mirela99 19.02.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A ja robiłam w weekend porządki z próbkami i codziennie aplikuję coś innego. Na sobotnim spacerze narzekaliśmy, że pszczynka capi a okazało się, ze to ... ja . Jakieś totalne dziwo mi się nawinęło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 :lol2::lol2: na dworze aż tak było czuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja przewaznie mam takie killery . Killery używane sa przez kobiety pewne siebie, swojej urody, dojrzałe . Cała ja Wczoraj z metra P. stwierdził, że "daję sznurkiem konopnym" . A to moje ulubione labdanum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 19.02.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Przepraszam, że ja się tak tu znowu wtryniam między wódke a ..... ale chcialam Ci Mirela podziękować za polecenie gry Osadnicy, jest super świetna zabawa dla dzieci i dla nas, pewnie niedługo dokupimy dodatki bo apetyty rosną A w związku z grami mam jeszcze pytanie czy jakąś planszówkę dla dorosłych byś poleciła, bo doczytałam gdzieś, że lubicie grać i gracie ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 taniej w USA są te korsy i inne i jest pewna firma która zajmuje się organizacją przesyłek czyli zamawia się na siebie i samemu się opłaca a na st firmy dostaje się adres w USA do wysyłki i oni przesyłają do Polski ... z tej już dużo osób zamawiało i polecają ( na forach) http://www.polameronline.com/ A za ile tam są Magda? Ostatnio mąż mi powiedział, że był w outlecie Korsa, ja nigdy nie miałam parcia na tę torebkę (ale podoba mi się) i nie wspominałam o niej ani razu, a tak może by mi kupił za fajne pieniądze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.02.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 cześć dziewczyny Mirelka nie to nie Matju niemożliwe... bo przecież oni są przesłuchiwani a w tym czasie pokazywane jest jak to było naprawdę wiec można się domyśleć że to jednak nie on to musi być ktoś INNY . Ps idź po sukienkę bo fajna, będziesz w niej świetnie wyglądać. Moje okna tez wołają "umyj nas" ale no coż... zatyczki w uszy i klapki na oczy :lol2: wytrzymają jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 zalezy jaki model od 270-330 dolcówna str patrzyłam na sklepmój model za mniej niź 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.02.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Hej!!! Ja wiedziałam ,że reszta powie 1 :D:D:D:D.Ja tam wolę zgrabne tych dużych mam już dosyć :P Mirela lub Bastki podajcie jeszcze raz tytuł serialu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja przewaznie mam takie killery . Killery używane sa przez kobiety pewne siebie, swojej urody, dojrzałe . Cała ja Wczoraj z metra P. stwierdził, że "daję sznurkiem konopnym" . A to moje ulubione labdanum . to jakie używają lekkich kwiatowych? ja tez lubie zdecydowane zapachy ale nie az tak duszace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Hej!!! Ja wiedziałam ,że reszta powie 1 :D:D:D:D.Ja tam wolę zgrabne tych dużych mam już dosyć :P Mirela lub Bastki podajcie jeszcze raz tytuł serialu :D ale to zapewne pierwsza torebka z kolekcji, wiec lepiej zaczac od czegos ponadczasowego i praktycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.02.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Mirka tu http://www.hbo.pl/series/detektyw/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.02.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja sobie to od tak napisałam :D:D:D mam dziś wisielczy humor :D:D.Każdy kupuje to co lubi i to co mu odpowiada .Sorry za te:P:P:P, ja grzeczna dziewczynka jestem :D:D Dzięki za tytuł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.02.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 dziewczyny a czy wy nie patrzycie na facetów przez pryzmat charakteru i tego czym sie zajmuja, no sorki ale trudno odmówić egurolli tego , ze nie jest przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.02.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 no pewnie że tak jest to samo jak z imieniem np podoba ci się imię dla dziewczynki Ewa ale znasz taką jedną Ewkę co była głupa jak but to jednak nie nazwiesz swojej córki tak bo będzie ci się źle kojarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 dziewczyny a czy wy nie patrzycie na facetów przez pryzmat charakteru i tego czym sie zajmuja, no sorki ale trudno odmówić egurolli tego , ze nie jest przystojny no nie jest ale rozumiem ze moze sie podobac innym osobiscie nie lubie takich pućkowatych wymuskanych gogusiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 dziewczyny a czy wy nie patrzycie na facetów przez pryzmat charakteru i tego czym sie zajmuja, no sorki ale trudno odmówić egurolli tego , ze nie jest przystojny Equrolla jest beee taki latinos no ja patrzę na charakter albo inaczej chciałabym żeby to tylko charakter był najważniejszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.02.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 magda na charakter się patrzy jak szuka się męża, ale jak patrzysz na faceta którego nigdy nie poznasz to mozesz sobie tylko zgadywać jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Przepraszam, że ja się tak tu znowu wtryniam między wódke a ..... ale chcialam Ci Mirela podziękować za polecenie gry Osadnicy, jest super świetna zabawa dla dzieci i dla nas, pewnie niedługo dokupimy dodatki bo apetyty rosną A w związku z grami mam jeszcze pytanie czy jakąś planszówkę dla dorosłych byś poleciła, bo doczytałam gdzieś, że lubicie grać i gracie ? dzięki Jesteśmy na początku drogi dopiero. Ale mój bracik siedzi w tym po uszy (grają po 2-3 doby non stop ). Graliśmy jeszcze w prawo dżungli - rewelacyjnie uczy spostrzegawczości i ćwiczy refleks. Prosta jak budowa cepa, a radości tyle Graliśmy w strategiczną Magiczny Miecz. Trudna do załapania. Graliśmy ze 2 godziny i nie załapaliśmy choć mój brat ją doskonale zna i nam pomagał . Popytam go jeszcze i jakieś cześć dziewczyny Mirelka nie to nie Matju niemożliwe... bo przecież oni są przesłuchiwani a w tym czasie pokazywane jest jak to było naprawdę wiec można się domyśleć że to jednak nie on to musi być ktoś INNY . Ps idź po sukienkę bo fajna, będziesz w niej świetnie wyglądać. Moje okna tez wołają "umyj nas" ale no coż... zatyczki w uszy i klapki na oczy :lol2: wytrzymają jeszcze a zauważyłaś, że kłamali jak weszli na tą farmę ? Tzn mówili, że gośc ich zaatakował a tak nie było... może on skubaniec taki sprytny i to rzeczywiście wszystko sobie tak zaplanował ?? to jakie używają lekkich kwiatowych? ja tez lubie zdecydowane zapachy ale nie az tak duszace raczej nie lubiące się wyóżniać. Ale często tez kobiety używają kwoatowych bo sa popularne, są przyzwyczajone do tych zapachów, innych nie znają. Tak było ze mną jak się Hugo Bossem zachwycałam dziewczyny a czy wy nie patrzycie na facetów przez pryzmat charakteru i tego czym sie zajmuja, no sorki ale trudno odmówić egurolli tego , ze nie jest przystojny nie, jest obrzydliwy dla mnie. Patrzę na niego tylko przez pryzmat urody - FATALNY Equrolla jest beee taki latinos otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ann - masz film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.02.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 kurcze to ja mam jednak małe wymagania:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts