła i zrobiłem pulpety wg Ramsaya z tylko że nie miałem trawy cytrynowej i mleczka kokosowego, ale za to są w sosie pomidorowym z kolendrą i imbirem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Fajna No wiesz taka propozycja tu świecić, oj Magda jutro sie wkurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 18.02.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 sliczny domek:)( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ponosi was fantazja...to juz bym wolala...no nie wiem...wojewodzkiego! Ann, nawet nie mów. Zagalopowały się laski . Bastki, jestem po detektywach... ech.... ale się dzieje. Ale jakoś nie wierzę, że to "mój" matju.....za proste by to było. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka . Tymczas - wiesz, że o sexie tutaj tylko w przebierankach i krótkodystanowym się mówi. I tutaj żonom się chce (przynajmniej w teorii) . to jest dobre: ludzie mają tendencję do przeceniania zarówno częstotliwości odbywanych stosunków, jak i swoich umiejętności seksualnych czy nawet ilości myśli dotyczących seksu. Skłonność ta rośnie zwłaszcza w przypadku mężczyzn oraz osób... w dobrym nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Cześć Dziewczyny i Chłopaki Ja tez byłam od dawna zdecydowana na ta pierwsza wiec chyba pierwszy wybór najlepszy będzie.:pBiore nr1 :rolleyes:Dzieeekiiii!!!!! 1 lepsza:) czarną wzięłaś? ja na urodziny chcę granatową fajna a napisz gdzie kupujecie - bo na zalando widziałam i chyba ja tam. Fajna No wiesz taka propozycja tu świecić, oj Magda jutro sie wkurzy nie, nie - bo Magda dostanie na urodziny (podobno) ja teraz na tą chustę zbieram - może na zajączka już będę miała:wiggle: o ile mąż do tego czasu płot zrobi - albo chociaż słupki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 cześć tak w ogóle Jak wychodze do pracy to już zaczyna być widno. Od razu humor mam lepszy . Idę dzisiaj kupić tą kieckę z baskinką (przemilczałyście ją totalnie) bo impreza już blisko. Madga - i odbieram dzisiaj z perfumerii Kochalskich próbkę http://www.sabbathofsenses.com/2012/10/dhan-al-oudh-al-nokhba-rasasi.html ale trochę się boję, bo włascicielka powiedziała, że jak w samochodzie zaaplikowali to na miejsce dojechać nie mogli - taki killer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 killer czy likier? zaraz poczytam opis... ja ost niczym się nie perfumuję bo mi tak niedobrze, że głowa mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 to jak Cię boli to lepiej nie.... dobije Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 taniej w USA są te korsy i inne i jest pewna firma która zajmuje się organizacją przesyłekczyli zamawia się na siebie i samemu się opłaca a na st firmy dostaje się adres w USA do wysyłki i oni przesyłają do Polski ...z tej już dużo osób zamawiało i polecają ( na forach)http://www.polameronline.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts